Božia pomoc zblúdilým dušiam.

08.04.2023 19:05

Božia pomoc zblúdilým dušiam.

Príčina šarapatenia duší vo vašom príbytku, ktoré potrebujú Božiu pomoc a pomoc aj od vašej duše.
Bolo toto buchotanie spôsobené dávnymi duchmi, ktorí chcú do každého dňa dať o sebe vedieť, že duše ich Boha nájsť nevedia a cítia, že duša ktorej kľudu nedajú svojim šarapatením im dokáže pomôcť. Bolo by dobre, keby dušiam zblúdilým, ktoré čakajú na tvoju pomoc odoslala tvoja duša tieto slová, ktoré cestu k Božiemu Svetlu im ukážu. Amen.

 

Bože každej duši, ktorá do Tvojeho Svetla cestu nájsť nevie, daj touto prosbou duše mojej, ktorá Tebou zvolená do života svojeho pomáhať živým a neživým ľuďom bola, dosť veľkú silu cez tieto slová, ktorými ukazovať Svetlo svoje budeš do sféry, ktorou naplniť miesto do odpustenia hriechov zo života musia. Daj každej duši ktorá o pomoc hrmotaním moju dušu žiada, odpustenie každého hriechu, ktorý bráni odpútať sa z pozemského sveta do Tvojej blízkosti. Dušičky každej z vás odkazujem, dušou svojou denne prosiť Boha za odpustenie vašich hriechov budem a do Svetla Božieho ukazovať vám cestu touto modlitbou k Bohu budem. Do Božej blízkosti dostanem vás všetky a do trápenia zo straty cesty k Bohu, dostanete smer ukázaný. Amen.

Len tieto slová treba denne odriekať do každého večera a cítiť všetky duše úľavu budú. Keď do Svetla Božieho dostanú sa, každou ich vďakou, do kľudu noci vaše budú. Amen.

 

Komentáre:

  1. Zuzana | 12.04.2023
    Keď som začala čítať túto modlitbu, prešiel mi mráz po celom tele.
    Mám pocit, že aj ja môžem touto modlitbou pomôcť zblúdenej duši.
    Ďakujem Otecko , milá pani Laurika za vaš čas, že ste túto modlitbu zapísala do tejto Božej stránky.

  2. Julia L. | 08.04.2023
    Láskavy Môj Jediný Bože z celeho srdca Ti Ďakujem za túto modlitbu pre slobodu duší ktoré tu nejakym spôsobom zostanú a my im môžeme pomôcť vďaka len a len Tebe Môj Láskavy Bože .Z celého srdca Ti Ďakujem všetkou svojou láskou za slobodu a pomoc každej duši ktorú dovedieš tam kam patrí v bezpeči .Milujem Ťa Otecko Môj Nebeský .Ďakujem Vám Láskava p.Laura za prekrasnu modlitbu .Amen

Pridať komentár