Badyán.

18.11.2019 08:36

Badyán.

Do korenia tohoto názvu pomenovania sa nesie každodenná liečivá sila keď sa užívať ako liek k tej prevencii bude, ktorý do potrebnosti telo človeka do ochrany kĺbových ochorení, svalových poškodených štruktúr, kostných zápalov, krvných pohmoždenín, tukových nánosov v bunkách svalov dostatočnú pohyblivosť kĺbových kostičiek v dráhových jamkách hlavných kostí potrebovať ako liečivo bude, lebo sa do jeho pravidelného užívania dokáže stať telesná schránka každého človeka tou oceľovou konštrukciou voči oslabeniu pohybového aparátu, ktorej piliere nedokáže prienikom narušiť žiadne telesné či poranenie alebo oslabenie pádom alebo úrazom. Toto korenie obsahuje veľa trieslovín, ktorých nadmerné množstvo v malej dávke zdokonaľuje v kostnom a svalovom aparáte tela to, čo sa stráca jeho sile, lebo ku dokázateľnosti účinkov tohoto korenia sa dostáva zaisťovanie kĺbových spojív a tkanív bunečných spojív vo svaloch ku pevnosti ich súdržnosti, čo predstavuje dopadom ich pevnosti svalové posilnenie aj tých svalov, ktoré sa do blízkosti domácich hlavných svalov pripojených na tieto kĺbové spojenia upínajú ako vedľajšie položené svaly cítiace svoje doteraz oslabenie ako navždy stratené. Amen.

 

Ako sa má badyán užívať a dávkovať? Prosba Otče Bože o odpoveď.

Bolo dokázateľnosťou účinkov tejto koreniny nesené vnútorné ošetrovanie poškodených kĺbov bez zásahu liečbou lekárskych zákrokov ako potrebnou. Do každého dňa treba dve lyžičky badyánu zjesť a toto treba dva týždne činiť. Do ďalšej procedúry sa dva mesiace prestávka dostať musí a potom opäť dva týždne túto bylinku treba užívať. Keď toto skončené bude treba tento proces znovu ešte raz zopakovať, čo sa do každého roku niesť potrebnou dobou k naplneniu liečivých účinkov tejto koreniny bude a ďalšiu kúru treba prevádzať až do ďalšieho prichádzajúceho roku, keď liečivé účinky tejto bylinky sú tak silné a dlhotrvajúce pôsobnosťou ich látok v tele, že potrebnosť ich dlhšieho užívania je zbytočná kvôli vylúčiteľnosti ich látok nadbytkom prijatia. Amen.

 

Kedy je najlepší čas počas dňa užívať badyán, nalačno alebo po jedle, ráno alebo večer? Prosba Otče Bože o odpoveď.

Do liečivosti tejto bylinky sa ukazuje jej najväčšia vstrebateľná účinnosť konzumáciou dostaného toho obdobia, kedy dostáva luna mesiaca prechod do novu. Do liečivosti tejto bylinky treba jej užitie dostávať vždy, keď dvanásta hodina poludňajšieho času pozemského odbije, lebo vtedy dostáva pôsobením žiaru vesmírnych telies životodárnu silu a do prázdneho žalúdka by sa nemala táto bylinka dostať.

Do láskavej tejto od Boha odoslanej Božej odpovede bolo jej toto Božie odkázané slovo dušou Laury do prijatého písma tohoto duševného odkazu zachytené bez schybenia zápisom všetkých slov správne jej duševným príjmom. Amen. 

 

Komentáre:

  1. Ľudmila | 26.11.2019
    Bože si jediný lekár, ktorý vie,čo nás trápi, a pošleš nám liek v pravý čas nepotrebuješ miliónové prístroje a predsa vieš o všetkých chorobách a bolestiach si prosté dokonalý. Bdieš nad našimi životmi a nepoučitelnymi dušami, toto všetko vieme,len vďaka pani Laure Tvojho a nášho proroka ,ktorá nám tieto vzácne rady odovzdáva a preto Ťa Boh naš najdrahší prosím ochraňuj páni Lauru a Jej manžela Vladimíra od všetkého zlá žehnaj im každú sekundu života
    veľmi si to zaslúžia ľúbim Ťa Bože aj Vás pani Laura s láskou Ľudmila.

  2. Renata R. | 23.11.2019
    Láskavý Otecko ďakujem za tieto rady najvzácnejšie . Iba Ty si Ten ktorého budem ctiť a milovať a tieto rady uchovávať milujem Ťa môj najvzácnejší Otče a ďakujem a vždy budem za každú radu a pomoc.Pani Laura z lásky k Vám ďakujem.

  3. Valeria | 23.11.2019
    Drahý Bože ďakujem ti za prečitanie tejto Tvojej božej receptúrky. Je to tak krásne korenie v tvare hviezdičky a toľko v sebe ukrýva sily. Veľmi krásne ďakujem našej pani Laure za čas stravený pri písaní. Ľúbim ťa Bože ďakujem.

  4. Julia L. | 21.11.2019
    Láskavy Môj Jediný Najstarostlivejší Bože Veľké Vrúcne ĎAKUJEM za liečivko prekrásneho tvaru a veľmi krásnej príjemnej vône a za recept na použitie pre naše telá z Náruče Najvzácnejšieho Lekára .Láskavy Môj Milovany Jediný Bože Nekonečne Ti Ďakujem že nás máš tak rád a posielaš nám receptury k nám hriešnikov .Milujem Ťa Láskavy Môj Jediný Bože a slúžíť Ti budem verne a oddane za Najvzácnejšiu starostlivosť ktorú poskytuješ k mojej duši .Milá p.Laura veľmi pekne Vám ĎAKUJEM za prevzatie a odovzdanie Božej receptúry najvzácnejšiej k našim dušiam .Nech Láskavy Boh Jediný žehná vašej duši aj p.Vladka každou sekundou vašich životov za vašu obetavosť pre tento svet .S láskou a úctou

  5. Peter K. | 21.11.2019
    Bože otecko náš jediný, s celého srdca Ti ďakujeme za tento neoceniteľný recept pre naše telá, lebo len Ty si všetko stvoril a si všemocný a dávaš nám rady a recepty aby sme si posilnili naše telá a uzdravuješ nás z každej choroby a slabosti.Ďakujem že nám vždy včas odovzdáš cez drahú pani Lauru, nášho posledného Božieho proroka recept ,ktorý mnohý z nás veľmi potrebujeme.Ďakujem Ti Drahý a láskavý jediný Bože ze všetko že si stále so mnou a že ma stále chrániš, bez Teba by som už nebol .Ďakujem Ti Bože môj jediný a milujem Ťa. Pani Laura ďakujeme Vám za prijatie ďalšieho neoceniteľného receptu pre nás ,nech Vás otecko nebeský ochraňuje a žehná Vám aj pánovi Vladimírovi,modlím sa za Vás a vždy budem.

  6. Erika | 21.11.2019
    Láskavý Bože ,chcem sa Ti poďakovať za ďalšie toto korenie ktoré je pre Naše telá prospešné.Nikdy by som si nemyslela ,že Badián je tak zdravé korenie .Iba Ty ,Bože nám ukazuješ a odokrývaš poklady zeme o ktorých ani netušíme.Som za ne nesmierne vďačná.

  7. Jana | 21.11.2019
    Drahý milovaný Bože.Ďakujem z celého srdca za vzácny odkaz z nebies za liečik,ktorý si nám odkázal pre naše zdravie.Za tvoju neustálu bedlivosť nad našimi dušamy a starostlivosť.Za tvoju ochranu a nekonečnú lásku k našim dušiam.Drahá Laura Vám tiež veľké ďakujem za to všetko čo pre nás robíte.Milujem ťa Boh môj a nikdy sa ťa nevzdám.S láskou Jana♥️

Pridať komentár