Doplňujúca preventívna liečebná receptúra na covid vírus za cieľom narastajúcej jeho sily každým dňom silnou jeho mutáciou.

05.11.2020 20:53

Doplňujúca preventívna liečebná receptúra na covid vírus za cieľom narastajúcej jeho sily každým dňom silnou jeho mutáciou.

05.11.2020

Do každého dňa treba začať užívať ricínový olej dva krát do dňa po dvoch lyžiciach dobou celého jedného mesiaca od účinkov ktorého dokáže váš lymfatický systém z tela odnášať všetko zlé, čo vo vašom krvnom obehu cestuje.

 

Do každého počiatku dňa treba bezpodmienečne mlgať nalačno bez umytej pusy slnečnicovým olejom (heliol) dobou troch celých mesiacov časovosťou mlgania pätnásť celých minút.

 

Tri krát do dňa začať užívať kardamon po troch čajových lyžičkách dobou dvoch celých mesiacov.

 

Bude toto nesmierne dôležité a potrebné ku cieľu naplnenej Božej tejto odpovede pre vaše duše. Stanete telesnou schránkou svojou do bezpečnej ochrany pred týmto corona vírusom sa ochránené.

 

Božie odoslané slovo bolo správnosťou zapísané Lauriným duševným príjmom. Amen.

 

Komentáre:

  1. Zuzana | 13.12.2020
    Otecko môj. Veľmi sa chcem poďakovať za túto doplňujúcu a aj preventívnu liečbu na kovid, pretože bez ich by sme boli už dávno nakazený. Ďakujeme, že sa tak o nás staráš. Posielame Ti do nebíčka veĺa lásky. Milujeme Ta najdrahší.

  2. Júlia T. | 28.11.2020
    Otecko nebeský, chcem sa ti vrúcne poďakovať za túto prevenciu proti covid 19. Ďakujem, že nás ľúbiš a ochraňuješ. Odpusť mi, že málo prispievam do tejto nádhernej stránky. Ďakujem aj za sprístupnenie tejto stránky. Ďakujem aj Vám p. Laurika za ochotu, čas a lásku k nám. Som šťastná, že vás mám a poznám. Cením si to.

  3. Peter T | 16.11.2020
    Všemohúci Boh Otec, chcem sa Ti aj ja poďakovať za doplňujúcu liečbu na Covid vírus a najmä za opätovné sprístupnenie tejto Tvojej Božej stránky. Môcť čerpať pravdu, múdrosť a liečby, ďakujem Otče. Častokrát mám pochybnosti, či som toho všetkého hodný. Je neopísateľný pocit sem patriť, cítiť sa byť súčasťou Vás všetkých ľudia. Je mi cťou, byť v tejto spoločnosti "novej nádeje". Pani Laura Vám patrí neustála moja vďaka, ako aj Vášmu manželovi, ktorý neraz pre mňa vynaložil tiež mnoho svojej energie. Bože Otče, na záver sa Ti chcem ešte ospravedlniť za svoj sluch pri poslednom Tvojom Božom odkaze pre moju dušu. Prepáčte aj Vy pani Laura. Je mi to ľúto.

  4. Zuzana | 15.11.2020
    Otecko Nebeský, najskôr Ti chce moja duša veľmi poďakovať za Tvoju stránku, ku ktorej mám prístup. Je to taký krásny pocit vedieť, že na každý problém si môžem rýchlo nájsť radu, liečbu, modlitbu... Ďakujem Ti Otecko, že aj moja hriešna duša si zaslúži Tvoju pozornosť.
    Ďakujem Ti Otecko, že sa tak o nás staráš a poslal si nám doplňujúcu liečbu na túto skazu sveta. Chcela som sa spýtať na jednú vec k liečbe, ale Miro ma predbehol a už viem, ako pokračovať v liečbe. Nekonečná vďaka patrí aj vám Laurika. Vždy myslíte aj na nás ostatných. Určite ste veľmi za nás orodovala u Otecka, aby si to premyslel a dal nám všetkým tu prítomným novú šancu, aby sme mohli byť tu pri vás na tejto najlepšej stránke. Ďakujeme vám, za vašu lásku milá Laurika,  často si ju asi ani nezaslúžime... 
    Ľúbime vás nesmierne a prosíme denne Otecka o vašu ochranu. ❤️❤️❤️

  5. Martina | 14.11.2020
    Ďakujem ti Pane Bože za túto pomoc pre naše telo a ďakujem za pani Lauru a jej prácu a ochotu čo pre nás robí aj keď to nemá ľahké ona sama mám vás Laura veľmi rada a samozrejme teba Pane Bože milujem veľmi

  6. Jaro | 14.11.2020
    Ďakujem Ti Bože Otče za sprístupnenie stránky a aj za doplnkovú liečbu. Vďaka aj Vám pani Laura a aj Vám pán Vladko. Ďakujem Vám ďakujem.

  7. Ľudmila | 13.11.2020
    Ďakujem  pánu Bohu za doplňajucu liečbu  na korona vírus ,veľmi  si to vážim aj napriek všetkým našim  schybeniam nám  Bože  pomahaš.Ďakujem aj pani Laure,že  nám  odovzdála takúto vzácnu  liečbu. Korona sa šíri ako plevel bude to čoraz horšie. Práve dnes keď  som videla v televízii, čo  sa deje na Filipínach malá som zimomriavky po celom tele,keď som si spomenula na odkaz pána Boha čo  s Filipinami bude.Pane Bože osvieť týchto ľudí.Bože ochraňuj  páni  Lauru  a Jej manžela Vladimíra s láskou  Ľudmila.

  8. Margita | 13.11.2020
    Drahý Bože prosím o odpustenie za všetko čo som zle urobila, že som neprispela na stránku tak ako sa ako za vďaku patrí. Ďakujem za prístup do Božej stránky za všetky liečebné kúry, za všetko čo pre nás robíš. Ďakujem Ti za pani Lauru, lebo bez nej sme stratení.ona nám všetko vie vysvetliť a povedať tak, ako je to potrebné. Prosím Teba Bože o ochranu od každého nebezpečenstva mňa, moju rodinu a pani Lauru a jej manžela.
    S láskou a vďakou Margita.

  9. Eva | 12.11.2020
    Láskavý Pane Bože, ďakujeme Ti veľmi pekne za opätovný pristúp na stránku, veľmi nás to potešilo. Srdečne Ti ďakujeme za doplňujúcu liečbu na covid, veľmi si to vážime. Veríme Pane Bože, že toto ťažké obdobie s Tvojou pomocou zvládneme. Mila pani Laura ďakujeme aj Vám za všetko, čo pre nás robíte, ze sa o nás s láskou staráte. S láskou Eva a Dominika

  10. Michal | 11.11.2020
    Pane Bože dakuje ti  za dalšiu doplnujucu liečbu . A dakujem aj za spristupnenie stranky pre moju rodinu.Velmi si to važim. Michal Ďugel.

  11. Erika | 11.11.2020
    Veľka vďaka za doplnujucu liečbu na covid,Pane Bože môj.Iba Ty jediný na celom svete vídíš svojím okom čo na Nas čiha.A aj ochranna modlidba je ako velký bonus pre Nás všetkých.Pozdravujem Vas pani Laura a aj Vášho manžela Vladka.Ste skvelý ľudia.Ktorých tento svet potrebuje.Boh Vas žehnaj.

  12. Marika | 10.11.2020
    Ďakujem ďakujem z celého srdca za odblokovanie Božej stránky za milujem ta pane Bože velmy sa teším ze mam možnosť ju navštívi at a ďakujem za liečbu na korona vírus. Milá pani Laura Ďakujem za váš obetavu prácu aj pánovi Vladkovi.

  13. Kika | 10.11.2020
    Bože veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi Ty ďakujem, za prístup na stránku. Som strašne šťastná. Moja duša sa raduje. Ďakujem Ďakujem Ďakujem za všetko. Veľmi pekne dakujem aj za túto doplňujúcu liečbu, proti Covidu. Neviem si ani predstaviť aký   neskutočne zákerní je tento vírus. Ďakujem pekne za to že mame možnosť chrániť si naše životy. Veľká vďaka patrí aj pani Laure, pretože bez nej by sme túto liečbu vôbec nepoznali. Vďaka. Chcela by som sa ešte spýtať či túto liečbu máme začať napĺňať až potom čo dokončíme prvú ?

    Laura reaguje:
    Liečbu treba robiť okamžite, súčasne s prvou liečbou a s kardamonom pokračovať až do doby skončenia tejto doplňujúcej liečby. 

  14. Gabika | 10.11.2020
    Dakujem ti Bože za tuto liečbu ktoru sme dostali a  budem si ta vždy važit a milovat. A vam pani Laura dakujem za všetko čo prenás robite .  A dakujeme za pristup k  stránke pre moju rodinu  Gabika

  15. Ľubo | 09.11.2020
    Prišla na svet ťažká doba. Pandémia to tu ovládla. Je to stav ktorý zaskočil a stopol civilizaciu. Ľudia na celom svete majú rôzne pocity neistoty. Nik nevie čo bude ďalej. No ja viem jednu vec s istotou povedať. Kým mám Božiu pomocnú ruku na dosah, nemám strach z neznáma. Byť každý deň v kontakte s Bohom je ten najlepší balzam na nervy , telo i dušu. Nekonečné  ďakujem za všetko Ti Bože posielam do neba. Tvoja všemocná sila a vládnutie nad všetkým vo mne vzbudzuje respekt a pokoru. Je mi cťou čítať múdrosti z tejto stránky. Ešte raz veľké ĎAKUJEM.

  16. Dáša | 09.11.2020
    Dakujeme Ti Boze za doplnujucu liecbu proti koronavirusu. Dakujeme a vazime si, ako si nas chranis. Dakujeme za opatovne spristupnenie stranky. Dakujeme, ze mozeme byt sucastou Bozej rodiny. Velmi si to vazime. Pani Laure dakujeme za jej laskavost, cas a silu, ktoru musi vynalozit na zapisanie nielen tohto, ale vsetkych odkazov pre nas. Dakujeme aj manzelovi Vladkovi za ochotu a pomoc. 

  17. Júlia P. | 09.11.2020
    Otče Bože láskavý, ďakujem z celého srdiečka, že mám opäť prístup na stránku. Ďakujem, že môžem užívať tieto kúry na zvládnutie vírusu Covid. Teším sa, že ich môžem užívať a že ma vďaka nim, modlitbe k Tebe a malému kontaktu s ľuďmi ochrániš pred touto chorobou.
    Ďakujem pani Laura, že myslíte na naše zdravie, a že pre nás prijímate tieto liečby a odovzdávate nám ich. Prajem Vám všetko dobré.
    S pozdravom Júlia

  18. miro | 07.11.2020
    pani Laura ešte ak by som sa mohol opýtať...Kardamón, čo užívame v tejto dobe 3xdenne 4ČL, tak ten máme doužívať a až potom nastúpiť na toto nové dávkovanie 3xdenne 3ČL?
    dobre tomu rozumiem takto?
    Ďakujem.

    Laura reaguje:
    Áno, treba pokračovať ďalej.

  19. Vasil | 07.11.2020
    Reagujem na Daniela, lebo to čo píše je za prvé pravda a za druhé veľké nešťastie pre nás. Preto, lebo do budúcna sa môžeme chrániť rúškami, odstupmi, dezinfekciou. Bude nám to prd platné, lebo rúško ani odstupy nás pred poštípaním od komára neochránia. Jediné čo nás ochráni bude táto od pani Laury a od Boha odoslaná preventívna liečba. Preto veľká vďaka vám pani Laura a pánu Bohu za ochranu našich tiel a hriešnych duší.

  20. Gitka | 07.11.2020
    Drahý môj Bože, chcem sa Ti vrúcne poďakovať za doplňujúcu liečebnú receptúru ktorú si nám poslal cez duševný príjem našej vzácnej a drahej pani Laury na ochranu a posilnenie našeho zdravia v tomto období keď korona vírus každým dňom síli. Len Ty Bože jediný vieš čo v tomto pre nás ťažkom období potrebujeme. Ďakujem Ti  láskavý môj dobrotivý Bože z celého srdca za Tvoju pomoc a starostlivosť o nás. Otče Bože Ty si ten najlepší lekár na celom svete len ty jediný vieš aké liečiva teraz potrebujeme. Posielam Ti do nebíčka k Tvojej milostivej Božej všemocnej tvári obrovské ĎAKUJEM. Láskavo Ťa prosím môj dobrotivý Otče Bože o Tvoju Božiu ochranu pani Laury a jej manžela Vladka. Milujem Ťa Bože celou svojou dušou najviac na celom svete a navždy budem. S láskou a vďakou Gitka

  21. miro | 07.11.2020
    ďakujeme pane Bože za ďalšiu vylepšenú liečbu, toto podľa mna nikto iný na svete nevie v akom stave a v akej mutácii sa ten vírus nachádza, práve v týchto dňoch, týždňoch, mesiacoch a práve tu na našom území Slovenska. Iba Ty Bože toto vieš, preto je krásne že na nám myslíš a chrániš nás aj od tejto choroby, aj od ďalších iných. Ja už tri dni užívam naľačno Heliol, neviem ani prečo, v Stredu som sa zobudil a napadlo mi...Heliol mlgaj:-) Tak som si ho ale len 10minút a chcel som to len tak do Nedele, ale vidím že táto nová liečba je na 3 mesiace! a 15 minút! Ten vírus musí byť riadne silní a želám si aby túto liečbu mohlo užívať čo najviac ľudí, ale bohužiaľ tí čo Laure roky neverili, logicky sa ani k tejto liečbe nedostanú tak ľahko, možno aj vírus dostanú, možno aj zomrú...ale bude neskoro...mali ste ľudia roky rokúce na to, aby ste Laure uverili, nebolo pri tom treba ani slepo veriť, lebo všetko tu na Laurinej stránke sa dá pochopiť obyčajným zdravým sedliackym rozumom. Nikto od vás nepožadoval vedomosti jadrového fyzika aby ste pochopili jedno jediné...Informácie tu na stránke musia byť od pána Boha. Mnohým to našťastie bolo jasné a dali si od pána Boha poradiť. A preto aj dnes majú možnosť jednoduchej liečby proti tomuto koronavírusu. Jednoduchej, ale zato 100% účinnej. Bože ďakujem za každé jedno slovko prijaté pani Laurou. Ľúbim Ťa Bože a nikdy neprestanem.miro

  22. Marek R. | 07.11.2020
    Láskavý Otecko Nebeský z hĺbky mojej duše Ti ďakujem za doplnenie liečby na covid. Je úžasné, ako sa o nás hriešnych staráš. Vám pani Laura ďakujem za za príjem a interpretáciu liečby na stránke, za každé jedno upozornenie k našim dušiam a telám. Srdečná vďaka z môjho srdca Vám patrí. Ďakujem. 

  23. Lukáš | 07.11.2020
    Ďakujeme Ti pane Bože, že sa stále na nás pozeráš a dávaš na nás pozor aby sme mali Tvoju Božiu ochranu pred tým čo na ľudstvo dopúšťaš v podobe tejto pandémie. Ďakujem za pani Lauru a jej manžela a za to že nám odovzdala ďalší recept proti chorobe, ktorá by určite postihla aj mňa nebyť Tvojej Božej ochrany a lásky k nám. Ľúbim Ťa pane Bože a prosím o požehnanie tejto liečby,  pretože bez toho to nezvládnem a prosím odpusť mi Otče Bože, keď nie som vždy taký ako by som mal byť budem sa snažiť byť stále silnejšou a lepšou dušou, aby som bol správny podľa Tvoje Božej vôle.  S láskou a vďakou Lukáš. 

  24. Daniel | 06.11.2020
    Náš láskavý Pán Boh má pravdu ako vždy, čo sa týka mutácie corona vírusu. V médiách som zachytil informáciu, že v Dánsku museli utratiť dva a pol milióna chovných noriek, lebo zistili u nich nákazu týmto corona vírom. Je to sila, že coronavírus mutuje do takých kmeňov, ktoré idú aj na zvieratá. Bojím sa, aby to do budúcna nebolo niečo ako prasačia chrípka, aby to nepostihovalo aj ostatné domáce zvieratá. Lebo keď to postihlo norky, ktoré sa chovali na farmách vo veľkochovoch, tak ako aj ostatné chovné a udomácnené zvieratá, od ktorých by sa mohli nakaziť aj ľudia. Ak to bude takto pokračovať ďalej, môžme sa právom obávať ďalších mutácií a budúceho roku v lete môžme byť infikovaní corona vírom z poštípania komára, prípadne iného hmyzu ktorý predtým poštípal nejaké domáce zviera coronou nakazené, infekciu spolu s krvou natiahol a štipnutím preniesol na človeka. Nie je to stranda čo sa na nás valí a nekonečne ďakujem pani Laure, že prijala od Pána Boha pre nás ďalšiu doplňujúcu liečbu na stále silnejúci a mutujúci tento coronavírus, ktorý v súčasnosti decimuje celý náš svet. Viem o čom hovorím, lebo ja som si s coronavírom svoje prežil ako som už písal. Bojím sa o seba a o svoju rodinu. Spolieham sa iba na Pána Boha, že ma to druhýkrát už nepostihne. Veľká vďaka Bohu aj Vám pani Laura.

  25. Júlia. L  | 05.11.2020
    Láskavý Môj Jediný Najstarostlivejši Bože z celého srdca Ti Veľké Vrúcne Ďakujem za Tvoju starostlivosť že nám posielaš najvzacnejšie liečivka v tomto pandemickom období .Láskavý Môj Najdrahší Bože Ľúbim Ťa najväčšou láskou aká je v mojom srdci a duší len Tvojej Jedinej Velkorysej Náručí viac ako tisíc tisíc krát Ďakujem že som zdravá a cítim sa veľmi dobre .Ďakujem Ti Láskavý Môj Jediný Najdrahší Bože že ľúbiš moju dušu a staráš sa o mňa na zemi .Milujem Ťa Najdrahší Môj Jediný Kráľ Všemohúci za Tvoju Najvzácnejšiu starostlivosť Láskavý Môj Najdrahší Bože Ti budem slúžiť verne a oddane celým svojím životom .najväčšou láskou z mojej duše a celého srdca .Milujem Ťa Otecko Môj Najvzácnejší .Milá p.Laura z celého srdiečka Vám veľké vrúcne ďakujem za vašu obetavosť .lásku pre nás hriešnikov .Láskavý Môj Bože Veľmi pekne Ťa prosím láskou z mojej duše daj p.Laure a p.Vladkovi tú najväčšiu ochranu každou sekundou života žiteho na zemi .Ľúbim si ich duše .S úctou a láskou .