Chodím už vyše roka po vyšetreniach a stále stojím na mieste...

11.08.2019 01:21

  1. Máme s priateľom neustále konflikty, hlavne kvôli mojim dvom dcérkam z prvého manželstva.
    Dobrý deň pani Laura,
    prepáčte, že otravujem, ale neviem už, ako ďalej. Nemám sa komu až tak zdôveriť a vyžalovať. Vlastne mám kamarátku, ale neviem, či jej názor je správny. Mame sa zdôveriť nemôžem a ani nehcem. Nemáme taký vzťah. Zdôverujem sa Bohu, aj ho prosím, nech nájdem správne riešenie, no neviem, či sa dokážem správne rozhodnúť.
    Máme s priateľom neustále konflikty, hlavne kvôli mojim dvom dcérkam z prvého manželstva. Priateľ je výbušný, prísny. Jeho výchova je podľa mňa dosť prísna. Všetko rieši s takou zlosťou, stále ich okrikuje buďte ticho, jeho prvé slová, keď príde z práce sú - upracte si a poslúchajte. A toto je stále dookola. Je to sama buzerácia. Naviac keď niečo povie, neviem, či si to o chvíľku nepamätá, ale poprie to, že to povedal, aj keď ja som to počula, robí zo mňa paranoidnú, že už si hrozne vymýšľam, dáva za vinu všetko mne. Viem, že s bývalou priateľkou mal tiež taký vzťah, dokonca viem, že ju dvakrát udrel. No on to popiera, že to neurobil. Ponižoval ju, buzeroval....Ja som v siedmom mesiaci tehotenstva, čakáme spolu dieťatko. Keby sme ho spolu nečakali, určite by som sa s ním rozišla. No takto neviem, ako ďalej. Neviem, čo mám robiť. Keď som zistila, že som tehotná, posielal ma na potrat. No Viem, že Boh nám požehnal dieťa, lebo je to jeho vôľa. Ale ja psychicky pri ňom už nevládzem a nechcem aby trpeli aj moje dve dcérky. Stále mi vykríka, že za dobrotu na žobrotu, vidí sa ako najlepší chlap, lebo sa akože stará o dve cudzie deti. No pod stromček im kúpil ponožky, pritom zarába celkom dosť. Nepýtam nič od neho, bolo obdobie, keď som musela predať svoje topánky, knihy, aby som mala zopár eur na stravu. Lebo keď som mu povedala, že mi to nevychádza, tak bol ticho, nepodporil ma, že veď urobí nákup. No aspoň toto sa zmenilo. Moc mi v domácnosti nepomáha, snažím sa o všetko starať sama. Včera sme mali výmenu názorov, stále nadával na moje dcérky, že aké sú a pritom sa správajú ako ostatné deti z okolia. Povedal, že keby oni neboli, že by sme mali kľudný vzťah. No ja viem, že s jeho expriateľkou deti nemali a správal sa rovnako. Už mi nemal čo vyčítať, tak sa mi vyčítal, že to neni normálne, keď si vytláčam vyrážky, že sa každé ráno vážim na váhe...že keď spínam stále ruky a modlím sa, že či si myslím, že budem svätá.....Už naozaj neviem ako ďalej. Večer odišiel do práce na nočnú a nevrátil sa domov, zrejme šiel spať k svojej mame. Čo by ste robili vy na mojom mieste? Alebo čo by ste poradili svojej dcérke? Ďakujem veľmi pekne.

  2. Vedecké poznanie duše" od Šríla Prabhupáda.
    Dobrý večer, pani Laura.
    Nedalo mi nenapísať, snáď vás nebudem zbytočne zaťažovať, ale chcela by som sa opýtať na jednu knižku "Vedecké poznanie duše" od Šríla Prabhupáda, orientálny učenec, guru, mystik, učiteľ jogy alebo inštruktor meditácie. Bol stelesnením celej indickej kultúry. Pre ľudí bol predovšetkým tým, kto mal skutočný záujem, kto úplne obetoval svoje vlastné pohodlie práci pre dobro ostatných. Nemal žiadny súkromný život, žil len pre druhých... Raz sa ho niekto opýtal: "Vy ste Boh?" a Šríla Prabhupáda odvetil: "Nie, ja nie som Boh - ja som služobník Boha." Potom sa na chvíľu zamyslel a pokračoval: " Ja vlastne nie som ani služobník Boha. Ja sa snažím byť služobníkom Boha. Byť služobníkom Boha nie je žiadna obyčajná vec..
    Chcela by som sa opýtať, či mi pán Boh dovolí verejne uviesť úvod tejto knižky, pretože je v nej všetko dokonale vysvetlené. Ja som sa už dlhšie snažila poukázať na to, že žijeme v jednom skazenom materiálnom svete a každý človek by s tým mal niečo urobiť, aj keď málo...keby aspoň každý jeden človek zasadil na svete jeden stromček...že by to pomohlo. Potom som sa dostala k vám pani Laura a môj život dostal zmysel a kopec odpovedí, za čo vám aj pánu Bohu nesmierne ďakujem! Stránka je úžasná...! Tu je úvod z knižky, ktorý ma tak zaujal:

    Ľudia na celom svete sa snažia uspokojiť štyri základné potreby. Všetci musíme jesť, musíme mať kde spať, musíme mať pohlavný styk a musíme sa cítiť v bezpečí tým, že vybudujeme účinnú obranu. Moderná spoločnosť vynakladá nesmierne úsilie na to, aby uspokojila jedenie, spanie, súloženie a bránenie sa.
    Na uspokojenie hladu vytvárajú ľudia obrovskú sieť činností. Poľnohospodárske družstvá sú potrebné na vlastnú produkciu potravy. Nanešťastie sa dnešné poľnohosp. nezaobíde bez moderných strojov a traktorov, vybavených automatickým vetraním a reprodukovanou hudbou. O tom, že ich musím mať každý poľnohospodár, sa už popísalo veľa papiera, na čo treba ďalší priemysel – papierenský a polygrafický. Bez priemyselných hnojív by sa podľa propagandy chemického priemyslu v súčasnej dobe tiež nič neurodilo. Na rozvoz a predaj poľnohosp. produktov potrebujeme cesty, železnice a obchody, v kt. výstavbu zaistí stavebný priemysel. Štátne inštitúcie dohliadajú na každú činnosť a peňažné ústavy robia rôzne finančné transakcie. Žiadna z týchto činností nemôže uspokojivo fungovať bez služieb elektrární, vodární a ústrední na spracovanie stokového odpadu. Toto je veľmi stručný prehľad toho, koľko inteligencie, úsilia a ľudskej energie treba na to, aby sme napr. mohli na raňajky vypiť trochu „čerstvého“ mlieka. A to sme sa ešte nezmienili o továrňach vyrábajúcich poháre, taniere, príbory, nábytok atď. Inými slovami, výpočet by mohol pokračovať takmer donekonečna.
    Aj malé dieťa vie, že za všetkým stojí človek – bytosť, ktorá to všetko riadi a ovláda. Žiadna z týchto vecí sa nestala náhodou. Žiadna z budov nevznikla tak, že robotníci zviezli na hromadu stavebný materiál, vyhodili ho do povetria a po rozplynutí sa dymu po explózii bola stavba hotová. No aj tak sa istí jedinci odvážia tvrdiť, že hmotný svet, ktorý pred sebou vidíme na ktorého opísanie by nestačili všetky knihy sveta, vznikol náhodou, bez pomoci vyššej inteligencie. Mnoho spoločností robí všetko pre to, aby vyhubili zbožné myšlienky v hlavách ľudí, a ateistické filozofie predkladajú domienky, že Boh neexistuje. Ale človek, ktorý tvrdí, že Boh neexistuje, musí byť vševediaci, inými slovami je Boh. Tak dochádza k filozofickému protikladu, pretože zapiera svoju vlastnú existenciu. Už to, že sa ateisti snažia vysvetliť neexistenciu Boha, svedčí o Jeho bytí. Ľudia sa nás často pýtajú: „ Môžete nám dokázať existenciu Boha?“ . Dôkaz vyžaduje nezvratnú názornú ukážku, ktorá potvrdí výrok, v tomto prípade, že Boh existuje. No len čo začneme hovoriť o dôkazoch, vznikne ďalšia otázka: „Komu to budeme dokazovať?“ Inými slovami, musíme vedieť, kto sa o dôkaz zaujíma a chce ho vidieť, t.j. kto bude posudzovať konečný výsledok určitého pokusu alebo skúšky.
    Porozmýšľajme nad teoretickým príkladom. Slávny vedec dr. Vynaliezavý práve objavil sofistický vzorec, ktorý vyrieši všetky matematické a technické problémy. Pyšne zvolá svojich kolegov a predloží im tridsať strán ultratechnických výpočtov a symbolov. Jeho vedeckí kolegovia dumajú nad stránkami a prídu k záveru: „Áno, to je odpoveď, ktorú hľadáme.“ Keby dr. Vynaliezavý ukázal svoju prácu pánu Haluškovi na ulici, ten by ani nevedel, či nedrží stránky hore nohami. Dôkaz mu nič nehovorí, pretože nemá potrebné matematické znalosti. Záver: dôkaz vyžaduje kvalifikovaného poslucháča.
    Je pravda, že akýkoľvek dôkaz musí byť logický. Ale závisí od našich predošlých skúseností, ako logiku uplatníme. Dajme tomu, že pred našimi oknami rastie jabloň. Raz ráno začujeme, ako na zem padá jablko, a keď sa pozrieme von, vidíme, že leží pod stromom. Logicky dôjdeme k záveru, že to jablko práve spadlo zo stromu. Logika tvrdenia teda závisí od našich predošlých pozorovaní – ja...

    Hovorí so mnou Boh?
    Milá pani Laura,
    hovorí so mnou Boh? Sú hlasy ktoré počujem vo svojom vnútri jeho hlasom, jeho radami, jeho odpoveďami na moje otázky? Ako sa môžem o tom presvedčiť? Je Buddhizmus dobrým smerom pre ľudí? Bol Kristus inkarnovaný Buddha? Viem, je to viac otázok, ale verím, že dôležitých a preto dúfam, že si nájdete čas na odpoveď a vopred Vám za ňu zo srdca ďakujem!

  3. Mám pocit, že sa neviem pohnúť z vlastného miesta a je to ozaj depresívne.
    Dobrý deň prajem pani Laura.
    Chcel som sa Vás opýtať či sa treba k Vam objednať, ak by som chcel vedieť po akej životnej ceste sa mám uberať, aký je ten správny smer ..Lebo neviem, či sa uberám správnou cestou, nakoľko pomaly fungujem len na myšlienkach a vymyslených predstavách. Prácu ktorú vykonávam (nábytkový stolár) sa mi ozaj páči a veľmi rád by som v budúcnosti zariaďoval interiéry alebo stavial malé montované domy podľa vlastných návrhov ...no sú chvíle, kedy sa mi práca doslova hnusí a mám k nej odpor..pomaly žijem len vo svojich snoch, no niekedy mám pocit, že sa neviem pohnúť z vlastného miesta a je to ozaj depresívne. Nechcem Vás otravovať takými otázkami, nakoľko máte toho určite strašne veľa, len by som chcel vedieť, či sa mám k Vám objednať ak by som chcel poprosiť o radu od pána Boha, lebo mám ozaj pocit ako keby som blúdil stále v jednom kruhu...
    Za odpoveď Vám vopred ďakujem a prajem Vám pekný deň pani Laura
    s pozdravom.

  4. Lekári dodnes nezistili, čo mojej dcére vlastne je.
    Dobrý večer pani Laura. Neviem ani kde mám začať. Mám 12 ročnú dcérku, ktorej sa pred dvoma rokmi objavila ako keby vyrážka na stehne. Odvtedy prešli dva roky a lekári dodnes nezistili, čo jej vlastne je. Celé ruky a nohy má tými vredmi vysypané, vybrala hormonálnu liečbu, hneď nato jej nasadili metotrexat, ktorý v pondelok po 9 mesiacoch ukončila bez úspechu. Za týždeň sa jej Celeste ruka vyslala. Prešli sme všetkými možnými vyšetreniami vrátane onkológie a všetko je v poriadku. Dvakrát jej vyrezávali vzorku, ale nič nezistili. Je to že vraj autoimúnne ochorenie, nazvali ho lymfomatoidna papuloza. Navštívila som aj exorcistu, ale vôbec žiadna zmena. Neviete mi prosím poradiť? Ďakujem Vám.

  5. Neviem čo mám robiť, trápim sa.
    Dobrý deň pani Laura potrebujem vašu, Božiu pomoc žijem s ocom v jednej domácnosti. Môj otec je nervák všetko ho nahnevá nie je kľudnej povahy stále žije v negácii. Každý deň počúvam len že je zle v robote, že neznáša svoju prácu, ľudí v nej označuje ako pekelníkov, každý človek je pre neho pekelník alebo pekelné jaštery. Neustále je nespokojný, má problém aj so svojou sestrou a s majetkami žije v nenávisti, keď sa hnevá nedá sa s ním vydržať, keď nie sú veci podľa neho všetko je zlé. Má 25 rokov reumu bolia ho kĺby a keď má bolesti stále nadáva, je nespokojný, je to na nevydržanie. Koľko krát aj mne povie že je vo mne zlo, že ani ja som neni čistá. Ja už neviem ako mu mám pomôcť. Som mladá, mám 20 rokov a stále keď som s ním to počúvam a niekedy ma to ubíja. Neviem čo mám robiť, trápim sa. Prosím Vás, prosím Pána Boha o pomoc ja si neviem dať rady, nevládzem len to všetko trpím a neviem čo ďalej. Modlím sa modlitby, ktoré máte na stránke dávajú mi silu do života je to neopísateľná sila.
    Preto prosím Boha o moc. Ďakujem.

  6. Je pre mňa dobrý krok prijať prácu sekretárky?
    Milá pani Laura, drahý Bože. Na úvod by som sa chcela ospravedlniť, že Vás obťažujem, pretože viem, že toho máte veľa...obraciam sa opäť na vás s prosbou o pomoc a v kútiku duše dúfam, že mi náš láskavý pán Boh odošle odpoveď. Zažila som vo svojom živote už mnoho sklamaní a trápenia a preto mám pochybnosti a strach. Dnes som dostala pracovnú ponuku od jedného pána ktorý sa venuje predaju automobilov, mala by som pracovať v kancelárii ako sekretárka. Neviem ako sa k tomu postaviť, jednak mám pochybnosti sama o sebe či by som sa všetko vedela okolo tej práce naučiť a či by som tam nebola nešťastná, pretože ten pán nemá najlepšiu povesť...chcela by som vedieť čo si o tom myslí Pán Boh ak mi môže dať odpoveď, pretože on sa nikdy nemýli a vie všetko. Ďakujem Vám z celého srdiečka veľmi pekne drahá pani Laura.

  7. Myslím že ma niekto preklial, preto mám ťažkosti.
    Dobrý večer aj keď neskorý. Moju osobu už veľmi dlho rozožiera niečo, čo trápi aj moju dušu. Mám už od malička tučné trocha aj zdeformované nohy, ktoré navyše opúchajú. Nikdy mi nezistili čo to v skutočnosti je, ale ja som mladá, mám 2 detičky no odoberá mi to nielen chuť do života, ale aj energiu. Čím viac sa snažím ľuďom pomáhať tým viac mi ubližujú a keď mi chcú ublížiť ešte viac, tak do toho zatiahnu práve nohy a práve tým ma zrania celú. Myslím že ma niekto preklial, preto mám ťažkosti. Mohla by ste mi s tým pomôcť prosím Vás?

  8. Môže byť akné aj príznakom nejakého iného ochorenia?
    Dobrý deň, p. Laura! Nevedeli by ste mi poradiť, ako mám riešiť problém s akné? Mám 27 rokov a nikdy som nemala úplne čistú pleť, chodila som aj ku kožnej dr.. Predtým som užívala hormonálnu antikoncepciu a pleť sa zlepšila. Teraz som 14 mes. po pôrode a pred 9 mesiacmi sa mi pleť rapídne zhoršila. Pokračuje to dodnes, takéto hrozné vyrážky som ešte nemala. Bola som už opätovne u kožnej, ale nepomohlo. Takisto som si sama kúpila viacero produktov v lekárni, skúšala všelijaké domáce recepty na pleťové masky, ale nič nepomáha. Hanbím sa za to, ako vyzerám. Neviem, či akné nemôže byť aj príznakom nejakého iného ochorenia. V súčasnosti ešte kojím a 8 rokov sa liečim na epilepsiu. Za každú radu Vám ďakujem.

  9. Vidím občas duše, ktoré vôbec nepoznám.
    Dobrý deň pani Laura, predovšetkým som veľmi rada že mi Boh ukázal a smeroval moju cestu k vám, mám otázku na Boha a ja sama si to neviem vysvetliť. Keď som bola asi taká 5 ročná prvý krát som videla mŕtveho starého otca a doteraz sa to ťahá so mnou. Vidím občas duše ktoré vôbec nepoznám, cítim ich a dosť mám z toho strach, neviem si to vysvetliť? Čo mi chcú? Dakedy sa mi zjavujú vo sne a ukazujú mi určité veci. Napríklad keď vidím vo sne nevestu viem, že niekto umrie prečo je to tak? Ďakujem pánu Bohu za odpoveď, s pozdravom.

  10. Otvorili sa mi oči.
    Milá pani Laura, ďakujem za stretnutie s Vami, vďaka Vám a odkazu od Boha sa mi zas viac otvorili oči. Píšem Vám, aby ste si nemysleli, že sa na Vás hnevám. V žiadnom prípade, akoby som aj mohla. Hnevám sa na svoju povahu, neraz som na ňu doplatila a dnes zas a v takejto vážnej veci. Celý život sa snažím nikomu neublížiť, milovať celý svet a všetko, čo Boh stvoril, držať sa prikázaní a tak preukazovať lásku k Bohu, ale ako veľmi som musela  práve Jemu ublížiť, že ma odmietol ? Ďakujem Bohu i za Váš odkaz o kliatbe na moju dušu.  Už keď som od Vás odchádzala som vedela, že sa s dotyčnou osobou určite už nestretnem, že s Božou pomocou to zvládnem. Mrzí ma moja prvá reakcia. Vy ste mi povedali, aby obrad sme robili spoločne s manželom, teda aby som sa nebodaj pred ním neskrývala, ale ja som v tom momente nepoznala jeho názor. Preto som prijala a hneď pochopila Vaše rozhodnutie ukončiť naše stretnutie, vedela som, že až po hlbšom rozhovore s manželom, resp. s manželom sa k Vám môžem vrátiť. Ako som už spomínala mám komunikačný problém. Aj vďaka vám som sa až dnes poobede v kľude s manželom porozprávala o odkaze od Vás. Bola som taká vďačná ako Vaše poslanie s vierou prijal, a potom večer takáto rana. Prečo takáto ťažká skúška?
    Veľmi túžim, aby som bola zbavená kliatby, po dieťatku veľmi veľmi túžim. Ako bolo aj písané v odkaze od Boha, ktorý ste mi odovzdali je to môj dávny a jediný sen. Porodiť pre tento svet zdravé dieťa, ktoré bude nadovšetko milovať Boha i všetko, čo stvoril. Bude mať viacej odvahy ako mamina a lepšie vyjadriť svoju lásku nie len skutkami ale aj slovom. Túžim, aby mal múdrosť (nie vedomosti) po akej každý túži - aby vedel odlíšiť dobré od zlého. Verte, že úprimne túžim po bábätku. Beriem ohľad viac na blížnych ako na seba. Veľmi túžim po bábätku, ale nesprávam sa tak :( To som si uvedomila až po telefonáte Vášho manžela dnes večer. Beriem ohľad viac na druhých hoci to nie je vždy také nutné. To sa stalo aj dnes :( Budem sa vrúcne modliť k Pánu Bohu aby mi dal druhú šancu, aby mi ukázal svoju milosrdnosť, aby nedovolil, aby moja duša ostala zakliata, keď ma už priviedol až sem, aby mi ukázal znovu svoju všemohúcnosť, aby mi pomohol znovu otehotnieť a donosiť zdravé a silné dieťatko, a aby sme sa ešte stretli. Hoci aj o polnoci ak ma vtedy zavoláte. Prosím ani Vy pani Laura sa nehnevajte na moju hlúposť a hriešnosť. Veľmi ma mrzí, ak som mojou prítomnosťou Vám spôsobila akékoľvek ťažkosti. Odpusťte. Nech Vás náš Pán Boh ochraňuje, s láskou.

  11. PSORIÁZA.
    Prajem vám pani Laura pekný deň. Moja dcéra má 24 rokov a od 16 rokov dostala psoriázu, najprv to mala v hlave, postupne to išlo na lakte a pod kolenami. Kde všade sme už pochodili, v našom meste už ani nie je taký kožiar, čo by sme pri ňom neboli, je z toho zúfalá a stále hovorí, že ona už nikde nepôjde, lebo že jej to aj tak nepomôže. Tento mesiac som jej vybavila pri Lučenci je taká mala dedina Rapovce, tam je taká silná voda ako v Podhajskej, trochu jej to utlmilo, drží aj diétu a pije čaj od Trebenovej. Zatiaľ je to všetko čo som vám chcela napísať. Modlím sa aj k Bohu veľa ho prosím o uzdravenie.

  12. NEPLODNOSŤ.
    Dobrý deň!
    Dostal som odporúčanie od známych o Vašej práci a pomoci ostatným. Rád by som vedel, či by sa dalo pomôcť nášmu problému...S manželkou sa pokúšame už dlhší čas o potomka a vôbec sa nám nedarí. Absolvovali sme aj vyšetrenia, kde bolo zistené, že mám problém so spermiami a bolo nám odporúčané umelé oplodnenie. Manželka ma zníženú funkciu štítnej žľazy, vaječníky ma priechodné, nedávno absolvovala operáciu. Rád by som vedel, či by sa nám dalo pomôcť s naším problémom. Ešte mám aj problém s cievami, pred 2 týždňami som bol na vyšetrení s cievami a zistili mi poškodenie na vnútornej strane cievnej steny. A odporučené mi bolo užívať tabletky...ale ja tak nerád, užívam tabletky. :)
    Veľmi by sme chceli s manželkou mať dieťatko a boli by sme veľmi šťastní, keby ste nám pomohli. Ďakujem vám veľmi pekne za skorú odpoveď. S pozdravom.

  13. Prajem Vám milá Laurra krásny a Bohom požehnaný deň.
    Chystal som sa Vám napísať už niekoľko krát, no po prečítaní článku, ktorý ste včera pridala som sa rozhodol Vám napísať. Mám 39 rokov a bol som vychovávaný ako katolík. Až kamarát mi povedal o Vašej stránke, ktorá mi otvorila oči a veľa vecí mi dala do súvisu. Chcel by som sa s Vami stretnúť, ak to bude možné. Nemám síce nejaké veľké zdravotné a ani rodinné problémy (aspoň si to myslím), ale verím, že mi budete mať čo povedať. Ďakujem Vám za odpoveď, nech bude akákoľvek. 

  14. Prosím o pomoc s mojimi gynekologickými ťažkosťami.
    Dobrý deň vážená Pani Laura. Veľmi pekne Vás prosím o pomoc s mojimi gynekolog. ťažkosťami. Prekonala som 3 ženské operácie. Mám vonku všetky ženske orgány, slepák aj žlčník. Pravidelne sa mi vracajú bolesti v podbrušku, tvoria sa mykózy, zápaly a tvoria sa cysty. Asi rok ma veľmi pobolievajú aj nohy, najprv to boli kostné výrastky ale teraz ma už bolia celé nohy. Som z toho veľmi nešťastná. Prosím Vás pekne ak sa dá pomôžte mi. Ak je potrebné napísať o sebe viac, prosím dajte mi vedieť. S úctou a srdečnou vďakou.

  15. Na nete zo zúfalosti hľadám nejakú dobrú radu.
    Dobrý deň pani Laura. Chcem sa na Vás obrátiť na nete zo zúfalosti hľadám nejakú dobrú radu. S manželom sa snažíme 2 roky o bábätko a stále nič. Chceli by sme dobrú radu. Manžel bol na operácii Varikokely že vraj to mu zabraňovalo, no ale tak to by už za ten čas sa aj možno niečo podarilo? A ja mám problém s nepravidelnou menštruáciou, užívam kvôli tomu lieky Duphaston už dosť dlhú dobu. Veľmi pekne ďakujem za odpoveď. Budem čakať a riadiť sa tým čo poviete. Ďakujeme za skorú odpoveď.

  16. Bojím sa že skončím v pekle.
    Dobrý deň pani Laura .. dozvedel som sa že komunikujete s Bohom .. veľmi ma trápi že mám dosť hriechov :/ a bojím sa že skončím v pekle .. prosím Vás spýtajte sa pána Boha ako mám zachrániť svoju dušu :/ pretože aj keď sa modlím furt som taký istý magor .. a neviem ani či verím v Boha na 100% :/ ale napísal som Vám preto lebo viem, že vraj komunikujete s Bohom .. verím tomu.

  17. Trpím psoriázou 2. stupňa, ktorá mi prešla už aj na kĺby.
    Dobrý deň pani Laura, dozvedel som sa o Vás od kamarátky Lucky a čítal som veľa komentov o tom, že ste pomohli ľuďom zbaviť sa vážnych chorôb. Trpím psoriázou 2. stupňa, ktorá mi prešla už aj na kĺby, skúšal som už asi všetko na svete. Jediná vec čo mi zaberá je more, ale to je nákladná vec. Preto sa obraciam s prosbou na Vás a zároveň by som Vás chcel poprosiť, čo mám urobiť preto aby som mohol liečbu u Vás absolvovať. Ďakujem a prajem pekný deň. S pozdravom.

  18. Bojím sa že zanechám svoj život.
    Drahá Laura...ja už nevládzem bijem sa životom snažím sa meditovať, radovať sa zo života a pritom mám pocit akoby sa to dialo všetko mimo mňa. Je toľko veľa vecí, ktoré ma tak veľmi bolia a valia sa na mňa z každej strany. Bojím sa aby som neurobila niečo zlé. Bojím sa že zanechám svoj život. Proste sa ho vzdám. Ja viem že to nie je nič čo by to vyriešilo, ale nateraz ten pocit mám...bojím sa samej seba...s láskou.

  19. Chcem otehotnieť.
    Dobrý deň pani Laura,
    Volám sa ... a mám 27 rokov.
    Dozvedela som sa o Vás cez jednu známu ktorej ste veľmi pomohli, a preto sa  aj ja k Vám obraciam s prosbou mi pomôcť.
    S manželom sa snažíme o bábätko, minulý rok sa aj podarilo, ale neúspešne v 8 týždni som potratila, mala som zamĺknutý potrat.Tento rok sa od januára pokúšame znova, ale zatiaľ neúspešne. Chcela by som Vás poprosiť či by ste mala na mňa čas a stanovila mi liečbu, pri ktorej by som otehotnela a mala zdravé bábätko, je to pre mňa veľmi dôležité. Tiež by som Vás chcela poprosiť o termín kedy by som Vás mohla navštíviť. Ďakujem Vám veľmi pekne a čakám na Vašu odpoveď.
    S pozdravom.

  20. Veľmi často mám depresie neviem prečo?
    Dobrý deň, volám sa ...
    Mám potrebu vám napísať. Môj život je veľmi zaujímavý aj napriek tomu že mám iba 22.rokov. Som vydatá a mám syna krásneho 9 mesačného. Okrem toho sa starám aj o 12ročnú dcéru nevlastnú manželovu z jeho vzťahu prvého. Okrem nej má ešte dve deti. Ale s tými nebývame. Veľmi často mám depresie neviem prečo ako keby sa s tým neviem vyrovnať. Tá dcéra sa volá ... a ma takú istú povahu ako ja keď som bola ešte dieťa. Niekedy rozmýšľam nad tým, že prečo práve ja v mojom mladom veku. Moji rodičia ma vychovávali vo viere ale ja som sa začala búriť dlho som nenachádzala Boha a dokonca som sa vysmievala. Teraz sa s ním každý deň rozprávam, prosím o pomoc a tak isto verím v anjelov, viem že sú pri mne aj keď ich nevidím, cítim ich. Mam pocit že ste správna osoba ktorá mi môže pomôcť. Našla som si Vás náhodne na facebooku ako ste písali odkaz, že sa máme modliť, to čo Boh povedal že koniec je blízko tak som sa dostala k Vám. Potrebujem radu aby som sa zbavila depresií, aby som vedela že moje modlitby počujú aj anjeli aj Boh. Viem že určite máte toho veľa, ale ak by ste si nachvíľku našli čas bola by som vďačná. S pozdravom.

  21. Zaujalo ma vaše video.
    Dobrý deň! Zaujalo ma vaše video. Neviem prečo ale chcela som vám to napísať. Nechcem byt neslušná, vysmievať alebo posudzovať, ale v dnešnej dobe je veľmi veľa liečiteľov a každý presadzuje svoje. Máme okolo seba veľa zlého, a človek musí byť opatrný a je ťažko uveriť hocikomu, kto sa vydáva za niekoho. Tu na zemi je veľa negatívnych vecí, ľudia sú majetnícki, sebeckí a mám pocit, že to zlo a násilie sa stupňuje. Veľa ľudí, zvierat trpí. Rada by som sa opýtala na váš názor o 3 sv. vojne, v ktorom roku a ako príde, kto bude stáť proti komu ...ak vôbec príde ?
    Ďakujem za váš čas.

  22. Moje dieťa má nevyliečiteľnú chorobu.
    Pani Laura prosím neviem ani ako mám písať čo mám písať ale začnem takto som z ... a mám 6 mesačné dieťa a má tuberoznu skletozu doktori vravia že to je nevyliečiteľné ale viem, že u pána Boha nič nie je nevyliečiteľné. Z celej duše sa k nemu modlím a verím urobila som v živote veľa chýb a nie som nijaká svätica ale nášho Pána som vždy milovala. Moja dcéra sa narodila ... o pol 9 keby ste bola taká dobrá a spýtala sa nášho Pána. O nejakú modlitbu urobím všetko pani Laurika dcéra sa volá ...

  23. Poraďte mi som zo všetkého úplne na koncoch síl.
    Dobrý večer volám sa ... Narodila som sa doma. Moja mama nevedela že je tehotná, nemala žiadne príznaky. Som slobodná mám problémy so zdravím. Neviem čo mi je cítim sa unavená, podráždená, mám problém aj s budúcou švagrinou. Stále je na mňa strašne drzá, klame vymýšľa si, stále mi ubližuje strašne ma nenávidí. Pritom som 12 rokov pekne vyprávala, môj priateľ už tiež nevie čo má s ňu robiť. Čím lepšie som robila, tým je to teraz horšie. Dala som ju pozdraviť u jej kolegyni na druhý deň prišla k nám, nadala mi že ako si to dovoľujem ju špiniť, že som šibnutá až dačo robí so mnou priateľ, že ma dá na súd. Robila som 14 rokov dala som výstup, kvôli mame ochorela na rakovinu chcela som opatrovne odišla som a už bolo neskoro. Zomrela 2010 naspäť ma nezobral tak som doma 4 roky nedostávam ani soc. dáv brat ma vyplatil z chalupy ta že mám z toho žiť. Neviem čo mám robiť. Poraďte mi som zo všetkého úplne na koncoch síl.

  24. Cítim, že dáka entita je na mňa naviazaná.
    Najláskavejšia pani veštkyňa. Z celého srdca Vám prajem všetko naj a vyjadrujem Vám svoju úctu. Prosím o pomoc pre moju dušu. Ja viem, že teraz ste vyčerpaná a unavená ale Boh Vás povolal do služby pre nás všetkých. Pomôžte mojej duši nájsť pokoj a nový smer. Prosím často myslím na najhoršie...a cítim, že dáka entita je na mňa naviazaná...prosím čo robiť pani vzácna?
    Ďakujem s úctou.

  25. Študujem na Katolíckej univerzite.
    Dobrý deň pani Laura. Chcem Vás poprosiť o pomoc neviem čo mám robiť. Študujem na Katolíckej univerzite v Ružomberku. Zároveň sa modlím k Bohu a neviem čo robiť, či môžem študovať tento rok a potom prestúpiť alebo nedoštudovať. Prosím pána Boha o odpustenie a pomoc. Mohla by som sa k Vám objednať? Kedy by som mohla zavolať? Viem že máte teraz dovolenku. Prosím vás pani Laura a prosím nášho jediného Boha o pomoc.

  26. Ja sa už nedokážem akoby začleniť do spoločnosti.
    Dobrý deň pani Laura.
    Volám sa ... a neviem či sa ešte pamätáte, ale v minulosti som Vám už písal, keď som bol ešte v Anglicku. Jednalo sa o pocit slabosti a vyčerpanosti a veľkej depresie ktoré aj s mojou mamou zažívame. Chcel by som sa Vás spýtať, či by bola možnosť Vás navštíviť spolu aj s mojou matkou, keďže už sa vážne nemáme na koho obrátiť o pomoc. Kedysi sme fungovali ako normálni ľudia ale kvôli chorobe niekedy nie sme schopní vykonávať obyčajné veci. Ja sa už nedokážem akoby začleniť do spoločnosti a aj obyčajný nákup mi robí problémy. Moja mama po smrti nášho otca má stále negatívne zmýšľanie a viem, že každodenný stres ju ubíja. Takže Vás prosíme o pomoc a dúfam, že si na nás nájdete čas. Za odpoveď vopred ďakujem a prajem Vám pekný deň.

  27. Akú má dušu ten muž s ktorým mám dve deti  dvojičky?
    Vážená pani liečiteľka  prajem vám pekný večer. Dovoľte  aby som sa predstavila. Volám sa ... už som vám raz písala a prosila som o vašu pomoc kde ste mi aj odpovedali že sa musím u vás telefonicky objednať. Moja finančná situácia je momentálne nie najlepšia dokonca som vypnutá z telefónu, lebo nemala som ako zaplatiť telefón. Neváhala by som vám zavolať keby že som nebola vypnutá z telefónu  a nie len to, ale nemám ani byt zaplatený za jeden mesiac. Som smutná pretože som  chcela vedieť odpoveď, tak veľmi som chcela  aby ste sa opýtali Pána Boha aký je to človek, akú má dušu ten muž s ktorým mám dve deti  dvojičky. Možno vás to prekvapí, že nepoznám charakter toho človeka, áno nepoznám lebo nikdy neprejaví city ani keď mu mama zomrela. Bol ako keby sa nič nestalo. Vôbec neviem s kým som to vlastne doteraz žila. Veľmi ťažké odhadnúť som smutná a trápi ma to lebo viem, že sa to nedozviem od Pána Boha a ani od vás, ale keby som bola zapnutá hneď by som vám zavolala. Ale sama neviem ako to bude ďalej lebo viem, že nemám ako zaplatiť účet za telefón tak veľmi som chcela vedieť odpoveď alebo je možné aj to, že sa to nemám dozvedieť. Ja už neviem pani Laura. Viem že máte dôležitejšie veci na práci. Viem že liečite choroby a že ste pracovne vyťažená odpovedať ľuďom, ale bude ma to a aj ma to mrzí, že sa to nikdy nedozviem prajem vám pekný večer a ďakujem vám, že ste si prečítali čo som vám napísala. S pozdravom.

  28. Veľmi by som jej z tejto cesty chcela pomôcť, aby našla Boha v sebe.
    Dobrý deň, volám sa ..., mám 31 rokov, opatrujem svoju mamu, ktorá ma sklerózu multiplex a veľmi pasívny postoj ku chorobe. Jej ego ovládlo celé jej bytie, oddala sa úplne chorobe, žije svoj život ako obeť. Veľmi by som jej z tejto cesty chcela pomôcť, aby našla Boha v sebe, aby uverila, že všetko je možné, že sa zázraky dejú.
    Jej zdravotný stav by som opísala takto, je na lôžku, pravú nohu má stiahnutú, nevie si ju vyrovnať má tak veľmi stuhnuté svaly, tým pádom nechodí, myslím si, že močové cesty nemá v poriadku, ale lekárom už neverím. Prehĺta dosť ťažko, tekuté jej často zabehne. Po odvysielaní relácia reflex som dostala v správe odporučenie na Vás. Tak by som sa chcela opýtať, či by jej bolo ešte možné pomôcť. Ďakujem pekne. S úctou a pozdravom.

  29. Náš vzťah už nefunguje tak akoby mal.
    Dobrý deň, volám sa ..., mám partnera ... Náš vzťah už nefunguje tak akoby mal, myslím že ma už nemiluje a jeho city sú falošné. Veľmi by som Vás chcela poprosiť, či by ste nám vedeli pomôcť pomocou bielej mágie a vrátiť jeho city ku mne, aby ma znova začal milovať tak ako predtým. ĎAKUJEM VÁM VEĽMI PEKNE !!! S pozdravom.

  30. Dcérku moju vydávať ako normálny otec by som chcel.
    Príjemný dobrý deň pani Laura.
    Chcel by som sa nášho jediného spravodlivého pána Boha opýtať na moju situáciu s mojou expartnerkou. Prečo robí všetko preto aby som nemohol vydávať našu dcérku? Snažím sa robiť všetko preto aby som ju mohol vydávať, kdež to moja expartnerka Bethany robí všetko preto aby som ju dal na súd. Momentálne cestujem na jedno stretnutie kde sa musím rozhodnúť či ju teda na ten súd zavolám. A budeme to riešiť touto cestou. Finančné pre mňa veľmi namáhavou ale dcérku moju vydávať ako normálny otec by som chcel.
    Ďakujem vám pani Laura za vás čas čítať môj email. A taktiež ďakujem pánu nášmu jedinému A najsilnejšiemu za vypočutie mojich otázok.
    Ďakujem.  

  31. Prečo sa moje dieťa a čoho sa bojí keď sme v bezpečí?
    Krásny deň želám pani naša Laurinka, chcem sa opýtať na problém zo strachu ktorý vedie môj synček. Stále sa niečoho bojí hlavne keď ide spať, nechce nám o tom povedať a už to vedieme roky, v izbe ktorú má spáva s mojím manželom. Mne to neprekáža, ale nerozumiem prečo sa moje dieťa a čoho sa bojí keď sme v bezpečí, nechce o tom ani hovoriť, ako sa dostať k pravde aby to dokázal povedať?! Hrozne nás to ako rodičov bolí a trápi lebo on je náš jediný syn čo máme dostal základ lásku, má všetko čo potrebuje a je veľmi dobrý srdiečkom, už som sa o tom s ním veľa krát zblížila a stále mlčí, moje cítenie je akoby to mal nosiť celý život a nechávam tomu priebeh kedy to vypustí sám zo seba neviem či robím správne, prispôsobujeme sa mu aby netrpel, je toto správne pani Laurinka? Trochu ma to v duši škriabe, ďakujem za porozumenie s láskou vaša milujúca ...

  32. Štípanie očí.
    Dobrý večer pani Laura, pred nejakým časom som navštívil Vašu stránku na odporúčanie mojej priateľky a zaujali ma Vaše články.
    Už dlhšiu dobu si neviem pomôcť s očami, asi 2-3 roky.
    Pociťujem neustálu únavu očí a štípanie, neviem si s tým pomôcť, skúsil som už rôzne krémy, kvapky do očí a nič nepomohlo.
    Pýtal som sa aj doktorov ale neporadili mi nič, jedine že to môže byť od únavy alebo od počítača, tým to však nebude lebo mávam dni ked spím aj 10 a viac hodín a po zobudení sú moje oči na tom tak ako keby som ani nespal.
    Chcem sa spýtať Pána Boha či mi dá na to nejakú odpoveď akú príčinu má to moje trápenie.
    Ďakujem Vám Pani Laura ak si nájdete čas na tento môj problém.
    Prajem Vám pekný večer. S pozdravom.

  33. S manželom sa snažím o dieťa cca 1,5 roka a nič.
    Ahoj Laurinka. Mám mini otázočku i možno prosbu. V roku 2005 som bola tehotná. (znásilnená bývalým priateľom.) mala som školu ešte pred sebou. Cca3 roky do maturity...mama moja vybavila potrat...( nechcela som) musela som....potom som mala danu 4 roky. S manželom sa snažím o dieťa cca 1,5 roka a nič. Je niekde chyba? Neviem na ňu prísť, alebo niečo si musím odpykať? Na osobný pohovor by to bolo lepšie. Veľmi túžim po dieťati...božom stvorení. Budem vďačná za tvoju odpoveď Laurinka. Prepáč ak som ti napísala somariny.

  34. Z môjho krásneho dievčatka zostal len tieň, živá bábika bez pohybu.
    Milá pani Laura
    Volám sa Monika a obraciam sa na Vás s prosbou o pomoc pre moju malá dcérku Lilianku. Narodila sa nám na Štedrý deň, ako nečakaný, neplánovaný, o to krajší dar. Do 3 mes.veku to bolo zdravé, vnímavé bábätko, žiaľ, 2 týždne po povinnom očkovaní sa všetko zmenilo a z môjho krásneho dievčatka zostal len tieň, živá bábika bez pohybu. Pridali sa k tomu zášklby celého tela a v máji 2012 jej v nemocnici diagnostikovali ťažkú formu farmakorezistentnej epilepsie. Odvtedy žijeme v nočnej more, dcérka bude mať 3 roky a ešte nesedí, nerozpráva, je zamknutá vo svojom svete. Lekári nás už odpísali, príčinu záchvatov nenašli a ďalšie lieky pre ňu už nemajú. Dcérku však ťažké záchvaty drvia dodnes, vývoj nenapreduje a my jej nevieme pomôcť, vyskúšali sme už snáď všetko. Lekári vravia, že sa s tým máme zmieriť. Ja však snívam o dni, kedy sa moja dcérka postaví na nohy a povie mi "mami"... Preto by som Vás chcela veľmi pekne poprosiť, opýtať sa či by bolo možné, ci by ste neboli Vy taká dobrá našej dcérke pomôcť..? Je strašné pozerať sa, ako sa trápi a my s ňou. Veľmi pekne ďakujem vopred za odpoveď.

  35. Dnes mám súd o rozvod manželstva.
    Dobrý deň. Robím v zahraničí ako kamionista, chodil som na turnusi domov a postavil z tých peňazí dom pre svoje 2 deti a manželku a samozrejme pre seba. Ako som chodil preč manželka si našla priateľa a keď som ju odhalil zobrala deti so sebou a išla najprv svokre bývať a teraz je v prenájme na bytovke. Deti sú nainfikované proti mne (čo ma najviac bolí) nebol som s nimi od februára.Telefonujeme si len pár minút, celú moju rodinu zavrhly. Dom ešte v ktorom bývam sám je teraz na predaj. Robím stále ako kamionista. Dnes mám súd o rozvod manželstva, keďže má stále toho priateľa (55r. s robí zvárača v zahraničí, rozvedený zarába min.4,500 eur.) nebudem jej to sťažovať keď sa chce rozviesť. Som katolík verím v Boha modlím sa, aby som videl aspoň svoje deti 10+8 ročné dievčatá, ale nezaberá to, som na dne prišiel som o všetko. Prosím o pomoc aspoň duchovnú. Veľmi by som chcel, aby som vás navštívil až by to pomohlo. Ďakujem za vyslyšanie.

  36. S priateľom sa snažíme o bábätko už dva roky.
    Dobrý deň. Váš kontakt som si našla na internete. Som zúfalá, potrebovala by som pomôcť s priateľom sa snažíme o bábätko už dva roky. Bola som už tehotná, ale potratila som. Veľmi si prajeme bábätko, boli sme aj u doktora všetko je v poriadku sme obidvaja zdraví, ale nedarí sa neviem ako si mám už pomôcť každý vraví nemyslí na to, ono to príde samo uvidíš ale nedá sa nato nemyslieť, keď tak veľmi túžim mať dieťatko. Vedeli by ste ma naviesť na tú správnu cestu aby som bola šťastná a mala svoje vytúžene dieťatko? Ďakujem budem čakať na vašu odpoveď s pozdravom.

  37. Stále chcem pomáhať mojim rodičom ako viem.
    Dobrý večer, žijeme v zahraničí, v mysli mám život a budúcnosť s partnerom, ešte nevieme, či sa vrátime, kde budeme, ale to je ok avšak pritom by som stále chcela pomáhať rodičom ako viem. Nie stále je to jednoduché, najma z dôvodu, že nemáme vždy rovnaké názory. Z môjho pohľadu ich ochrany mám pravdu. Z pohľadu mamy, nechápem niektoré veci, mám veci nechať tak, poradí si sama nejako. Avšak viem, že riešenie problémov bude najskôr na mne, lebo neviem byt ľahostajná a tváriť sa, že ich nevidím. Sama som aktívna. Možno to vlastne ani nechcú a ja to beriem ako dobrú vec, ale možno ma len trpia, podľa chovania sú však radi, aj keď nie všetko im vyhovuje, niekedy by chceli aby som pomohla, bez pýtania sa, prečo ten problém vznikol. Resp. sa riešia následky, čo je este horšie. Nezavolajú, neporadia sa, čakajú, že človek príde na vec sám. Väčšinou ide o nedostatok finančných prostriedkov a z toho sú potom podlľa mňa zlé rozhodnutia a vznikajú problémy. Mala by som ich nechať tak? Sú to moji rodičia, mali by vedieť tieto veci už zvládnuť, ja som ich dieťa, mám svoje plány tiež, nemala by som ich poučovať. V akom meste na Sk Vás nájdem? Ak budem doma, či ste ďaleko :-) Ďakujem.

  38. Božie zákony stoja na princípe, že by sme nemali ubližovať a ničiť ľudský život.
    Dobrý večer prajem. Prepáčte, že Vás ruším, no už dlho hľadám odpoveď na jednu otázku. Neviem, či som sa vo svojom živote vybral správnou cestou. Už dlho sa venujem športu, bojovým umeniam, streľbe, proste veciam, ktoré súvisia na jednej strane s ochranou a na druhej strane k ničeniu života a zdravia. Zdravý rozum a tak isto určite aj Božie zákony stoja na princípe, že by sme nemali ubližovať a ničiť ľudský život, no ja si vlastne ani neviem predstaviť, že by som vedel robiť niečo lepšie a pre mňa kreatívnejšie, ako sú bojové techniky a všetko s nimi súvisiace. Tak isto aj pracujem v oblasti ochrany osôb a mal som v pláne pracovať v tejto sfére aj naďalej a to v rizikových oblastiach. Tu mi tvorí prekážku len otázka, či bude na mieste a správne, ak sa nedajbože raz dostanem do prestrelky a budem nútený zabiť človeka v sebaobrane alebo v obrane osoby, ktorú budem musieť chrániť. Aj keď prirodzene len málokedy si ochranu bude žiadať človek, ktorý nič zlé nespáchal. Za Vašu odpoveď Vám veľmi pekne ďakujem.

  39. Chodím už vyše roka po vyšetreniach a stále stojím na mieste...
    Dobrý večer!
    Prečítala som si článok skrytý zápal v tele, pretože som skúšala znovu nájsť odpoveď na moju otázku, prečo mám zdravotné problémy, aké mám a lekári mi nevedia pomôcť. Mám vysoké aslo, až 950, normálne je okolo 200. Znamená to, že mám zápal v tele, ale ako som už uviedla, nevedia mi na neho prísť. Chodím už vyše roka po vyšetreniach, a stále stojím na mieste...Mám 32 rokov, za sebou tri spontánne potraty a túžbu po dieťati, ktorá mám pocit niekedy, že sa nikdy nesplní, ale stále mám vieru a modlím sa a verím v zázrak. Lekári mi nevedia povedať, či je problém práve v tejto skrytej chorobe, lebo okrem nej mám aj trombózu krvi, syndróm lepivých doštičiek, ktoré že vraj tiež môžu za moje straty...Poviem Vám pravdu, že som sa s tým naučila už žiť, ale nikdy sa s tým nezmierim. Verím, že Boh má so mnou nejaké plány a všetko sa deje pre nejakú príčinu. Keby som len tomu vedela pochopiť, prečo to tak je, lebo je to veľmi bolestivé...Ale určite mi pre nejaký dôvod ukázal aj Vašu web.stránku.
    Za každú dobrú radu ďakujem
    Bohu Vďaka, aj Vám
    želám Vám pekný deň! :)