Boh je vždy prvý.

03.05.2020 02:33

Boh je vždy prvý.

Katarína | 25.04.2020
Bože Otče všemocný nikdy som na Teba nezabudla, ty si moja matka aj otec, ty si na prvom mieste, nech si myslí, kto chce čo chce, ale ty si prvý pred ostatnými ľuďmi a rodinou a aj pred mojimi rodičmi. Niekedy už dávnejšie som sa z tejto božej stránky naučila, že Boh je vždy prvý a ja s tým súhlasím a verte, že je to tak. Na koho sa môžete 100 percentne spoľahnúť, niekedy ani na rodinu a blízkych a priateľov, ale na Boha áno, vždy.

 

Komentáre:

  1. Renata R. | 03.05.2020
    BOH je súčasťou môjho života. Cítim k nemu nie len lásku ale pri ňom cítim silu zvládnuť všetko čo bolo pre mňa nemožné. A je vôbec niečo nemožné? S Božou pomocou a silnou vierou zvládneme všetko. Jedine s Božou láskou sa nám podarí dosiahnuť svoj cieľ a preto modlime sa k Bohu s láskou a tým pocitom že modlitba je spojenie s Tým , ktorého milujem do skonania na tejto zemi. Som slabá žena dušou ale silná vierou v Božiu pomoc a ON vie že je to úprimné a s láskou . Ďakujem BOŽE amen.

  2. Julia L. | 28.04.2020
    Boh Môj Jediný Nenahraditeľný si Kráľom tejto planetý a každej duše všetko riadiš a vidiš len Ty Jediný Boh Najvzácnejši .Len Ty Boh Môj pomáhaš ,všetky boliestky pofúkaš ,slzy len ty utieraš , dvíhaš cez všetky prekážky ,berieš všetko trápenie ,liečiš ,varuješ Len Ty Jediný Nenahraditeľný Boh Všemocný sa staráš o duše ktoré ťa ľúbia .Milujem Ťa Môj Jediny Otče Bože Láskavy.Si môj život .Amen

  3. Margita | 28.04.2020
    Áno BOH je len Jeden v mojom srdci na 1. MIESTE, len Na Boha sa môžem 100% spoľahnúť, lebo len Pán BOH môže pomôcť a všetko zmeniť. Pane Bože prosím ochraňuj nás všetkých od každého nebezpečenstva a odpusť nám viny.
    Pozdravujem Vás pani Laura aj Vášho manžela, ďakujem Vám za všetku pomoc, rady, za ochotu a silu ktorú nám dávate. BOH Vám žehnaj a pomáhaj.
    Pane Bože ďakujem TI za všetko čo mi nadeľuješ, len Ty vieš prečo to tak je.
    Milujem Ťa Pane Bože a prosím o odpustenie.
    S láskou
    Margita

  4. Jaroslav H | 27.04.2020
    suhlasím s týmto komentárom. tiež to tak cítim. milujem ta BOŽE

Pridať komentár