Bože Otče láskavý, milujeme Ťa!

11.05.2020 05:21

Bože Otče láskavý, milujeme Ťa!

Laura | 24.07.2015

Milí moji čitatelia. Nebojte sa a nevzdajte sa nikdy svojeho láskavého Pána Boha. Pán Boh Vaše duše bude milovať vždy, pokiaľ budete charakterní! Boh Vašu ochranu nepotrebuje ako domobranu, chce len cítiť za to, že Vaše duše ľúbi, aj Vašu lásku duševnú ako spätnú odozvu svojej Božej pomoci k Vašim dušiam. Ako tento cit navrátnosťou svojej duše k láskavému Pánu Bohu ukážete a preukážete? Za vďaku jeho Božiemu menu? Ľutujte svoje hriechy každodenné a hriechy aj také, o ktorých Tvoja duša nevie, lebo boli spácháné v dávnych tvojich bytiach. Je to veľmi dôležité, lebo, keď tvoja duša začne pred Bohom láskavým úprimne ľutovať svoje všetky duševné schybenia, tvoj život sa, ak to bude Božia vôľa, otočí Pánom Bohom láskavým o 200% obrátok do koľaje, ktorú si doteraz cestovaním nepoznal. Bože Otče láskavý, my duše Teba milujúce budeme vždy v Tvoju jedinečnosť veriť a nikdy Ťa nezradíme. To Ti Bože sľubujem ja Laura, aj keď tých ktorí by Ťa milovali pravostnou láskou svojou  sa mojej duši získať nepodarilo, ale vždy všetky duše budem ja Laura svojou láskou len k Tebe môj láskavý Pán Boh smerovať a učiť ich poznať tú správnu cestu a tá sa volá cesta k láskavému Pánu Bohu a viera ich duší v Tvoju Božiu existenciu. Odpusti môj láskavý Pán Boh všetkým neveriacim dušiam a som presvedčená, že s Tvojou Božou pomocou láskavou, zachránim tento svet od apokalypsy, ktorá ho čaká. Moja duša Ťa tak preveľmi ľúbi, že keď sa mi celý svet bude smiať za to, že Ťa ľúbim a milujem a celý svoj život len Tebe jedinému vždy a každý deň slúžiť chcem, nikdy Tvoju Božiu existenčnosť nezradím. Nikdy svojemu menu nepredložím Tvoju Božiu chválu, ktorá bude môj Otče Bože vždy patriť len Tvojemu všemocnému menu. Spĺňam svoje predurčenie tak, ako je Tvoja Božia vôľa. Otče Bože, musím byť silná dušou, ale nárazy nepriateľov k mojej duši sú ako strelná zbraň. Ja Laura som Tvoj služobník a nie hviezda, ktorá si svoju úlohu s režisérom naplánovala. Kto bol režisérom môjho duševného predurčenia, to si bol Otecko môj láskavý, Pán Boh Ty jediný. Len Ty jediný môj Pán Boh vidíš, koľko nepriateľov stojí za mojim chrbtom. Chcem Tvojej vôli slúžiť verne a nepriatelia Boha oberajú moju dušu o silu. Prosím Ťa Otče Bože láskavý, zasiahni a pomôž mojej duši dostať tento svet do záchrany späť. Nedaj si nás tých, čo Ťa Otče Bože milujeme a sme verní Tvojej Božej láske! Ja Laura, odovzdávam tento boj Tvojej spravodlivej moci. Ľúbim Ťa Otče Bože láskavý a dôverujem Tvojej Božej pomoci našim dušiam. 

 

Komentáre:

  1. Erika | 24.07.2015

    Pani Laura, nádherne napísané. Som šťastná, keď čítam takéto odkazy. Lebo v poslednej dobe boli smutné, ubolené a cítilo v nich preveľký smútok.
    LAURA - POSLEDNÝ BOŽÍ PROROK - žienka, ktorú som mala česť spoznať.
    Aj mne sa život obrátil o 200 % a som vďačná len a len Bohu.
    Laura píše svätú pravdu a Boh naozaj vybral tú pravú.

  2. Peter a Mária | 24.07.2015

    Božinku náš láskavý a dobrotivý, milujeme Ťa celým srdcom. Ďakujeme Ti za to, že nám pani Laura ukázala ako sa priblížiť ku Tebe. Si naša súčasť života, si láska, si obrovský dar ktorý sme našli, za čo patrí veľké ďakujeme našej pani Laure a pánovi Vladkovi. Budeme sa snažiť zo všetkých síl aby sme si Ťa v tomto krutom svete zastali a obhájili si vieru v Teba, tak ako nás to naučila naša zlatá pani Laura. Bože Otče náš zlatý ĎAKUJEME TI za všetko. Pani Laura ste naše zlatíčko, ľúbime Vás.

  3. Ľubo | 24.07.2015

    Koľkým ľuďom už táto žienka- Laura odovzdala odkaz od samotného Boha a tým sa im život polepšil, aj zachránil. Vedia to oceniť najviac tí, čo Božiu pomoc prijali, uverili Božím odkazom a naplnili ich. Pravda a dobro sa presadzuje v dnešnej dobe ťažko, ale Laura to bravúrne zvláda. Len tak ďalej.

  4. Jaro | 24.07.2015

    Veľmi povzbudivé slová, ktoré ma ešte viac naštarovali proti zlu. Budem sa byť hlava nehlava, aby konečne každý uvidel a hlavne pocítil Božiu pravdu.

  5. Mária | 25.07.2015

    Ľúbime Vás pani Laura sme s Vami.

  6. Ľudmila K. | 25.07.2015

    BOŽÍCH PRÁVD SA NIKDY NEVZDÁM /. SOM S VAMI PANI LAURA A PÁN VLADKO. ĽUDMILA.

  7. EVA H. | 25.07.2015

    Pani Laura, nie ste sama. Sme s Vami aj keď nás nie je toľko ako na tej druhej strane. Ďakujem Vám za všetko to dobré čomu nás učíte a vediete. Vediete nás k láske k našemu drahému Otcovi.
    Nechcem a nemôžem sa už vzdať Teba Otecko môj milý. Sľubujem, že sa Ťa ani nikdy nevzdám. Pani Laura a pán Vladko
    Nech Vás náš drahý láskavý Otecko ochraňuje a dodáva Vám veľa síly aby ste vládali niesť toto predurčenie. Ľubim Vás všetkých Božích bojovníkov.
    Eva

  8. Peter T. | 25.07.2015

    Pani Laura, nádherne ste napísala pocity svojej duše, úžasné vyznanie lásky a odovzdanosti sa Bohu. Naše životy sú v Božích rukách a ako píšete, my len musíme zostať nebojácni a bojovať za pravdu, za život, za nášho nebeského Boha Otca. Tak aj nám hriešnym Pane Bože pomáhaj zvládnuť všetky prekážky a učiť slepých, hluchých a nevedomých o Tebe, aby zmenili svoje životy. Pani Laura Ste silná žena, ja Peter Tary Vám verím, že svoje poslanie tu na zemi naplníte do bodky. Kedykoľvek a čokoľvek, volajte a pomôžeme ako budeme najlepšie vedieť.

  9. Dominika Č. | 26.07.2015

    Pani Laura napísali ste to krásne, mala som zimomriavky a veľké pocity štastia. Veľmi sa z toho teším, že ste taká silná a nevzdávate sa. Ani si neviete predstaviť aká som šťastná a vďačná za to, že je Božia vôľa, že som Vás spoznala, že mám prístup na túto krásnu stránku. Je to náš domov. Už dlhšiu dobu sa snažím presviedčať ľudí o tom, že Boh existuje. Hovorím veľmi často o našom úžasnom Bohu, o Jeho skutočnej pravde, o tom ako ma ochraňuje a lieči a samozrejme aj o Vás pani Laura. Žiaľ .. nevedia tomu pochopiť, boja sa pravdy a majú svoje vlastné oblbnuté teórie. Nevadí ja sa nehanbím za to, že som veriaca! Nebojím sa už tak zla a som pripravená bojovať proti tomuto skazenému svetu. A Tebe Otecko náš nebeský budem až do posledného môjho dychu verná. Milujem Ťa z celého môjho srdca Bože a budem sa vždy snažiť byť lepším človekom a pokorne sa riadiť Tvojou vôľou. Veď Ty vieš. Ochraňuj a pomáhaj nám všetkým Tvojim Božím bojovníkom a ochraňuj našu pani Lauru a jej rodinu. Milujeme Ťa. Ďakujem.

  10. Zuzana | 27.07.2015

    Veľmi krásne vyznanie pani Laura no zároveň aj smutné ak ste ešte nenašla prívržencov, ktorí by Otecka milovali pravostnou láskou. To asi znamená, že aj my duše ktoré Ťa milujeme drahý Bože, sme slabé a nie 100% silné na to, aby sme vždy za Tebou stáli. Ak je to tak, tak nám Bože Otče odpusti a daj nám silu, aby sme Ťa nikdy nezradili a vždy stáli za Tvojim-našim prorokom. Tak nám Pán Boh pomáhaj.

  11. Dana K. | 28.07.2015

    Áno, Zuzanka nad tým, že pani Laura nenašla doteraz prívržencov, ktorí by milovali Boha pravostnou láskou, tak tu som sa pozastavila a rozmýšlala nad sebou,....a zostala som smutná....Lásku si treba zaslúžiť ...áno viem...prídu teraz skúšky......či obstojíme.....Pane Bože dobrotivý prosím Ťa iba o Lásku iba o Lásku. Ochraňuj nás milostivý Bože od satanského vychytralého zbabelca a jeho prívržencov čo mu slúžia. Bože môj prosím Ťa o Lásku iba o Lásku!!!Tak nám Pán Boh pomáhaj. Amen.

  12. daniela | 27.07.2015

    Moja drahá Laura, úžasný človiečik, nádherne napísaný článok. Stojím pri Vás a nikdy nášho Otecka nebeského nezradím.. Milujem ho celou svojou dušou a nikto to nikdy nezmení...Ste Boží prorok, posledný na tejto zemi a to tiež nikto nikdy nezmení....Veríme Vám, vážime si Vás a veeeeeľmi Vás lúbime. Otecko Nebeský nech Vás obdarúva už len úsmevom a láskou.