Boh ma vypočul.

12.12.2017 13:36

  1. Vďaka Pánu Bohu za zbavenie urieknutia.
    Michaela|16.02.16
    Náš syn má rok. Od jeho narodenia, resp. od kedy sme s ním začali chodiť von, medzi ľudí, musím povedať že zakaždým sme po príchode domov riešili jeho nevysvetliteľný plač, nepokoj...
    Keďže pochádzame z východu, u nás sa tomu ľudovo hovorí " z očí " inak urieknutie. Jediné čo stále zabralo bolo hádzanie zápaliek, uhlíkov. Je síce pravda že mu to skutočne vždy pomohlo, ale len pokiaľ sme s ním nešli opäť niekam. Až po rozhovore s pani Laurou sme sa dozvedeli, že by sme to robiť nemali. Neriešili sme prečo je to tak, jednoducho sme poslúchli pani Lauru a Pána Boha a začali sa modliť modlitbu proti urieknutiu(ktorú sme našli na tejto Bohom požehnanej stránke) zakaždým keď sme sa so synom niekde chystali. Pomodlili sme sa, dali mu krížik na ochranu a v priebehu 3 týždňov sa mu to nestalo ani raz.
    Týmto chcem z celého srdca poďakovať Pánu Bohu, pani Laure a v neposlednom rade aj Vladkovi za pomoc. Za pomoc nám, ale hlavne nášmu synovi. S modlitbami neprestaneme, vo viere v jediného Pána Boha samozrejme tiež nie. Je mojou povinnosťou šíriť to ďalej. Šíriť aká veľká je sila modlitby a viera v Pána Boha. Ešte raz Ti Bože z celého srdca ďakujeme.

  2. Poďakovanie Bohu za vyslyšanie modlitby proti urieknutiu.
    Marta M.|27.02.16
    Stalo sa to síce už pred pár týždňami, ale nepodelila som sa o to s čitateľmi a verejne som nepoďakovala Bohu a som mu to dlžná. Približne od septembra 2015 som skoro každý deň pociťovala bolesť hlavy a nevoľnosť na žalúdku. Nevedela som dôvod, ale domnievala som sa, že ma niekto uriekol. Keďže som z východu, u nás sa tomu vraví "z oči". Dala som si urobiť uhlíky a pomohlo, ale vždy len na ten deň. Mesiace ubiehali a ja som to akosi neriešila. Až v januári na naliehanie okolia som zavolala k pani Laure. Problém bol však v tom, že začiatkom februára som mala letieť do USA a keďže už nebol voľný termín u pani Laury nemohla ma prijať. Pán Vladko s pani Laurou mi však veľmi ochotne poradili, že si nemám robiť žiadne uhlíky (nepýtala som sa prečo, nemám, tak nebudem), ale že si mám nájsť na stránke nejakú modlitbu na bolesť hlavy a poprosiť Boha, aby mi pomohol nájsť tú správnu, keďže som nevedela 100% príčinu. A keď sa vrátim, tak sa môžem objednať. Našla som si modlitbu proti urieknutiu a niekoľkokrát som sa ju pomodlila. Odvtedy ma ešte ani raz nebolela hlava a to už prešli skoro dva mesiace. Božie modlitby vždy zaberajú na 100% a s neuveriteľnou rýchlosťou. Ďakujem Ti Pane Bože, že mi vždy a vo všetkom pomáhaš a Vám pán Vladko a pani Laura za Vaše rady a odkazy od Boha. Marta M.

  3. Vyslyšané modlitby.
    Janka
    Chcem sa aj ja pridať s mojou skúsenosťou s modlitbami k nášmu drahému Bohu. Od kedy som spoznala túto stránku a pozrela som si tieto nádherné a liečivé modlitby, hneď som vedela, že budú mať svoje miesto v mojom každodennom živote. Našla som sa v mnohých z nich, mala som či už zdravotné problémy, alebo som aj potrebovala posilniť dušu a ochrániť sa od zlého. Vo všetkom ale treba trpezlivosť, tak ako aj pani Laura píše, človek musí mať odmodlené. Na chodidle som mala nepekné bradavice, ktoré sa stále množili a zároveň som trpela niekoľko mesiacov mykózou ženských orgánov. Našla som si modlitby od Boha na tejto stránke a modlila som sa ich každý deň, niekoľko mesiacov, vedela som že budem vyslyšaná a náš drahý Otecko mi pomôže s mojim problémom. Trvalo to možno 5 mesiacov, a po tejto dobe ako zázrakom mi bradavice začali miznúť zo dňa na deň a do dvoch týždňov už nie je ani stopa po nich, a takisto aj s mykózou už nemám problémy. Modlila som sa aj za nájdenie partnera, aj v tom ma Boh vyslyšal a poslal mi do cesty skvelého muža, pri ktorom som konečne šťastná. Ďakujem Ti Bože za Tvoju pomoc, lásku, za vyslyšanie modlitieb a za to, že ma nikdy neopustíš a stojíš pri mne stále, budem sa snažiť byť stále dobrou dušou, aby som Ťa nikdy nesklamala.

  4. Sila modlitieb odkázaných Pánom Bohom cez duševný príjem našej vzácnej Laury.
    Elena|16.01.2016
    Otecko náš nebeský, ďakujem Ti za vzácny dar pre nás vzácnu dušu Lauru, za prenádhernú Božiu stránku.
    Mala som problémy so zaspávaním a spánkom. Ráno hneď unavená. Našla som si medzi modlitbami ďalšiu modlitbu. Večer som sa ju pomodlila a môj spánok hneď v prvý večer bol pokojný a zaspala som bez  problémov. Pán Boh vypočul moje volanie a postaral sa aj o môj spánok. Sila, všemoc, dokonalosť, prozreteľnosť Pána Boha je nenahraditeľná, nevyčísliteľná, nekonečná, lebo je to LÁSKA, ktorá láska, hladí, upokojuje, lieči, pomáha. Je pre naše duše energia, pohon, sila.
    Bože Otče milujem Ťa nekonečne, navždy a úprimne ďakujem.
    Otče Bože prosím Ťa ochraňuj Tvojho posledného Božieho proroka a celú jej rodinku aj Božiu stránku- Tvoje Božie pravdy. Prosím.

    Pani Laura, Vladko mám vás rada a ďakujem, že vás máme a že ste aj napriek všetkým ranám od nás stále s nami, to dokáže len Boží prorok.
    s láskou, pokorou
    Elena

  5. Vypočutie modlitby k Bohu za odstránenie slabnúceho zraku.
    Júlia P.|26.02.17
    Otče Bože láskavý, chcem sa Ti veľmi poďakovať aj verejne za vyslyšanie Modlitby na odstránenie slabnúceho zraku. Odkedy sa ju modlím, zrak sa mi postupne zlepšoval. Moje oči vydržali čoraz viac námahy. Minulý mesiac som videla už na všetky písomky, text sa mi už vôbec nerozmazával. A dnes som prišla úplne užasnutá z prechádzky. Išla som po mojej zvyčajnej trase, sledovala som výhľad a toľko som toho videla. Ja som išla s otvorenými ústami, všade som sa obracala, pretože som netušila koľko vecí dokáže človek vidieť. Je to pre mňa, ako keby som sa až teraz ocitla reálne v tomto svete. Doteraz som nikdy na tejto trase nevidela poriadne všetky tie kontúry, v diaľke, blízko, všetko! Nemusela som už toľko zaostrovať a necítila som, že si namáham oči. Naozaj som bola prekvapená, čo všetko som mala na obzore. Otecko môj láskavý, to je krásne po pár rokoch takto vidieť. Ja som si ani nebola vedomá, že to bolo predtým také zlé. Ty vieš akú radosť si mi spravil. Hrnú sa mi slzičky do očí od šťastia :) Ďakujem krásne za vyslyšanie modlitby, aj keď som sa ju modlila niekedy precítene, niekedy nie, čo ma ale vždy mrzí, keď sa neviem sústrediť. Ďakujem Otecko, že nepotrebujem okuliare, iba Teba potrebujem. Milujem Ťa.
    Pani Laure ďakujem za prijatie modlitby a prajem jej s pánom manželom všetko dobré.

  6. Ďakujem za modlitby proti zlu.
    Ľuba|09.07.2014
    Ja Vám pani Laura ďakujem za všetky modlitby, ale hlavne tie posledné za ochranu pred zlom a k duševnej strate slobody spôsobnej každodennou bolesťou tela. Od kedy som u Vás bola a dennodenne si čítam Vaše príspevky, zmenilo sa moje myslenie na slobodnejšie a smeruje k Bohu. Viem, že robím aj nie celkom správne veci vo svojom živote, ale veľmi sa snažím, hoci som občas slabá. Ja osobne sa cítim silnejšia a odolnejšia. Ďakujem.

  7. Ďakujem Ti Bože za perfektnú modlitbu!
    miro|14.10.2015
    Otče Bože, ďakujem Ti za úžasnú modlitbu ktorú si nám raz dávno poslal cez pani Lauru. Perfektne funguje! Odporúčam ju všetkým čo majú veľmi veľa práce alebo povinností počas dňa a vedia že bez Božej pomoci to nezvládnu. Dávam ju do pozornosti preto, lebo keď sa ju modlievam, myslím niekedy na to, že by sa určite hodila viacerým ľuďom, ktorí sú veľmi pracovne vyťažení. Ja osobne to robím tak, že keď mám taký deň, že veľmi pochybujem že všetko v ten deň stihnem, tak už večer predtým prosím Boha aby mi so všetkým pomohol na druhý deň a ráno normálne v pohode vstanem akoby sa nič nedialo a naschval robím všetko pomaly, neponáhlam sa. Tak ukážem Bohu, že Mu verím, že aj keď sa nebudem ponáhľať, tak viem že mi pomôže a aj tak všetko stihnem. Ešte namiesto toho aby som rýchlo vypadol z domu, si nájdem 5 minút a pomodlím sa túto špeciálnu modlitbu. Má obrovskú silu, všetko v ten deň výjde presne ako má. Vidno že Boh túto modlitbu veľmi žehná, lebo je to až neuveriteľné ako veci vychádzajú v ten deň, keď sa ju pomodlím. Viackrát v minulosti, a aj dnes asi štyrikrát sa mi stalo, že som zákazníkov zastihol na poslednú chvíľu, keď už niekam odchádzali. Otče Bože, vieš že niekedy sú také dni že každá minúta sa mi hodí a ty mi práve vtedy najviac pomáhaš...
    ...za to Ti Boh môj ďakujem, aj za to že si každý deň so mnou, cítim ako na mňa dávaš pozor, ako mi pomáhaš! Otče Bože, ja to viem, vidím, cítim. Myslím na Teba a keď raz príde vhodný čas, odmením ťa veľkým a silným objatím za to všetko ako mi tu na zemi pomáhaš! Je mi krásne tu na zemi, a bolo by mi ešte lepšie, keby ľudia nie len uverili že si, ale keby Ti začali VERIŤ!
    ĎAKUJEM, milujem Ťa a nikdy neprestanem! Amen.

  8. Strašidelné sny.
    Silvia|29.12.2015
    Pane Bože veľmi pekne ti ďakujem za tieto krásne tvoje Božie modlitby, ktoré majú silnú moc. Prvý strašidelný sen na ktorý si pamätám bol asi tak pred 15 rokmi. Bol hrôzostrašný a asi aj preto mi utkvel v pamäti. Sám diabol to bol v mojom sne. Rokmi keď som mávala takéto sny z ktorých som sa často nevedela ani prebudiť, som sa naučila že sa musím pri snení modliť. Vtedy som sa modlila všetko čo ma napadlo ako som bola naučená, zdravas Maria, verím v Boha, Očenáš. A iba cez modlitby som sa dokázala prebudiť. Veľa krát som už ani nezaspala od strachu aby som sa nevrátila do toho istého sna, čo sa mi tiež pár krát stalo. Teraz keď som si prečítala čo sa skrýva za zrkadlom tak mi aj dochádza prečo som mávala veľa krát tieto sny, a stále len s diabolskými bytosťami. Ja som to nazvala ako aj iní nočne mory. Po prečítaní článku o zrkadlách som dala odmontovať celú zrkadlovú stenu, 3 obrovské zrkadlá. To bolo asi pred rokom a pol, dvoma. Odkedy chodím na túto Božiu stránku. V jednom sne mi prikazoval diabol aby som si priľahla vlastnú dcéru! A mne v hlave len šla myšlienka ako to vysvetlím môjmu mužovi. A že aj tak mi to nikto neuverí. Vtedy mala moja dcéra možno nie ani rok. A spávala pri mne lebo som ju kojila aj v noci. Bola som zhrozená z toho sna, a šťastná že to bol len sen. Tak teraz chápem akú silu majú zrkadlá! Ale v prvom rade Božie modlitby. Ďakujem Ti Bože Otče za modlitbu proti zlým snom, a hlavne večerná modlitba tá obsahuje úplne všetko. Pani Laura vám patrí tak isto veľka vďaka za to že vediete túto Božiu stránku a delíte sa s nami o tieto Božie pravdy. Ďakujem.

  9. Pane Bože, ďakujem za každé nové ráno.
    Peter C.|16.11.16 
    Milí čitatelia tejto krásnej stránky. Som rád, že si nájdete čas v tejto rýchlej dobe na prečítanie si článkov a modlitieb na tejto stránke.
    Je to už pár rokov, čo som so svojou manželkou objavil teba Bože a teraz viem, že život s tebou je krásny.
    Vďaka našej pani Laure som našiel smer svojho života a ukázal si mi, kadiaľ mám ísť. Život s tebou Božinku je nádherný. Dal si mi v tomto živote tak veľa a stále dávaš. Dal si mi rodinu, ktorá ma napĺňa. Milujúcu manželku, krásne detúrence a hlavne to poznanie, že si tu. Ty jediný a nikto iný! A si tu pre nás stále. Vodne i v noci, v každej chvíli na pomoci. Ďakujem ti, že ma vždy vypočuješ, že riadiš moje kroky, aby som vedel ochrániť svoju rodinu. Ukázal si mi, že iba ona je to, čo v živote potrebujem.
    Všetko ostatné je len hra okolo nás –ľudia= priateľstvo= faloš= pretvárka=závisť= neprajnosť=pýcha, ........ Všetci hrajú hru, ktorá väčšinou vedie k zlu. Pokušenia, ktoré tento svet ponúka sú veľmi lákavé, ale veľmi zradné! A ja ti chcem Bože Otče veľmi poďakovať, že nás od toho chrániš.
    Ďakujem, že som ťa mohol spoznať cez našu láskavú pani Lauru a jej manžela. Ďakujem za každé nové ráno, kde sa prebúdzam vedľa najkrajšej ženy na svete, ktorú milujem a ďakujem jej za každú chvíľu. Za tie krásne deti, ktorým si dal život v jej tele a teraz sa z nich môžeme spoločne tešiť. Ďakujem za každú radu, ktorú si nám dal a zachránil tak naše životy, manželstvo, lásku.
    Chcem ti Bože Otče slúžiť na tejto zemi, ja aj moja rodina. Si naše všetko. Prosím ťa daj silu a ochranu aj našej pani Laure a jej manželovi, aby to všetko zvládali a nech im zdravie slúži a láska spája. Ďakujeme pani Laura, že aj v tomto ťažkom období ktoré prežívate naďalej prijímate Božie pravdy a odkazy. Ďakujeme, ľúbime vás. 

  10. Liečivá sila modlitby.
    Eva z Nitry|28.12.2015
    Aj keď nepoznám pani Lauru osobne, poznám ju z rozprávania a navštevovania tejto jej krásnej Božej stránky. Keď chcem riešiť nejaký problém riadim sa podľa odporúčaní nášho Otecka, ktoré nám prostredníctvom svojho proroka pani Laury posiela. Dôverujem im, pretože som sa už aj sama presvedčila,, že pomáhajú. Obyčajne keď mám problém, zájdem na stránku vyhľadám si či tu nie je niečo ako to vyriešiť. Každé ráno sa modlím ranajšie modlitby ale aj také ktoré som si sama vytvorila a tie sa modlím po ceste do práce - chodím pešo. Aj teraz počas sviatkov keď som doma ma zrazu pred dvoma dňami začalo bolieť pravé rameno. Vstala som a už som ani necvičila svoje ranné Bohom odporučené cviky lebo som nemohla ruku ani zodvihnúť.
    Najskôr som prosila Otecka o pomoc iba tak vlastnými slovami, aby mi pomohol. Veď som ani nič také namáhavé nerobila a ani som neprechladla, prečo ma to rameno bolí. Potom som si spomenula, že máme od Pána Boha modlitbu k Bohu proti bolesti ramien. Tak som sa ju začala modliť viackrát za ten jeden deň a už večer som cítila, že mi bolesť poľavuje. Dnes ma už rameno nebolí. Ďakujem Ti preto Otče Bože za túto liečivú modlitbu, ďakujem Ti za pomoc. Ja viem, že mi bolo pomôžené iba Tebou.
    Ďakujem aj Vám pani Laura za to čo robíte, ako pomáhate ľuďom, ako ich liečite. Ďakujem aj za túto stránku,na ktorú vkladáte prekrásne a silné modlitby a odporúčania od Pána Boha.
    Modlím sa za Vás každý deň ako aj za pána Vladka, ktorý Vám v tomto náročnom poslaní pomáha, aby Vám dal Otecko náš veľa sily a odhodlania, zdravia aby ste v tejto krásnej činnosti pokračovala aj ďalej. Bože Otče, prosím, ochraňuj nám svojho Božieho proroka, našu Lauru.

  11. Vysoké teploty.
    Zuzana|31.01.16
    Otecko Nebeský chcem sa Ti úprimne poďakovať za vyslišanie mojích modlitieb. Veľa krát mi pomohli a zdalo sa mi to fádne Ti dookola ďakovať na stránke za Tvoju pomoc, keď som Ti za pomoc poďakovala osobne. No už viem, že Ti budem ďakovať vždy a dookola nech aj druhý vedia aké zázračné sú Tvoje modlitby a viera v ich pomoc. Prejdem k veci. Včera v noci ma striasala zimnica a ráno som sa zobudila s nepredtaviteľnými bolesťami kĺbov. Ledva som chodila no snažila som sa premáhať do obeda kým pôjde malý spať a ja si oddýchnem pri ňom. Mala som teplotu 38.5 tak som si vypila čaj pomodlila sa modlitby proti teplote zamotala sa a spala. Keď sa malý zobudil nemala som síl tak som ležala do večera a deti boli so starkými. Šla som sa navečerať spraviť čaj a nazad do postele. Mamina samozrejme či som si dala paralen. Jasné, že nie však mám čaj no zobrala som si krabičku so sebou. Keď teplomer ukázal 39.2 tak mi behali oči stále na ten paralen ja som si zobrala čaj do ruky a prosila Ťa Otecko nech ten čaj má väčší účinok ako ten liek a že svoje telo a dušu vkladám do Tvojích rúk. Ešte som sa pomodlila proti Teplote a prosila Ťa Otecko nech sa teplota stratí. Pár krát som sa v noci zobudila dala si čaj s rovnakou prosbou k tomu modlitba a ..... Už nad ránom som necíla bolesti kĺbov, úplne zmizli a teplota klesla na 37.5. Viem Otecko, že si to bol Ty a vypočul ma a stopil teplotu môjho tela. Veľmi Ti ďakujem za pomoc vždy a všade. Som veľmi rada že som sa odovzdala úplne Tebe a nie tomu hnusnému satanovi, ktorý mi stále hovoril nech si dám lieky, že mi bude lepšie. No viera v Teba ma zbavila všetých bolestí. Milujem Ťa Otecko. Samozrejme veľká vďaka aj vám pani Laura, že tieto zázračné modlitby a ostatné rady ste si nenechala len pre seba. S láskou Zuzana

  12. Ďakujem!!!
    Dana K.|25.11.2015
    Ďakujem, Ti môj láskavý a dobrý Bože, za Tvoje modlitby. Modliba k Bohu za partnerom po rozchode a za modlitbu k Bohu na zbavenie sa pripútanosti k bývalému partnerovi. Ďakujem za ich vypočutie a pomoc, pretože, milí čitatelia, chcem Vám povedať, že tieto modlitby mi skutočne pomohli. Vďaka Bohu!!! Vďaka pani Laura!!!

  13. Modlitba proti bolesti krčnej chrbtici a jej slabosti.
    Katarína|19.02.16
    Ďakujem ti Pane Bože!!! Už asi vyše týždňa som mala neustále bolesti krčnej chrbtice a celého chrbta. Až ma z toho boleli aj oči. Dnes som sa pomodlila modlitbu proti bolesti krčnej chrbtici a jej slabosti a prosila som Boha, aby mi pomohol od tej bolesti. A tak zhruba do 2-3 hodín, neviem to presne mi prasklo v krku a bolesti ustúpili, aj keď nie úplne, ale proti tomu, sa to nedá porovnať. Ešte raz ďakujem pane Bože, p. Laura a odporúčam aj ostatným vyhľadať si modlitbu, ktorú potrebujú. Zázračne fungujú.

  14. Rýchly účinok modlitby proti zlobe matky.
    Katarína|24.02.16
    Nedá mi, aby som nezareagovala na rýchly výsledok účinku modlitby proti zlobe matky. Od vtedy, čo bola táto modlitba zverejnená a pomodlila som sa ju sú dva dni a jej účinok bol okamžitý. Moja matka bola veľmi nervózna osoba, mne to veľmi vadilo a znervózňovalo to aj mňa a teraz po tejto modlitbe mi jej nervozita vôbec nevadí a akoby mi odľahlo na duši a zdá sa mi, že je aj menej nervózna-ale to sa mi možno len zdá, ale hlavné je to, že ja to tak nevnímam ako predtým a nenarušuje to môj duševný stav. Veľmi pekne ďakujem p. Laure za túto modlitbu a odporúčam ju všetkým, ktorí majú problémy s matkou. Ďakujem Ti Pane Bože, veľmi mi táto modlitba pomohla-som pokojnejšia. Odporúčam a ďakujem nášmu láskavému Bohu.

  15. Modlitba k Bohu o súdom spravodlivo vynesený rozsudok.
    Gabika
    Božinku, ďakujem TI za pomoc, moc Ťa ľúbim.
    Včera mal môj brat súd. Tento súdny spor bol s jeho ešte stále manželkou. Rozvádzajú sa. Tento vzťah bol posledné roky veľmi divoký. Jeho manželka mu spravila obrovské dlhy a robila mu zo života peklo. Jeho manželka je ale taká herečka, že keď som aj vedela pravdu, dokázala ma presvedčiť o opaku. A hlavne aj okolie. Na právničku brat peniaze nemá, ale ona si ju priviedla. My sme mali ale túto zázračnú modlitbičku. Ja som mala pocit, že sám PÁN BOH je v tej chvíli jeho advokátom. Neverili sme vlastným očiam a ušiam, čo sa tam dialo.
    Bolo to niečo úžasnééé. Ďakujem ti BOŽE
    MILUJEM ŤA.

  16. Ďakujem za modlitbu za lásku.
    miro|09.07.2014
    Ďakujem ti Otče Bože za modlitbu za šťastnú lásku, tá sa mi čoskoro veľmi zíde:-) a ďakujem ti aj za to dievča čo pre mňa chystáš, dúfam že som zatiaľ neurobil v živote nič také čo by mi ju oddialilo, takže sa na ňu teším. Pani Laura ĎAKUJEM tentokrát za to, že to nevzdávate a ste silná duša, ktorá sa do každého nového dňa prebúdza s tým, že nám ide pomôcť, buďte PROSÍM taká aj naďalej, potrebujeme Vás! a to stále viac a viac!

  17. Zázračná modlitba.
    Elena|27.02.16 
    Z celého srdca ďakujem Pánu Bohu za modlitbu proti zapchatému nosu. Celý deň som smrkala, sniakala a večer to bolo ešte horšie. Vyhľadala som si modlitbu 2 krát som sa ju pomodlila a hlieny zmizli a nevrátili sa ani na druhý deň. Je to zázrak ktorý si spravil Ty Pán Boh náš Nebeský za čo Ti veľmi pekne ďakujem. Mám Ťa rada.

  18. Poďakovanie za vyslyšanie modlitby proti vypadávaniu vlasov.

    Simona|27.02.16

    Láskavý Bože,
    Píšem s malou dušičkou pretože sa na mňa právom hneváš za moje zlyhania vo všetkých smeroch ale nedá mi nepoďakovať sa, pretože napriek tomu, že som bola odmietnutá som dnes po umytí vlasov zistila, že mi vobec nepadajú tak ako pred tým a to som sa začala modliť túto modlitbu cca 2,3 týždne dozadu. Padali mi vlasy už dlhšiu dobu a registrovala som to hlavne vždy po umytí.
    Ďakujem ti Otče Bože za pomoc.
    milujem ťa..

  19. Modlitba za úspešné ukončenie štúdia.
    Katka|05.12.2015
    V lete som absolvovala dosť náročný rekvalifikačný kurz, psychicky bolo toho na mňa veľmi veľa, uvažovala som, že kurz predčasne asi mesiac pred koncom ukončím, že to nezvládnem, poznala som modlitbu za úspešné ukončenie štúdia, ktorú som sa modlila, aby som to nejako zvládla a zvládla som to len s pomocou Boha! Pred záverečnými skúškami som mala strašnú migrénu, bolo mi zle od žalúdka a nevedela som si predstaviť ako pôjdem na skúšky, keď mi je zle, kto máva migrénu vie si to predstaviť. Prosila som nášho Boha, aby mi pomohol od tých bolestí, aby som tie skúšky zvládla. A tak sa aj stalo, bolesti sa zmenšili a ja som to zvládla. Takže študenti viete čo sa máte modliť.

  20. Vyslyšaná prosba.
    Marek M.|29.02.16
    Drahý Bože chcem sa Ti poďakovať, že si vyslyšal moju včerajšiu prosbu k tebe. Včera večer ako som tu čítal odpoveď od Pána Boha ku pani Kvetene som mal taký zvláštny pocit na tele aj tak celkovo bol som nejaký nervózny trochu ma ťažilo na hrudi, plietli sa mi v hlave myšlienky, proste som sa cítil divne. Trochu som sa zľakol, že čo to. Tak som si sadol na posteľ zobral som si bielu sviečku zapálil ju a prosil Pána Boha aby dal silu tej sviečke a plameňu aby spálil každú zlu silu ktorá sa ku mne chce priblížiť. No počas odriekania prosby som sa díval na sviečku no plameň so sebou metal so strany na stranu až som nechápal. Najprv som si myslel, že to ja robím vlastným dychom, no keď som prestal rozprávať plameň sa neustále kýval so strany na stranu tak som pokračoval v prosbe. Krátko po ukončení prosby sa plameň ustálil a so mňa ako keby opadol ten divný pocit. Ďakujem Ti Bože aj Vám milá pani Laura, že ste obetovali svoj čas a zdravie a prijali a následne vložili odpovede od Pána Boha do tejto krásnej stránky.

  21. Modlitba k Bohu za kľudné a neprerušované každú noc snenie mojeho dieťaťa.
    Monika|01.03.16 
    Milý pane Bože, ďakujem Ti za túto prenádhernú modlitbu, ktorá neskutočne pomáha môjmu malému synčekovi. Zo začiatku som sa ju modlila i šesť krát denne a postupne začala učinkovať čiže teraz sa ju modlím tri krát na deň. Môj malý synček sa vkuse budil, plakal a nikdy sa zo sna neusmieval. Každý mi vravel, že z toho že sa budí vyrastie, ale odkedy si dal na stránku tu modlitbu, som pochopila, že chuďatko malé sťahovalo zlo z mojej duše a zlé myšlienky na moju adresu. Pane Bože ešte raz ďakujem, že si moju prosbu vypočul a maličký si konečne spinká, sníva krásne sny, bľaboce a usmieva sa ako iné šťastné detičky. 

  22. Modlitba na vyjadrenie lásky k Bohu a prejavenie vďaky za pomoc v živote.
    Monika|02.03.16  
    Pane Bože, ďakujem Ti z celého môjho srdca a verím, že je to písané a myslené úprimne, za túto krásnu a poučnú modlitbu, pretože pri nej som pochopila, že si mi vlastne dal obrovský dar. Napriek tomu aká som zlá duša a čo všetko som fyzicky či duševne napáchala, dal si mi možnosť, očistiť si svojú dušu už na tomto svete. Zo začiatku som nechápala a ľutovala som sa, čo sa mi prihodilo. Teraz viem, že treba ďakovať aj v svojom trápení, pretože je pre moju karmu a dušu to najlepšie. Ďakujem Ti milý Bože, za všetko trápenie, ktoré teraz preživam, lebo tým sa učím byť lepším človekom. Veď nikdy nebolo tak zle, aby nebolo ešte horšie. Ľutujem všetko čo som napáchala a verím a prihováram sa k tebe v modlitbách, aby si mi odpustil. Ďakujem aj Vám pani Laura, že dávate tie modlitby na Božiu stránku, pretože mi neskutočne pomáhajú.

  23. Modlitba k Bohu za šťastné manželstvo.
    daniela|02.03.16  
    ....Mala som dosť zlé obdobie, čo sa týka spolužitia s mojím manželom..Časté hádky, nedorozumenia a plač...Možno aj napriek našim povahám, možno aj napriek jeho tvrdohlavosti a možno možno...Neostávalo mi nič iné, len zobrať do rúk túto modlitbu a odriekať ju denno denne. Pri jej odriekaní sa mi zakaždým kotúľali slzy po lícach, ale verila som jej. Už si presne nepamätám, ale po nejakom čase sa správanie môjho manžela zmenilo až tak, že dobre dlhú dobu mi nosil každučký jeden deň kyticu kvetov.....Bolo to super, všetko klapalo, až som tú modlitbu dajako odložila do zabudnutia. Nemala som to robiť!! Znova sa vracali staré časy a ja som hneď pochopila, že aj keď sa človeku modlitbou polepší, nesmieme sa ju prestať modliť ak chceme, aby zaberala naďalej a pomáhala uboleným našim dušiam, hoci prežívame zrovna dobré obdobie... Už je teda zahrnutá medzi časté moje modlitby......

  24. Modlitba k Bohu na zlepšenie práce v podnikaní.
    daniela|03.03.16 
    ....táto je taktiež takmer mojou každodennou a verte mi, že prináša svoje ovocie...nie, milionármi nie sme, ale zákazníkov pribudlo vďaka nej, lebo verte tomu, že závisť ĺudí je obrovská...Vďaka Bože môj láskavy!!! A vďaka aj Vám moja drahá Laura, nebyť Vás, nemám čo odriekať....len tak vlastné slová, čo by boli vypočuté omnoho omnoho pozdejšie ak vôbec..vďaka Vám dnes vieme, akú silu majú kódové modlitby..

  25. Vďaka za prácu.
    Katka|05.12.2015
    Ďakujem Ti Bože veľmi pekne z celého srdca za získanie práce po veľmi dlhej dobe. Modlitba na získanie práce, ktorú som sa modlila bola vyslyšaná. Dokonca som mala viacero ponúk, prosila som láskavého Boha, aby som sa správne rozhodla. Tak dúfam, že som sa rozhodla správne. Tí, ktorí nemáte prácu, nevzdávajte to, ja som bola veľmi dlho bez práce, bez príjmu a keď som sa začala modliť modlitbu za získanie práce a prosila som Boha, aby som si našla prácu, že nemám ani na jedlo, práca prišla. Ďakujem za túto modlitbu, ďakujem p.Laure za odblokovanie tejto stránky, čo ma veľmi veľmi potešilo. Tí čo hľadáte prácu, modlite sa a práca príde sama. Mám to vyskúšané. Prajem veľa šťastia.

  26. Vďaka Ti Bože za najkrajší darček.
    Daniela|04.01.2016
    Otecko môj milovaný, musím sa Ti z celého srdca poďakovať za najkrajší darček, aký som mohla tieto Vianoce dostať. Viem, že je to len Tvoja zásluha, viem že bola vyslyšaná moja prosba a modlitba k Tebe. Konečne som našla svoju stratenú rodinu, konečne som mohla objať svojho "strateného" brata a všetkých ktorí mi veľmi chýbali už dosť dlho. Premietam si tú chvíľu, keď všetci stáli pred mojim prahom...Plakala som od dojatia, šťastia a radosti....aj teraz mám slzy na krajíčku...cením si to veľmi. Veľmi Ťa milujem, že mi dávaš takéto dary!! Ty vieš, že ešte do tej skladačky niekto chýba, ale.....Snáď sa mi to vďaka Tebe podarí....Milujem Ťa celým srdcom a dušou!!!

  27. Ďakujem, že vypočuješ  moje prosby.
    Elena|25.11.2015
    Včera som si myslela, že budem mať ťažký deň, práca, brigáda a ten najväčší problém úrady, lebo sa naskytol väčší problém. To bol len môj pohľad. Hneď ráno som vybavila ten väčší problém, pre ktorý aj môj spánok nebol pokojný a to stačili len dva telefonáty v práci sa mi darilo ani som nevnímala, ako fantasticky ide robota od ruky a na brigáde viacej roboty a skončené v čase, ako zvyčajne.
    Bože Otče Tebe veľké ďakujem, stačili moje myšlienky a tichučká prosba o pomoc, ochranu, požehnanie a všetko bolo ako zázračným prútikom vyriešené. Ďakujem, že vypočuješ  moje prosby, staráš sa o mňa a celú moju rodinku. ĎAKUJEM OTECKO NÁŠ NA NEBESIACH, MILUJEM ŤA
    Pani Laura ďakujem vám za všetko aj za vašu statočnosť šírenia Božích právd, Božích slov, čo v tejto dobe je nekonečne ťažké. Mám vás rada
    s láskou
    Elena

  28. Modlitba proti bolesti krížov a chrbta - úbytok vápnika z tela.
    daniela|03.03.16 
    Mám ešte jeden príbeh zázračnej modlitby..už dlhú dobu mám značné bolesti krížov a krčnej chrbtici..v pondelok ma kríže boleli až tak, že hoci som mala v pláne čo to porobiť, ostala som uväznená v posteli. Normálne som sa rozplakala, že mám telo ako 80 ročná starena. Až potom mi trklo, že mám pod nosom ideálnu modlitbu..jej účinky som pocítila okamžite. Veľmi sa mi uĺavilo. Samozrejme, že bolesť nezmizla úplne. To si musím od Nášho Božíčka ešte veeeeeeĺmi dlho zasluhovať. Ale aj tak sa teším. A v silu modlitieb nikdy nepochybujem. Nemám dôvod. ....ešte podotknem, že sa mi zároveň uľavilo aj od bolesti krčnej chtbtice..Bože Otče, vďaka!!!! Verím Ti nekonečne !!

  29. Zlepšenie zraku.
    Simona|11.03.16  
    Láskavý Bože,
    Chcem sa ti z celého srdca poďakovať za vyslišanie modlitby za zlepšenie zraku.
    Milí čitatelia už dlhšiu dobu som mala problém so zrakom, každý deň to bolo horšie, mala som zakalené oči a pocit ako keby nadmernej únavy ako keď sa pár nocí nevyspíte a bolia vás oči. Trvalo to už pár mesiacov tak som sa odhodlala objednať k pani Laure pre pomoc. No dostala som výchovnú facku nakoľko ma pán Boh odmietol a dnes viem, že bola potrebná pretože inak by som sa nezačala zamýšľať nad sebou a nad svojimi schybeniami. Bolo to asi pred 2 týždňami..,no ja som si vyhľadala modlitby na zlepšenie zraku a stal sa veru zázrak. Aj keď som schybila náš láskavý pán Boh ma napriek tomu vyslišal pretože už zopár dní sa cítim oveľa lepšie, únava očí sa stráca.
    Ďakujem ti Bože že mi napriek všetkému pomáhaš, lúbim ťa.

  30. Karmická ľútosť duše k Bohu ktorej tiahou sa pozemský duševný život šťastiu navždy zastavil.
    Monika|16.03.2016  
    Otecko Náš nebeský, chcem sa Ti poďakovať aj za túto modlitbu, ktorou sa k Tebe môžem prihovárať a prosiť Ťa o pomoc. Ďakujem aj Vám pani Laura že ste tú modlitbu prijali a dali na Vašu-Božiu stránku. Ťažké životné situácie ma každý deň presviedčajú o tom, že nie všetko závisí od Nás, ale od Teba milý Bože. Človek hlbokej viery je hlboko v sebe presvedčený, že bez Teba nedokáže nič. Keď momentálne prežívame utrpenie, musíme sa zamyslieť, že aj v ňom sa nachádzame vlastnou zásluhou. Len Boh Nám môže dať silu zvládnuť ho a len Boh ho môže ukončiť. Vie presne kedy a ako. Buď taký dobrý pane Bože a vypočuj si odo mňa túto modlitbu a odpusť všetko zlé čo som napáchala. Zmiluj sa nado mnou a veď moje kroky už len správnou cestou.

  31. Modlitba k Bohu za záchranu duše nebohého rodiča.
    Monika|18.03.2016  
    Keď človek zomrie, každý vraví, že postupom času, všetko zlé, čo ten človek urobil vo sv. živote sa vytratí a ostanú už len tie pekné spomienky prežité s ním. Poviem Vám rovno, že od smrti môjho otca ubehlo 21r. a mne sa nevynorila ani tá jediná pekná spomienka ani ten najmenší pekný zážitok. Ako kamarát bol perfektný, išiel sa rozdať. Napr: Syn jeho kamaráta nemal sane, samozrejme, že peniaze spolu prepili, môj otec zobral sane mne a sestre a dal kamarátovému synovi, lebo čo by povedala tamtoho žena, že prepili peniaze? Hlavne, že moja mama nemohla ani pípnuť, hneď ju uzemnil fackou, on ju fakt uzemnil, lebo spadla až na zem a ja a sestra sme už ani nedýchali, aj sme zabudli, že sme sane mali. Ako manžel, otec a hlava rodiny, bol chodiace peklo na zemi. Stačil jeho pohľad a všetci sme stáli v pozore. Keď zomrel a to som mala len 12r. mama ja a sestra sme nech Nám p. Boh odpustí pocítili nesmiernú úľavu. Mama to nepriznala, stále vravela, nech mu je zem ľahká, ale ja som vedela, že sa jej uľavilo. Stále mi bolo ľúto, prečo aj ja nemám takého otca ako majú ostatní... Po jeho smrti mu p. Boh určite vybral sféru podľa zásluh a mám taký pocit, že to nie je tá najlepšia sféra. Ešte do nedávna som si myslela, že každý si trpí za svoje, ale teraz viem, že to, že otec zomrel a bol neveriaci karmicky to prechádza aj na mňa a aj preto sa modlím modlitbu: Karmická ľútosť duše k Bohu ktorej tiahou sa pozemský duševný život šťastiu navždy zastavil. Ja tiež nie som žiadná hviezda, mám toľko chýb za sebou, že mi je zo seba samej zle. Mňa už p. Boh tiež uzemnil a dal mi možnosť si sv. odtrpieť/napraviť tu na zemi. Mne osobne by teraz dobre padlo, keby sa niekto za mňa modlil a pomohol mi s mojím trápením a preto p. Bože ďakujem Ti za modlitbu : Modlitba k Bohu za záchranu duše nebohého rodiča. Otcov život tu na zemi už nezmením, ale dúfam, že zmením ten hore/dole. Napriek tomu aký otec bol, chcela by som mu pomôcť, pretože možno to nebola jeho chyba, možno chyba výchovy, karma, kliatba. Aj keď nemám žiadné pekné spomienky, ale daroval mi život! Ešte raz milý p. Bože ďakujem a dúfam, že moje modlitby vypočuješ a samozrejme veľké ďakujem p. Laure za prijatie modlitby do Božej stránky, lebo bez ních, by som nevedela ako sa správne modliť a ďakujem za všetko čo stránka obsahuje, lebo sa z nej veľa učím.

  32. Zápaly v močových cestách.
    Bohom poslaná ochrana od ťaživosti bolestivosti častosťou sa opakujúcich zápalov v močových cestách navždy zánikom cítenej ich pálivosti a krvácania.
    Marta P.|11.04.16
    Drahý Bože môj chcem sa Ti poďakovať za vyslyšanie mojich modlitieb, že nemusím brať antibiotika na močové cesty ani tabletky na odvodnenie. Prosím Otče nebeský odpust mi, lebo som veľmi hriešna duša a napriek tomu mi pomáhaš. Ďakujem Pane za všetke vyslyšané modlitby, ktoré ku Tebe prednášam. Vám pani Laura ďakujem za tuto prekrásnu stránku na ktorú stále dávate vzácne receptúry a modlitby. Nech Vám s manželom náš Otecko nebeský požehná veľa zdravíčka a sily do života. Prajem pekný deň.

  33. Modlitba proti urieknutiu.
    Marek M.|01.05.16  
    Nedávno za mnou bola suseda či sa neprídem pozrieť na jednu skriňu ,že takú by chcela tak som šiel. Bol som s ňou asi pol hod. no keď som došiel domov začala ma dosť silno bolieť hlava a došla na mňa únava. Mama sa ma pýtala, že čo mi je a ja, že ma bolí hlava. Potom mi povedala, že mi asi zišlo z očí od susedy. Nechcel som tomu veriť lebo som to predtým nikdy nezažil. O dva dni som bol u susedy opäť a po príchode domov som mal zas bolesti hlavy a pociťoval únavu. Potom som si spomenul, že tu pani Laura vložila modlitbu proti urieknutiu. Ráno som sa ju pomodlil a poobede som sa stretol so susedou no a samozrejme, že už ma hlava nebolela. Ďakujem Ti Pane Bože za vyslyšanie modlitby proti urieknutiu.

  34. Poďakovanie Bohu za vypočutie mojej prosby.
    Gitka|26.07.2017 
    Včera ráno som sa zobudila s veľkou bolesťou uší a keď som otočila hlavu doľava tak to nešlo. Bolesť od ucha išla dolu do celého ramena, ktoré bolo na dotyk bolestivé a tuhé. Keď na mňa prehovoril manžel, skoro som ho nepočula ako sa mi cez noc zhoršil sluch. Počula som možno každé druhé alebo tretie slovo a niekedy mi utiekla celá veta. Na kolenách som sa modlila, prosila nášho najdrahšieho dobrotivého Pána Boha o pomoc a hovorila mu, že len ON jediný na celom svete mi može pomocť, pre NEHO nič nie je nemožné, z celého srdca a duše HO nekonečne nesmierne vrúcne milujem, neochvejne bezhranične absolútne mu verím a doverujem a vždy budem. Otecko Nebeský, láska nekonečná moje prosby vypočul a ráno keď som vstala už som mohla pomaly otočiť hlavu, uši bolia menej a tiež sa mi zlepšil sluch. Otecko moj Nebeský milujem ŤA nadovšetko a najviac na celom svete a navždy budem. Len a len TEBE jedinému sa klaniam a vždy budem. Posielám TI do nebíčka k TVOJEJ milostivej Božej všemocnej tvári OBROVSKÉ POĎAKOVANIE.

  35. Boh ma vypočul a ja som mu za to vďačná.
    Valéria|17.07.2017
    Ahoj Pánbožko, už dlho Ti dlžím poďakovanie, Vieš, že Ti ďakujem za všetko čo pre mňa robíš ale aj takto ti chcem napísať aká som šťastná a vďačná za život, ktorý si mi daroval aj po takom dlhom čase som nikdy nezabudla akú slobodu simi daroval. Ďakujem za prácu o ktorú som ťa tak prosila. Nevedela som si predstaviť čo presne budem robiť, našla som sa v niečom čo by som nikdy nepovedala, že zvládnem. Na začiatku to išlo veľmi ťažko s plačom bola som bezradná no Ty, ako vždy si ma pohladil a pomohol mi. Zodňa na deň to bolo lepšie aj ja som sa cítila lepšie verila som, že mi pomôžeš a snažíla som sa preto robiť všetko. Ja Ti ďakujem za túto príležitosť, za všetko korunky, ktoré mi dávaš zarobiť, ďakujem z celého srdca. Ďakujem, že ma vychovávaš aj keď niekedy som priečna a musím padnúť ako sa hovorí na "hubu" ale pri mne je to potrebné lebo vždy si uvedomím kto mi tu všetko dáva na Zemi a kto sa o mňa tak pekne stará. Boh môj ďakujem Ti veľmi.

  36. Poďakovanie Bohu najdrahšiemu.
    Kvetena|12.05.2017  
    S hlbokou láskou a oddanosťou k Tebe môj najdrahší jediný môj Bože ,dakujem ,že si ma vypočul , že potrebovala som ísť do mesta na poštu, Ale všade dookola sa stmievalo ,boli tmavé ťažké mračná a ja som chcela rýchlo prebehnúť na bicykli lebo autobusom nerada chodím dlho mu to trvá ,tak 25 až 30 min. Ja to prebehnem za 15 min. a som na vzduchu . Prihovorila som sa Bohu najdrahšiemu , aby nepršalo kým prídem domov. Začal fúkať silnejší vietor ,tak som ešte pridala ,ale na moje prekvapenie vyšlo slniečko, lebo vietor rozfúkal mračná . Bola som šťastná až sa mi chcelo plakať , no pri srdci to hrialo . Ked som všetko vybavila čo som mala , pomali som sa pobrala späť domov . V duchu som Bohu dakovala ved je pre mňa najdôležitejší a prvoradý . Pán Boh to zariadil, aby nepršalo a mohla som ísť na bicykli aj naspäť domov. Ked som došla domov, asi za 12 min. sa poriadne zatiahlo a spustil sa lejak .až donedávna pršalo , teraz je ticho ,len tmavé a ťažké mračná putujú po oblohe . Boh môj drahý ,jediný veľmi ťa ľúbim .vo svojom srdci ťa mám vierou ,láskou i nehou naplňam ,k Tebe , k Bohu najdrahšiemu i dušu , ktorú si mi dal . Ty si môj život , moja pravda ,cesta i cieľ . Boh môj najdrahší , som Ti veľmi vdačná aj za drahú a láskavú Lauru , proroka nášho posledného na Tvojej zemi , ktorá nás vedie k Tebe ,k Bohu jedinému , to naše drahé Svetlo v Tme ! Nech je požehnaný každý jej krok aj jej manžela . Mám ich veľmi rada . S láskou a úctou kvetena

  37. Ďakujem Ti Bože za úžasnú modlitbu.
    Gabika|12.05.2017  
    Ďakujem Ti Bože za úžasnú modlitbu k tebe Bože do takého naplnenia, aké očakávam do svojich vytýčených snov týmto dňom dostať s Božou pomocou ako reálnu skutočnosť svojich splnených a vykonaných skutkov. Je to nádherná a úžasná modlitba, ďakujem TI Bože za to že mám pristup k tejto úžasnej stránke a k tvojim radám a modlitbám.Keď sa ju pomodlím, sa mi všetko tak darí, že sa nestíham diviť, na každom kroku mi Bože pomáhaš. ĎAKUJEM TI BOŽE, MILUJEM ŤA
    Ďakujem aj Vám pani Laura a pán Vladimír za každú pomoc a obetu.

  38. Božia jedinečnosť, všemoc, dokonalosť ničím neprekonateľná.
    Elena|10.01.17  
    Prosila som Pána Boha pri modlitbách o pomoc pre môjho manžela, vedel o tom len nebeský Otecko a ja. Jeden neskorší večer mi volala pani Laura a odovzdávala mi od Otecka ďalší Boží dar, liečbu pre mňa. Keď som si všetko zapísala, tak Otecko diktoval liečbu aj pre môjho manžela, lebo už spal a ktorú ešte napĺňa. Ako on sám povedal, hneď do dvoch dňoch sa mu veľmi uľavilo, čo ho trápilo roky. Čo to bolo, neviem. To zase vie len nebeský Otecko a manžel.
    Dobrotivý Otče Bože nekonečne ďakujem za mňa aj celú moju rodinku, Ty sa o všetko a všetkých postaráš, si mi všetkým, ničím nenahraditeľný.
    Milujem Ťa nesmierne, navždy budem.
    Pani Laura, ďakujem vám, za vašu obetavosť, lásku, ktorú rozdávate a všetko, čo pre mňa, moju rodinku pre všetkých robíte. Mám vás rada, vážim si vás
    Prosím Ťa Otecko nebeský, ochraňuj nám pani Laura, Vladka a požehnávaj, aby zvládali kráčať ďalej ich ťažkom duševnom poslaní. Ďakujem
    s láskou

  39. Dobrotivý Bože môj ďakujem Ti za všetko.
    Marta P.|07.12.16  
    Najlepším liekom na moje choré telo sú modlitbičky s tejto Božej stránky,ktoré mi aj teraz uzdravili infekciu močových ciest.Ďakujem Ti Očinku,že si má vypočul nechcela som otravovať pani Lauru aj ked viem,že nám stále pomáha.Vďaka Vám pani Laura za všetko čo pre nás robíte veľa zdravíčka,síl a šťastia Vám vyprosujem u Nebeského Otecka.

  40. Zas a znova ďakujem Otecko.
    Zuzana|12.02.16
    Otecko môj ďakujem... Ty vieš vyliečiť každú chorobu, vyriešiť každý problém. Ten môj bol, že som v októbri prekonala zápal a mám mykózu. Tri mesiace po zápale som nedostala menštruáciu, len som mala stále kŕče a bolesti. Ako vždy si mi podstrčil modlitbu na mykózu a keď som sa ju pomodlila a povedala, že sa odovzdávam do Tvojích rúk na druhý deň som dostala menštruáciu a všetok ten tlak, nervozita a všetko s tým spojené odišlo. Už veľmi veľa krát som sa presvedčila o sile Tvojích modlitieb no tentokrát som z tej rýchlosti ostala v nemom úžase. Mám pocit, že si to ani nezaslúžim. Každý deň Ti Otecko ďakujem za Tvoju lásku ku mne a mojím najbližším. Milujem Ťa Otecko navždy Tvoja Zuzana...

  41. Zápal močových ciest.
    Valéria L.|01.12.16 
    Ďakujem Ti láskavý môj Bože, dlho som sa trápila s bolesťami nechcela som ísť k doktorovi ale bolesti boli čo raz silnejšie a ja som mala problém ísť na WC. Keď som prišla k doktorovi stanovil mi liečbu s antibiotikami. Kúpila som si ich ale prišla som domov a povedala som si lieky brať nejdem a poprosím TEBA BOH MOJ o pomoc. Začala som sa modliť modlitbu na Zápal močových ciest. Bože môj opäť si mi pomohol s trápením a ja ti veľmi pekne ďakujem za Tvoju pomoc. Ty ma stvoril a ty najlepšie vieš čo telo potrebuje. Ďakujem veľká vďaka TI BOŽE, si všemohúci a len o teba sa treba opierať a milovať ťa, veriť ti. Bez Tvojej pomoci, modlidieb a tvojej Laury by som si nevedela poradiť. Ďakujem ešte raz za vyliečenie a zbavenie sa bolesti. Milujem Ťa Bože.

  42.  

  43. Ochrana mojej duše pred zlom.
    Kvetena|13.11.16       
    Podakovanie posielam  Tebe môj najdrahší Nebeský  Otče veľmi  som Ti vdačná za tú modlitbu ,ktorá je ako ušitá na mňa. Ked som  sa ju modlila slzy mi tiekli ,aj teraz ked Ti píšem plačem ,ale je to plač lásky k Tebe  k Bohu jedinému je to krásna modltba . Veľmi ťa ľúbim a vždy ľúbiť budem . Nesklamem ťa môj jediný a žiadny iný Boh ! Len Teba budem ctiť , a s pokorou  a úctou k jedinému Bohu .Ty si môj život ,  si moja Pravda ,cesta i cieľ!  Koľko je na nebi hviezdičiek ,toľko je mojej lásky k Tebe  najdrahší môj Bože.

  44. Vrúcne poďakovanie.
    Marta P.|18.02.16
    Bože Otče môj dobrotivý, láskavý a Všemohúci ďakujem za včerajší večer za vyslyšané modlitby pri hľadaní nášho syna. Veľmi nás trápi svojim správaním ma rád alkohol a robí aj zle rozhodnutia. Zavolal manželovi, aby pre neho išiel no manžel ho nevedel nájsť. Začala som sa modliť proti vnútornému chveniu tela a otčenáše a prosila som Pána Boha aby priviedol manžela k synovi, došli domov po polnoci. Veľmi, veľmi ďakujem drahý Otecko nebeský za vyslyšanie mojich prosieb, tieto modlitby sú zázračne. Vám pani Laura ďakujem za námahu, ktorú nám odovzdávate, liečive modlitby od dobrotivého Pána Boha, aby Vás požehnával s manželom dal zdravíčka a veľa, veľa síl. Prajem Vám požehnaný deň s láskou a úctou Marta P.

  45. Poďakovanie za modlitby.
    Jaroslav|26.10.16  
    Milí náš otecko nebeský. Ako aj v každodenných modlidbách, tak aj cez stránku by som ťa chcel po dlhšom čase podraviť. Chcel by som ti povedať že mi neskutočne chývaš. Chýbaš mi každý deň. Po mojich chybných krokoch a skutkoch v živote čo som vykonal, som dostal riadnu nakládačku ktorú si každý deň uvedomujem. Aj keď viem, že na mna každodenne dohliadaš, kedže tvojmu oku nič neujde , som stále smutný, lebo som si to u teba riadne pokašľal z čoho som stále smutný. Ubližil som veľa ľudom a hlavne tebe čo ma najviac boli. A ublížil som aj tvojej dcére Laure. Neviniatko naše, ktoré nám všetkých pomáha, bojuje proti zlu, je zachráncom nášho sveta a mi ju občas obdaríme dosť neférovo ako aj ja, že som ju preklial keď sa mi odpoveď od Pána Boha nepáčila. Hambim sa za to do dnes. Takého schybenie bolo vrcholom mojej duševnej kariéry. Vyvarujte sa prosím všetci boži bojovníci takémuto konaniu za pomoc. Budujme v sebe Lásku lebo to je to najkrajšie a najväčšie platidlo, či mena na tomto svete. Tejto mene sa niktorá nevyrovná. Pane Bože odpusti mi prosím ťa moje schybena ktoré z celej duše ľutujem. Toľko veci by som chcel vrátiť naspäť, a hlavne nezíjsť s tej správnej cesty dole. Bojím sa, že tú správnu cestu už nikdy nenájdem.Daj mi prosím znamenia, a ja ti sľubujem že ich budem pozorne sledovať a počuvať. Schybyl som, hneď pokľakol na zem, modlil sa a prosil ťa stále o odpustenie a pomoc. Snažím sa v sebe budovať vzácnu pokoru, skromnosť, lásku a rukami ktoré som od teba dostal sa snažím pomáhať druhým. Hoci viem že to, čo ma v živote čakalo už nebude, ale viem že toto su premňa cennosti ktoré stoja za všetko. Chcel by som sa poďakovať aj za božie modlidby ktoré sa každý den modlím vďaka ktorým by som to tu na zemi nezvládal. Ďakujem za modlidbu napr: Ľútosť mojej duše za hriechy z tohot života, za Večernú modlidbu k bohu, Modlidbu za prehlbovanie pokory ktorá ma vela naučila, ako aj modlidby na ochranu pred útokmi satana či ochrana pred zlými účinkami zrkadla. Aj keď modlidby vlastnými slovami majú svoju cenu, bez modlidieb odoslaných od pána boha by som to nezvládol. Dakujem Pane Bože. Milujem ťa neskutočne veľmi silno, a nielen teba ale aj Pani Lauru a Pána Vladka. Kľačím pred Vami a prosím o odpustenie.

  46. Ďakujem Ti Bože za vyslyšanie modlitby proti alergii.
    Simona|07.10.16 
    Láskavý Bože,
    Chcem sa ti poďakovať za vyslišanie modlitby proti alergií..,už takmer mesiac sa pravidelne zobúdzam každé ráno na podráždený nos a kýchanie.Znepríjemňuje mi to celý deň nakoľko sa budím skoro ráno a následne som nevyspatá..Až včera ma napadlo,že mám uloženú modlitbu proti alergií,tak som sa hned 2x pomodlila..Dnes ráno som vztala až na zvonenie budíka s čistým nosom bez podráždenia a kýchania..Ďakujem ti Bože moj milovaný,len ty jediný vieš zasiahnuť tak rychlo a účinne..
    Milujem ťa. 

  47. Modlitba k Bohu proti zapchatému nosu.
    Zuzana|27.09.16  
    Malý synátor dostal soplíky . Cez deň je to v pohode lebo mu to steká, no keď šliel spať robilo mu to problémy a väčšinou dýchal ústami. Už som chcela ísť spať no spomenula som si, že keď soplila dcéra vždy pomohla táto modlitba. Tak som sa ju pomodlila sedem krát a nestihla som ani odložiť telefón , kde som čítala modlitbu a musela som ho zapnúť naspäť, aby som sa Ti Otecko poďakovala , lebo to bola naozaj rýchlosť. Ďakujem Ti veľmi pekne, že si ma vypočul a malý spokojne dýcha a bez problémov ,takže sa určite aj dobre vyspinká .Ďakujem ❤

  48. Doručenka.
    Elena|14.09.16  
    Hneď ako som vošla do ambulancie, pozdravila som sa :"Pán Boh daj pekný deň"
    Otecko môj milovaný, ďakujem Ti za pomoc u lekára. Potrebovala som doručenku k špecialistovi, lenže už k tretiemu odborníkovi, lebo predošlí lekári nemali záujem ani len sa zaoberať a počúvať, čo im vravím. Poprosila som Teba Otecko o pomoc, nech mi ju znovu vystaví. Len veľká vďaka Otecko Tebe, celá návšteva u lekára bola v duchu dobroty, lásky, ústretovosti. Teraz, keď pôjdem k špecialistovi, tak všetko odovzdám Tebe Otecko, Ty vieš čo potrebujem a Ty sa o všetko postaráš, tak ako sa stará každý okamih môjho života.
    Nebeský  Otecko z Tvojho bedlivého pohľadu sa nikto nestratí, žiadna duša nech bude kdekoľvek. Nekonečne Ti ďakujem,  nesmierne milovaný Otecko za všetko, záchranu života a všetko, čo prežívam, každý okamih. Milujem Ťa, vrúcne ďakujem, len Tebe verím, dôverujem.
    Pani Laura, vám  veľmi pekne ďakujem, za všetko, čo  pre nás robíte.

  49. Zápal uší.
    Zuzana|13.09.16  
    Veľké nesmierne ďakujem Otecko môj. Moja malá dcéra predvčerom večer pocitila bolesť uší. Noc bola katastrófa premrnčala celú noc snažila som sa aj modliť ako vždy modlitbu od teploty , aby lepšie spala no bola som taká unavená , že som nad modlitbami zaspávala. Celý deň som sa snažila babskými radami jej pomôcť no na zápal ucha treba antibiotiká. Ja mám k nim odpor a tak som prosila Teba Otecko môj , aby si jej pomohol , že ju zverujem do Tvojích rúk ,ktorým verím a našla som túto modlitbu na zápal očných spojiviek. Ja som namiesto toho použila slová zápal uší a modlila som sa ju celý večer a k tomu aj modlitbu proti teplote lebo mala 37.9 'C a samozrejme nedostala žiadne lieky proti teplote, len vrúcne modlitby na pomoc. Pri prosbách a modlitbách o pomoc som Ti Otecko sľúbila, že za Tvoju pomoc poďakujem do stránky. Takže veľké Ďakujem Otecko. To čo lekári liečia aj dva týždne antibiotikami, Ty si vyliečil počas noci a bez liekov. Malá je dnes úplné iné dieťa ako včera. Už toho postíhala dnes toľkoooo.... a včera len ležala a nosila sa na rukách. Vám pani Laura nesmierna vďaka, že ste nám sprístupnila toto nesnierne bohatstvo z nebies a zapísala všetko aj pre nás. Ďakujem.

  50. Pán Boh vidí každú myšlienku.
    Marek M.|29.08.16 
    Chcel by som každému povedať že Pán Boh vidí každú jednu myšlienku a počuje každú prosbu .Stala sa mi vec, že na mňa jedného dňa doľahol taký smútok večer keď som sa modlil so slzami v očiach k Bohu cítil som silnú ťažobu od trápenia .Bolo mi smutno za jednou ženou ktorú som sklamal .So slzami v očiach som prosil Boha aby mi pomohol aby som sa netrápil.a aby mi zastavil plač .No čo nasledovalo tak som až nechápal..plakal som plakal a zrazu NIČ (to nič myslím doslovne ) sadol som si na postel a rozmýšľal že to čo má byť , proste som to nechápal ale prestal som plakať.A keby málo bolo :) na tu ženu som myslel vkuse a si myslím , že ani nezaspím lebo ju budem mať stále v myšlienkach no keď som ľahol ako keby mi niekto držal myšlienky v hlave.Neviem to opísať ale proste som na ňu nevedel myslieť.
    A to nieje stále všetko.Keď som kľačal na kolenách a modlil sa prosil som Pána Boha ak budem telefonovať s pánom Vladimírom aby sa ku mne prihovoril a pomohol mi so zdravotným problémom.No ako to dopadlo :) Pán Boh láskavý sa ku mne prihovoril a poslal aj liečbu .Pani Laura ani pán Vladimír nevedeli ,že som prosil Boha o pomoc. A ešte jednu vec vám poviem čo ma až zarazilo , o mojej myšlienke nevedel nikto ani pán Vladimír ani milá pani Laura no proste nikto .No keď sa ma Pán Boh opýtal na jednu otázku (nebudem písať) ostal ako oparený...opýtal sa ma na myšlienku ktorú som mal v hlave a nikomu som o nej nevravel....
    Ďakujem Ti Pane Bože za tvoju pomoc a veľmi Ťa prosím veď moje kroky len po správnej ceste.Aj Vám milá pani Laura ďakujem za váš čas a námahu.

    Júlia P.|29.08.16 
    Marek, pekne si to napísal, takto sme si asi viacerí pripomenuli, ako dokonale Pán Boh plní naše prosby k Nemu a akú silu majú myšlienky. Úplne s tebou súhlasím. Podobné situácie poznám z vlastnej skúsenosti. Napríklad nedávno som si hodinku pred spaním jedným očkom prečítala nie pekné informácie o mojom minulom živote. Pán Boh mi ešte pred rokom odkázal, že som zomrela v koncentračnom tábore. Celý tento život ťažko znášam bolesť, keď si predstavím ako niekomu ubližujú alebo ho zaživa týrajú. Pred spaním som si predstavila ako musel vyzerať môj život v koncentráku. Bolo mi ťažko plakala som, triasla som sa a nevedela som na to prestať myslieť. Tak som poprosila Pána Boha láskavého nech mi pomôže a zrazu z ničoho nič bum a bolo mi dobre. Už som nerozmýšľala a po chvíľke som pokojne zaspala.
    Otecko náš vidí úplne všetky naše myšlienky a vyzná sa v nich lepšie ako my. Všetko, čo nám odkáže je taká hlboká pravda, že človek sa musí zamyslieť a okamžite pochopí, že toto môže vedieť jedine Pán Boh. Všetko, čo nám hovorí cez pani Lauru, je len pre naše dobro. Aby sme sa my ako duše dokázali poučiť a prejsť zo zlej cesty na dobrú.
    Tatinko, ďakujem Ti za všetky zázraky a lásku s ktorou nás vedieš. Milujem Ťa.

  51. Ďakujem za vyslyšané modlitby.
    Marta P.|14.01.2016
    Drahý Bože Otče môj láskavý ďakujem za vyslyšané modlitby, ktoré nám posielaš cez pani Lauru. Vám pani Laura za sprístupnenie celej stránky a nové modlitby, ktoré na mňa blahodarne pôsobia a upokojujú moju boľavú dušu. Otecko nebeský ešte raz ďakujem za dobré výsledky. SLÁVA TEBE BOŽE. Marta P.

  52. Modlitby od Boha sú zázračné.
    Michaela|8.12.2015
    Mili citatelia chcem Vam tymto povedat ze modlitby su zazracne...len treba byt trpezlivi a nenechat sa zlakat a prestat sa modlit...mne velmi pomohli a pomahaju...chcem sa preto z celeho srdca podakovat nasmu Panu Bohu za pomoc a tiez Pani Laure ze ju mame a mame moznost takejto vzacnej pomoci. Este raz dakujem.

  53. Ďakujem za modlitby.
    Irena|02.09.2015
    Pani Laura ďakujem veľmi Pánu Bohu aj Vám, že Vás Pán Boh poslal. Veľmi mi pomohli modlitby. Môj život sa zmenil. Veľmi ďakujem najmä pre lepší život mojich detí. ĎAKUJEM. Irena

  54. Ďakujem.
    Monika Duchoňová|09.07.2014
    Drahá pani Laura,
    ďakujem Vám za každý Boží odkaz, za každú modlitbu, za každé Vaše slovo, za všetku Vašu prácu. Ďakujem Vám za Vašu oddanosť Pánu Bohu, za Vašu lásku a vieru, že to má ešte všetko zmysel...
    Ďakujem Pánu Bohu, že Ste.
    S láskou,
    Monika

  55. Božie križovanie.
    Katka|05.12.2015
    Stránku p.Laury poznám asi rok, a preto ma nesmierne potešilo, keď stránku odblokovala. Veľmi sa mi páči Božie križovanie:"Otče Bože láskavý, žehnám svoju dušu v Tvojom Božom mene a sláva Tebe až na veky vekov. Amen."Hovorte si tieto slová počas dňa a pocítite Božiu ochranu v akejkoľvek situácii, keď potrebujete pomoc.

  56. ĎAKUJEM.
    Mária|24.11.2015
    Ďakujem Ti milostivy BOZE za uzdravenie mojej dcerky, dakujem aj Vam p.Laura nech Vas Pan BOH zehna DAKUJEM.

  57. Veľká vďaka za vašu pomoc.
    Martin Račák|08.11.2014
    Veľká vďaka v prvom rade nášmu pánu Bohu, ktorý nám pomáha na našej ceste životom a skrz pani Lauru nám posiela tak krásne modlitby, ktoré nám v ťažkých životných situáciách pomáhajú správne sa rozhodovať aj keď sa to možno na prvý pohľad nezdá. Som rád že niekto na nás dáva pozor a som vďačný za pootvorenie mojej mysle a Boh nám pomáhaj všetkým sa správne rozhodnúť v našich životoch, aby sme žili plnohodnotný život. Veľa sily pani Laura prajem, aby ste všetko zvládli ľavou zadnou ako sa ľudovo hovorí.
    Vďaka Ti Bože.

  58. Veľká vďaka Pane Bože za modlitby.
    Marta P.|19.04.16 
    Pane Bože môj chcem znova a zase poďakovať za Tvoju rýchlu pomoc, ked som Ta prosila o uzdravenie mojej kostnej drene, aby som nemusela brať toľko veľa tabletiek, ked mi včera doktorka povedala aké mám nízke číslo bola som veľmi prekvapená. Za to Ti patrí moja nekonečná vďaka Otecko nebeský môj Ty si moja útecha v mojom trápení. Ďakujem Pane Bože, že som poznala pani Lauru a jej manžela na ktorých modlitbách myslím, každý deň. Prajem požehnaný deň. P.s.Prepáčte pani Laura neviem dať mäkčené s jednou rukou.