Božia liečivá receptúra na boľavé a opuchnuté ďasná a na citlivé zúbky.

16.04.2023 11:45

Božia liečivá receptúra na boľavé a opuchnuté ďasná a na citlivé zúbky.

Chcem sa s vami milí čitatelia podeliť o Božiu liečivú receptúru na boľavé, zapálené a opuchnuté ďasná, citlivé zuby, ktorú mi poslal Pán Boh láskavý na pomoc, nakoľko mám tiež tento nepríjemný zdravotný problém s ďasnami a mne osobne táto Božia receptúra veľmi pomohla a aj naďalej pomáha. Vždy, kto z vás bude túto receptúru napĺňať, nech nikdy nezabudne Pána Boha poprosiť o požehnanie liečby a po skončeni jej aplikovania treba Pánu Bohu poďakovať za pomoc, prejavenou dôverou v silu jej liečivých účinkov.

 

Liečivé mlgadlo na ďasná:

  • 5 balíkov zázvoru

  • 4 balíky kurkumy

  • 6 balíkov mletých klinčekov

  • 2 a pol deci alpy

  • 60 kvapiek tea tree oleja

 

Do 2 litrového skleneného pohára nalejeme 1 liter pramenitej stolovej vody, nasypeme do nej všetky ingrediencie a poriadne zamiešame, aby v roztoku neboli zbytočné hrčky. Pohár uzavrieme viečkom a dáme do chladničky lúhovať. Sem tam môžete uzavretý pohár pretriasť a dať späť. Ja som si to nechala v chladničke lúhovať dlhšie a prvú dávku na mlganie som si zliala už na druhý deň lúhovania s lyžicou cez malé sitko a zbytok z neho som vhodila späť do veľkého pohára a lúhovala ďalej. Ale vy si to môžete na druhý deň scediť všetko naraz cez dosť husté veľké sitko a vliať do sklenenej fľaše a následne do chladničky. Dosť dlhšie to cedenie trvá, lebo roztok obsahuje veľké množstvo korenín. Preto buďte trpezliví, nechajte to aj dlhšie odkvapávať a sem tam to v sitku pomiešajte lyžicou aby sa dobre uvoľňila všetka liečivá tekutina z vylúhovaných korenín. Vodu z kohútika mi Pán Boh zakázal do tohto roztoku nalievať, lebo neni kvalitná. Minerálku tiež mi Boh neodporučil, najlepšie sú pramenité stolové vody. (Lucka, Drobček, Zlatá studňa atď …...)

 

Dobre bude mlgať 2x denne dobou 5 minút. Poriadne toto liečivo prevaľujte v puse ako keď sa mlgá olej. Hlavu pri mlganí nezakláňajte, aby vám náhodou roztok nezbehol do hrdla, lebo to dosť silno štípe, čo je ale fantasticky liečivé pre vaše ďasienka. Nalejte si pol štamprlíka tohoto roztoku, nie pol decáka, mám to už zmerané a mlgajte. Keď sa dá moc roztoku, tak vám to bude vytekať z úst von. Po 5 minútach roztok vypľujte a pusu nevyplachujte. Snažte sa minimálne aspoň pol hodinu po mlganí nič nejesť a nepiť, aby toto liečivo malo čas pôsobiť na choré miesta v ústach. Mlgať treba 2 celé mesiace, ale ak budete cítiť potrebu pokračovať, bez obáv môžete, odkázal mi Pán Boh láskavý. Všetky ingrediencie, ktoré obsahuje toto liečivo sú veľmi účinné na tento problém v ústnej dutine. Ja keď vymlgám, cítim sa veľmi dobre a som spokojná, s dobrým pocitom v ústach, ešte lepšie ako po umytí zubov.

 

Mlgadlo vám vydrží v chladničke veľmi dlho, až do doby kedy ho celé neminiete. Kto má zuby citlivé na chlad, nech si ho nechá na chvíľku v štamprlíčku otepliť pri izbovej teplote. Ja to tak robím, lebo neni nič príjemné, keď začnete mlgať veľmi studeným mlgadlom.

 

Na pevnosť zubov a dobrej ich štruktúry a pevnej a silnej skloviny bude dobre piť 3 x do týždňa pol litra plnotučného kyslého mlieka (acidko, zakysanka) do ktorého vsypeme 7 polievkových lyžíc zomletého sézamu. Treba to robiť ale naozaj poctivo a pravidelne, lebo napríklad 1x do týždňa to nebude mať také účinky, aké očakávate. Sézamu si môžete namlieť aj väčšie množstvo a uskladniť v uzavretej nádobe, z ktorej si budete postupne vkladať sézam do kýšky. Mňa počas pitia kýšky so sézamom postupom času prestala bolieť celá chrbtica aj kríže. Lenže nie je to krátkodobý proces a na úľavu si bude treba počkať. Dôležitá je pravidelnosť napĺňania liečby. Sézam obsahuje nesmierne veľa vápnika, minerálov a stopových prvkov a podľa mňa je oveľa účinnejší ako dolomit, alebo iné tabletky na doplnenie vápnika. Netvrdím, že všetkých vás prestane bolieť chrbtica a kríže ako aj mňa, lebo ak máte stavcový posun v chrbtici alebo nejaký zápal v nej, to vápnik neodstráni, ale bude vám spevňovať všetky kosti a zuby, aby boli pevné. Ja som po veľmi ťažkej autohavárii, mám vyše 20 cm titanovú tyč v chrbtici a veľmi veľa skrutiek a titanu aj v nohe po dvojnásobnej operácii. Takže ja som preto mala od Pána Boha tento sézamový liečivý nápoj naordinovaný na 2 roky užívania. Pán Boh pre vás odporúča dať si kúru so sézamom aj keď nemáte problémy s ďasnami a zubami aspoň na 3 mesiace. Posilní vám to zuby a aj celý kostný aparát.

 

Túto receptúru mi poradil láskavý môj Pán Boh, keď ma moc bolel nejaký zub. Mne to zabralo okamžite.

Do skleneného pohára napr. od džemu, takého menšieho až po vrch pohára nasypte celé klinčeky, koľko tam vojde a zalejte alpou, aby boli aj tie vrchné klinčeky preliate alpou. Radšej 1 cm alebo aj 2 cm od vrchu nechajte miesto pre alpu. Pohár uzavrite viečkom a môžete si to nechať v chladničke lúhovať aj týždeň. Potom scediť, ale nie do umelohmotnej fľaše, lebo tea-tree olej a alpa by mohli rozleptávať jej povrh, len do sklenenej napr. do fľašky z alkoholu môžete scediť celý obsah alebo do menšieho skleneného pohára a postupne z nej prelievať do malej fľaštičky. Ja používam fľašku od alpy, lebo hrdlo nemá veľký priemer a ľahko tam namočím vatovú tyčinku. Len keď si budete potierať ďasno alebo aj všetky ďasná, nikdy nevložte použitú tyčinku v ústach s bacilmi do mlgadla, ale vždy len čistú tyčinku použite.

Od srdca vám všetkým prajem, tým ktorí budete napĺňať tieto božie receptúry, aby ste čo najskôr pocítili úľavu a svoje uzdravenie. S láskou vaša Laura

 

Môžete sa modliť k tomuto problému aj túto modlitbu, ktorá je veľmi krásna a veľmi liečivá. Diktoval mi ju náš láskavý Pán Boh.

Božia Milostivá pomoc do upevnenia ďasna každého jedného mojeho zuba, získanosťou pevného zasadenia každého zubného koreňa do ďasnového zovretia silného.

Dobrotivý láskavý Otče Bože môj. Zastav svojou všemocnou silou oslabenosť všetkých mojich zubov v dôsledku nedostatku vápnika v nich a sťahuj zo všetkých zubných mojich koreňov slabnúcu silu zotrvať v ich pevnosti položené v ďasnovom zovretí pevne, aby neboli v slabosti svojej odídené z mojej dutiny ústnej samovoľne ale aby dokázali získať stabilitu pevnosti v ďasnovom silnom zovretí. Všetky krčky zubov odhalené, schovaj svojou všemocou láskavý môj dobrotivý Bože do hlbokej ďasnovej úschovy, čoho dôsledkom nebude ani jeden môj zub kývanosťou svojou oslabený a vrúcne Tvoju Milostivú pomoc prosím aj pre každý jeden zub vymodelovaný zubárskou technikou do mojej krásy, aby nikdy z mojich ďasien nevypadol a zotrval v nich v pevnosti vsadenej do nich natrvalo. Zakonči dobrý môj Milostivý Bože toto moje zubné trápenie navždy svojou Božou pomocou všetkým mojim zubom oslabeným v ich odvápnení navrátenosťou späť do ich štruktúry veľkej sily, od ktorej získanosti ostane každý môj zub v ďasnovom položení pevne stojaci a držiaci v koreňovom základe svojom. Do každého dňa budem dôverovať vyslyšaniu týchto mojich prosebných slov, ktorých naplnenosťou získam opäť späť celý svoj chrup zdravý a silný, bez čo len jednej zakývanosti zubu žiadneho, lebo len Tvojou Božou liečivou pomocou odoslanou z nebeských výšin do všetkých mojich zubov, nebudem viac nikdy potrebovať zubárske zručnosti pre ne, lebo budú v mojich ďasnách držať nastálo pevne. Amen.

Od srdca vám všetkým prajem, tým, ktorí budete napĺňať tieto božie receptúry, aby ste čo najskôr pocítili úľavu a svoje skoré uzdravenie. S láskou vaša Laura

 

Poznámka:

Je apríl a ak vám môžem poradiť, začnite v tomto období piť zelený živý nápoj zo surovej žihľavy až do doby, pokiaľ bude rásť. Stačí denne ½ litra. Nie nadarmo sa hovorí, že žihľava je kráľovnou všetkých bylín. Posielam vám link z mojej stránky na jej prípravu.

www.liecitelka-laura.sk/news/spravne-uzivanie-zihlavy-pre-toto-obdobie-podla-pana-boha/

 

Komentáre:

  1. Miroslava | 12.05.2023
    Ďakujem Ti Pane Bože za tieto liečivé receptúry a ďakujem Vám Pani Laura za odovzdanie týchto pokladov prostredníctvom tejto Božej stránky. Ľúbim ťa Bože a zo srdca Ti ďakujem.

  2. michal | 03.05.2023
    Ďakujem ti Pane Bože za tvoje božie receptúry ktoré nám odovzdávaš cez pani Lauru.Mysli na nás všetkých aj ked to má sama ťažké vo svojom živote. Nech vás Boh žehná.Michal

  3. Júlia a Anton T. | 01.05.2023
    Drahý Bože, vrúcne ti ďakujeme za tvoje vzácne dary, ktoré nám drahá p. Laurika odovzdáva. Sú to pre nás drahokamy, ktoré si nikdy nedáme. Ďakujeme za všetko z celého srdca. Ľúbime ťa a odpusť nám naše hriechy. Ďakujeme za odblokovanie stránky . Opatrujte sa p. Laurika. Ľúbime vás.

  4. Gabriela | 19.04.2023
    Ďakujeme drahá pani Laura za Božie receptúry, ktoré veľmi pomáhajú. Už sme sa mnohokrát v rodine presvedčili, že liečba od pani Laury je diktovaná Stvoriteľom všetkého, čo je vo vesmíre. Veľká vďaka za všetky Božie recepty ( ja mám paradentózu a viem aké je to nepríjemné ochorenie). Boh nech Vám dá silu a ochraňuje Váš každý krok. Máme Vás veľmi radi.

  5. Erika | 17.04.2023
    Chcem sa poďakovať za Božiu receptúru na posilnenie zubov a kostí..Aj ja som pila kyslé mlieko zo sezamom.Vtedy ma bolela ruka v zápästí.Mala som problém držať v ruke lyžičku a v práci už ani nevravím.Myslela som si že mám prepracovanú ruku alebo nejaky zápal.A stačila mi jednoduchá receptúra od Pána Boha.Piť kyslé plnotučné mlieko zo sezamom.Moje kosti boli odvápnené.A naznačila mi to moja boľavá ruka.Dôverujte Pánu Bohu a budete zdraví.Stačilo tak málo a bolesť v zápästí pominula.Ďakujem Bohu za tieto prevzácne rady a Vám pani Laura ,že z láskou Nám ich tu pripomínate.Erika

  6. Viera S. | 17.04.2023
    Pane Bože, ďakujem Ti za úžasnú receptúru na zuby, ďasná, kosti a klby. Pre tieto receptíky je táto stránka pre mňa pokladom. A potom pocit, že nám v pravú chvíľu pošleš potrebnú pomoc.. Či už vo forme lieku, modlitby alebo aj napomenutia. Ty vieš, ako nás "" nakopnúť"".
    Pani Laura, ďakujem Vám za zverejnenie a že ste to nevzdala. Nech Vás Pán Boh ochraňuje. Amen.

  7. Maria | 15.04.2023
    Ďakujeme milá pani Laura za odovzdané vzácne a liečivé receptúry ďakujem že sa o nás tak z láskou staráte ste najlaskavejsi človek akého poznám .Dakujem pane Boze za tieto rady . Milujem ťa .

Pridať komentár