Čoho sa bojíš ty cirkev?

27.06.2015 10:48

Čoho sa bojíš ty cirkev?

Peter Candrák | 27.06.2015

Laury? Jednoduchej útlej ženy? Veru by si sa mala, aj všetci, čo slepo a fanaticky prispievate a nalievate peniaze do tejto bezodnej studne zvanej cirkev, ktorá vás len využíva, pre svoj prospech. Cirkev je jedna veľká “rodina“, ktorá žiada maximum a nedáva nič. Dávate jej peniaze, klaniate sa modlám a farárom, ktorí možno za vašim chrbtom, znásilňujú Vaše deti!!! Milé úsmevy, rečičky, .....ZOBUĎTE SA UŽ KONEČNE NÁROD SLOVENSKÝ!!!!  Máme tu proroka Božieho a to je Laura, jediná!!! Ako jediný je náš Otec nebeský, Boh jediný a nesmrteľný. Dajte si len jednoduchú otázku, v čom Vám cirkev pomohla, keď Vám napr. vytopilo príbytky, alebo ste dostali nejakú tažkú chorobu? Kto Vám kedy dal liek na túto chorobu? Jediné, čo dá cirkev je, že keď sa Vám darí, tak je ich zásluha, lebo chodíte  do kostola! A keď dostanete napr.rakovinu, tak Vám s kľudom povedia, že si máš niesť svoj kríž, ako Ježiš!!!

Je smutné, že sa neutiekate k pani Laure, Božiemu prorokovi, pretože ona má tu moc, vyliečiť Vás a poradiť Vám v životných trápeniach. Nie jej učením, ani študovaním, ona sa nechváli a nepotrebuje poklonkovanie. Ona má ten dar od samotného pána Boha a on ju dostatočne odmeňuje, to sa nám môže len snívať. Je pod Jeho ochranou a to je to najviac, čo môžete v tomto živote dosiahnuť!!! Nie bohatstvo, slávu na tejto skazenej zemi, ale priazeň nášho láskavého Stvoriteľa.

Prečo na ňu pľujete? To by ste si mali nechať pre Vašich “pánov farárov“, ktorí sa na vás usmievajú a potom bez akýchkoľvek problémov zoberú od Vás peniaze za odslúženú omšu, pohreb, krst, .....!!!!!! Zobuďte sa už ľudia, veď to je ich práca, za ktorú dostávajú svoju plácu!!! Vám dá niekto viac peňazí, zato, že chodíte do práce ????

Je to proste smutné, ale že si ľudia nevidia pred nos. Ja tiež nie som dokonalý, ale viem, že milujem Boha a on si ma nedá. Dal mi tú šancu, spoznať úžasnú ženu, pani Lauru a ďakujem jej za prácu a rady, ktoré nám sprostredkuje od nášho láskavého Otčinečka Nebeského. Milujem Ťa Bože a cítim, že aj Ty mňa a ďakujem za dennodenné dary, ktoré nám prinášaš. Za moju úžasnú rodinu, milujúcu manželku, krásne zdravé deti, vďaka Tvojim liečbam. Ďakujem z celého srdca za možnosť žiť tento život s Tebou v mojom srdci. Milujem Ťa a ďakujem.