Himalájska soľ.

08.09.2019 09:29

Himalájska soľ.

Elena L. | 02.02.2016

Dobrý večer pani Laura. Chcela by som sa nášho láskavého Pána Boha spýtať, či je ružová Himalájska soľ zdravšia ako obyčajná biela, alebo je to podobné ako s bielym cukrom. Veľmi pekne ďakujem za odpoveď.

 

Božia odpoveď:

Za zrušenie dochucovania pokrmov našou obyčajnou a pre mnohých nezaujímavou soľou nahrádzanou obrovskou reklamou nesenou do soli Himalájskej stáva sa chyba nesmierna pre telesnú schránku každého spotrebiteľa, ktorého duša na plný úväzok uverila reklamným šotom o nesmiernych liečivých účinkoch soli vyprodukovanej z hlbín mora, keď žiadna ľudská bytosť v šírom mori uväznená a stratená bez životodárnych potrieb ako je potrava a pitná voda neuhasí svoj smäd vypitím vody z mora lebo by to neprežila a nachádza v sebe soľné výťažky, ktoré sa spracuvávajú odborným prevedením a tehnológiou predávané pod zaujímavým názvom napríklad ako jeden z nich pomenovaný Himalájska soľ, ktorej rozpustené kryštáliky keby ste vypili priamo z morskej vody veľmi by ste dlho nepožili a zomreli by ste určite ale nie smädní. Obyčajná slovenská doma vyrobená kuchynská soľ nosí v sebe ako jediná tú výnimočnosť oproti ostatným dovozovým soliam z cudzorodých krajín, že obsahuje také nesmierne silné dezinfekčné zložky v sebe, že v akomkoľvek jej požití alebo činenými telesnými vonkajšími obkladmi dokáže v svojej obrovskej megasile liečivej zlikvidovať vo vašom tele všetky cudzorodé baktérie a škodlivosti, všetky vnútorné zápaly v tele uhasí aj cez obklady na choré miesto tela položené, čo žiadna zázračná soľ okrem vašej domácej kuchynskej ako vlastnosť liečivostnej sily neobsahuje v sebe a najviac bude treba všetky pokrmy v miernom ich solení dochucovať obyčajnou kuchynskou soľou a žiadnou inou náhradou jej pomenovania, lebo v každodennom jej požívaní dezinfikujete celé svoje telo zvnútra od infekčných nánosov vstrebaných a vaša slovenská soľ sa stáva vašim telám jedinečným a zdravým liekom pri všetkých zápalových a infekčných ochoreniach, ktoré v svojej sile dokáže úspešne vyliečiť a nezanechať po sebe žiadne vedľajšie a škodlivé stopy v jej liečivom pôsobení. Neviditeľnosť skrytej identity v slabom liečivom pôsobení iných druhov solí malosťou ich skoro žiadnych terapeutických a liečebných účinkov nikdy nezamieňajte náhražkou za našu obyčajnú slovenskú soľ, aby neboli nesprávnym vašim soľným výberom vaše telá vystavované celkom zbytočne zdravotným problémom cítenosťou soľnej nedostatočnosti v nich. Touto odpoveďou sa správne prijal odkaz Boží skrz dušu Laury. Amen.

 

Komentáre:

  1. Elena L. | 02.02.16

    Ďakujem pani Laura veľmi pekne za prijatie odpovede od nášho láskavého Pána Boha, za Váš čas a ochotu. Pane Bože ďakujem za vysvetlenie, len Tebe môžme veriť, že čo je naozaj zdravé. Veľká vďaka za túto krásnu a poučnú stránku.

  2. Margita | 02.02.16

    Ďakujem Vám pani Laura aj Vášmu manželovi Vladimírovi za Vašu ochotu obetovať svoju silu pre nás všetkých ľudí, aby sme sa dozvedeli dôležité informácie pre náš život, čo je pre naše zdravie osožné - kuchynská soľ, biely cukor, múka a veľa iných vecí. Som smutná, že ľudia nehľadia aj na zdravie iných, necítia pokoru, lásku, ale stále myslia len na peniaze a mamon a preto neváhajú predávať jedovaté "/p/otraviny"len, aby zbohatli. Aj ja som patrila k ľuďom, ktorí dávali na prvé miesto peniaze/ lebo v práci som bola tak ovplyvňovaná / ale vďaka nášmu Jedinému Pánu Bohu, ktorý mňa nasmeroval k pani Laure a Božej stránke je tomu dnes inak. Samozrejme pracujem za peniaze aj ich potrebujem, ale vďaka Bohu, pani Laure a Božej stránke sa na veci pozerám inak. Môj život, myslenie a konanie sa zmenilo. Dnes už nedávam na prvé miesto peniaze ale Lásku k Bohu a nikdy neprajem zlo nikomu na svete, snažím sa každý deň prosiť za odpustenie mojich schybení, prosím za požehnanie pre mňa a moju rodinu, lásku a pokoj v duši.
    Ďakujem PANE BOŽE, že si mňa vyslyšal a zmenil život môj a mojej rodiny do našej spokojnosti. Len s Tvojou pomocou to ide tak, aby sme boli spokojní, Ty všetko zariadiš presne tak aby sme boli spokojní. A len tak málo stačí MAŤ LÁSKU V SRDCI pre nášho JEDINÉHO BOHA, VERIŤ LEN V JEDINÉHO BOHA a NIKOMU NEPRIAŤ ZLO, PROSIŤ POMOC, PROSIŤ O ODPUSTENIE.
    S láskou, vďakou a pokorou Margita

  3. miro | 03.02.16

    Otče Bože, ďakujeme za ďalšiu tvoju odpoveď. Si tak láskavý že nám odpovedáš Boh môj a pani Laura tiež, lebo popri všetkej práci a liečení pacientov má ešte silu príjmať aj odkazy takéhoto typu.
    Ďalší podvod potravinárskeho priemyslu odhalený! Vďaka Tebe Bože!
    Ďakujeme.

  4. Jaro B. | 04.02.16

    Ďakujem Pane Bože aj Vám Pani Laura za ďalšiu vzácnu radu.
    Človek je schopný pre pár drobných krmiť človeka čímkoľvek hoc aj jedom.
    Vďaka Ti Bože.

Pridať komentár