1. strana

17.08.2017 15:38

Andrea|06.04.16  16:57
Ďakujem veľmi pekne Bože za tento príspevok a ďakujem, že nám odhaluješ skryté pravdy o výrobkoch, ktoré za reklamnými pútačmi my svojím okom nevidíme. Mrzí ma, že je svet nastavený zmýšlaním len na princípe ako zarobiť na ľudoch a nie ako pomôcť ľudom. Veľmi veľa nástrah na nás číha, čím si vieme zničiť zdravie s vedomím, že robíme niečo prospešné pre zdravie. Som sťastná že máme medzi sebou pani Lauru, ktorá nám vie Božie odkazy odovzdávať. Veľmi ta milujem otecko a k tým šťavám ešte dokonca sama si pamätám, že keď som bola na zbere jabĺk v Taliansku, že všetko čo bolo popadané po zemi sme napichovali na paličku a hádzali do vedra tie jablka vôbec tak krásne nevizerali ako na etiketách na fľaši. Zo všetkých týchto jabĺk, niekedy aj hnilých sa vraj robili tieto šťavy alebo výživy. Teda neviem či je to skutočne pravda ale aspoň tak mi to vtedy tvrdili no pamätám si, že tie jablká neboli vôbec lákave. Dokonca sa používajú rozne chemické postreky na stromy a kamarátke tam pri zbere z toho opuchla ruka cele jej to mokvalo a musela odísť domov. Pekný zvyšok dňa vám všetkým prajem.

 

Janulienka|27.01.16
Ďakujeme Ti Pane Bože za ďalšie, pre nás veľmi potrebné upozornenie na nezdravé ovocie v tejto dobe. Je to ochrana pre naše zdravie. Veď nebyť Teba môj milovaný Pane Bože, tak v budúcnosti by sme boli veľmi prekvapení, že z čoho máme rôzne civilizačné choroby. Podľa mňa tu nemusí byť ani žiadna vojna, stačí otráviť potraviny a poslať do obchodných reťazcov. Možno je to politika na zničenie ľudstva, možno biznis pre farmaceutické firmy, ktovie. Ďakujeme Ti, milostivý náš Pane Bože za to, že Ťa máme, že môžeme čerpať múdrosť od Teba. Sme Ti vďační za každú Tvoju Božiu radu, upozornenie, či výstrahu. Ďakujeme pani Laura aj Vám, za Vašu obetavú prácu pre nás a pre oddanosť Pánu Bohu. Milujem Ťa Pane Bože z celého srdca a z celej duše a len Teba bude moja duša velebiť po celý zvyšok môjho pozemského života. Amen.

 

Obdiv pani Laure
miro
| 20.05.2016
Pani Laura ja by som teraz chcel len povedať že obdivujem Vašu ochotu a snahu nám všetko pekne vysvetliť. Vidno že nás máte úprimne rada, lebo v týchto Vašich odpovediach vidno ako si dáte záležať aby sme všetko dobre urobili. Ozaj je pekné ako popri všetkej Vašej práci venujete čas na odpovede nás všetkých.
Ďakujeme!
Bože teraz chcem poďakovať Tebe, aby si to náhodou nepochopil zle. len som chcel vyzdvihnúť túto vlastnosť pani Laury. Teba Bože milujem nadovšetko a aj vždy budem! A ďakujem za liečbu, ja ju síce asi nestihnem robiť, ale budem sa snažiť si sem tam tento elixír pripraviť a vypiť. ďakujem

 

Ďakujem Ti Pane Bože aj Vám Pani Laura
Peter | 23.05.2016
Drahá Pani Laura, veľmi pekne ďakujeme za prijatie tejto liečivej receptúry pre naše telá od láskavého Pána Boha a veľká vďaka, že ste sa s ňou s nami podelili a s láskou Nám ju odovzdali.
Obrovská vďaka Nášmu láskavému Pánu Bohu za to, že sa o nás tak stará a v predstihu nám odovzdáva nádherné liečivé a posilňujúce recepty z darov svojej krásnej prírody, ktorú on sám stvoril a požehnal obrovskou liečivou silou.
Ďakujeme Ti Pane Bože za všetko čo pre nás robíš a za to že nás ľúbiš,len Ty si všemohúcy ,láskavý a spravodlivý.
Milujem Ťa a dôverujem len v Teba Bože.

 

Daniela P.|27.03.16  05:12
Otecko drahý, akoby si mi odpovedal na moje vnútorné úvahy. Žijeme v uponáhlanej dobe, pracovné nároky sú privysoké a mladí ľudia, aby raz mohli mať svoje rodiny, pracujú strašne veľa, až sa to podstatné v živote stráca. Ja osobne som veľmi vyčerpaná, aj keď v porovnaní z pred dvoch rokov zvládam "hory prenášať". A to len VĎAKA Tebe drahý Bože. Nenájsť lásku v Teba, už dávno tu nie som. Môj najväčší pokoj mi prinášaš ty Bože, aj keď na Tejto krásnej Božej stránke som málo, vždy k Tebe posielam myšlienky. Pani Laura, pán Vladko, Pán Boh vám žehnaj. To, čo robíte vy je veľmi náročná úloha. Obetovať svoje pohodlie, čas a energiu kvôli druhým ľuďom, to sa vymyká realite dnešnej doby, to by neurobil nikto, hlavne bez vidiny nejakého osohu pre vlastný prospech. Vlastníte tie najvzácnejšie ľudské hodnoty.
Pán Boh si vybral správne. Som vám vďačná za všetko, čo ste pre mňa urobili. Ďakujem Ti Bože..
S úctou, Daniela.

 

Margita|27.03.16  18:10
Pozdravujem ŤA BOH môj aj Vás pani Laura a Vašho manžela. Ďakujem Ti PANE BOŽE za rady pre naše telá i duše, ktoré sa nedajú ničím zaplatiť. Makové koláče má celá rodina, ale jedli sme ich nie príliš často. Až teraz si nám všetkým Otecko radu že mak máme užívať nie tepelne upravovaný. Choroby, ktoré nám hrozia určite veľa ľudí desí, ale ja Verím v Teba BOH môj JEDINÝ, a viem že si všemohúci a vševediaci. Ďakujem že ochraňuješ mňa aj moju rodinu. Ďakujem Ti PANE BOŽE za všetky Tebou poslané receptúry pre mňa, za to že mi pomáhaš to všetko zvládať v mojom živote.
Vyprosujem U TEBA PANE BOŽE pre nášho proroka pani Lauru všetko čo potrebuje k svojej spokojnosti.
Srdečná vďaka za všetko, čo som dostala od TEBA BOH môj. Požehnaný deň pani Laura.
S láskou, vďakou a pokorou Margita

 

Simona|27.03.16  21:43
Drahý Bože,
Ďakujem za túto liečebnú radu, ktorú si nám opäť odovzdal, človek by si ani nepomyslel aké vzácne sú obyčajné makové zrnká, ako si to všetko stvoril pre naše zdravie.
Ďakujem ti za túto stránku a poklady v nej. Ďakujem, že som mala tú možnosť spoznať pani Lauru a jej manžela.
Ochraňuj ich pane Bože, lúbim ťa.

 

renáta|27.03.16  21:54
Ďakujem Bože, za ďalšiu vzácnu radu. Je úžasné, ako nám láskavý Pán Boh odkrýva starú múdrosť, že na každú chorobu je liek a ten je z prírody. Tentokrát sme spoznali silu maku, maličkých zrniek s obrovskou silou.
Pani Laura nám odovzdala už tisíce Božích odkazov a modlitieb, obsiahlych, náročných na čítanie i pochopenie a keď som si predstavila, aké náročné musí byť sústrediť sa pri ich prijímaní od Pána Boha, potom bez chyby ich zapísať, prepísať do počítača, stále viac si uvedomujem, aké je to vyčerpávajúce...neviem, akým spôsobom by sme sa mohli našej drahej pani Laure poďakovať za túto prácu. To najmenej, čo môžeme urobiť, je modliť sa za pani Lauru, vyprosovať jej u Pána Boha pokojný život bez nezmyselných úderov od zlých ľudí.

 

Peter|28.03.16  22:29
Ďakujeme Ti láskavý Bože Otče za túto odpoveď, pre naše telá, lebo len Ty jediný si všemohúci a len Ty vieš čo je pre nás to najlepšie a v akom období máme napĺňať jednotlivé liečby pre naše telá.
Raz som v jednej knihe čítal jeden citát, ktorý znel :Múdry človek neobchádza liečivé byliny dané od Pána Boha do prekrásnej Božej prírody, ale využíva ich všemocnú liečivostnú silu.
Ďakujeme ti Bože za nekonečnú silu prírody ktorú si nám požehnal pre naše telá a za podrobný opis tej danej bylinky alebo produktu z nej, na tejto najúžasnejšej a najkrajšej stránke Božej, lebo nik iný len Ty dokáže tak krásne do najmenšieho detailu opísať jej liečivé účinky cez Našu láskavú Pani Lauru, za čo jej tiež patrí obrovská vďaka za vynaložené úsilie a snahu, čo si nik z nás nedokáže predstaviť. Vie to len Jediný Pán Boh a preto ešte raz Vďaka Ti Bože Otče za všetko, čo pre nás robíš aj keď si to mnoho krát ani nezaslúžime.

 

Gabriela|09.09.2014
Požehnaný deň pani Laura veľmi sa teším, že sme dostali informáciu ohľadom nebezpečenstva pri uštipnutí komárov.
V nedeľu som išla so svojou 4 ročnou dcérou z prechádzky a išli sme podvečer chodníkom domov. Bolo tam neskutočné množstvo komárov a boli veľmi útočné ako keby ste vložili prst do roja včiel. Rýchlo sme sa snažili vyjsť z chodníka. Moja dcérka hneď ako ju uštipne komár miesto jej veľmi sčervenie a opuchne a začne ju svrbieť celé telo. Rozmýšľala som o tom, že keď som bola malá každý deň sme boli vonku, sušili sme trávu, zbierali lesné plody, ale keď nás poštípal nejaký hmyz tak nás to zasvrbelo a tie reakcie tela neboli také alergické. My ľudia dokážeme zničiť nádhernú prírodu, ktorú máme od Boha aj hmyz reaguje agresívne.
Som šťastná, že Vaša duša sa zotavuje a my čitatelia sa máme na čo tešiť. Každý deň si pozerám Vašu stránku, ktorá mi je veľkou posilou pre život.
Uvedomujem si ako veľmi Vás potrebujeme a ste veľkou nádejou pre našu (nielen našu) rodinu. S manželom sa chceme už dávno objednať (nevieme, či sme hodní Božích odpovedí), zatiaľ pomoc hľadáme v Božích modlitbách. Želám si, aby ste si veľmi oddýchli a nabrali síl, lebo Vás veľmi potrebujeme.

 

Elena|24.01.16
Pane Bože, ďakujem za Tvoje objasnenie na propagovaný akože zdraviu prospešný cukor. Zase veľké klamstvo, ktorým nám ohlupujú naše hlavy. To je sila, že pre satanové obrázky (eurá), aby niekomu viacej pribudlo na bankovom účte, by predali aj vlastnú mater. Sme nenásytné hyeny a veľký klamári, ktorí zhŕňajú peniaze, ako keby tu na tejto hriechmi zamínovanej  zemi chceli žiť 1000 rokov a boli zabezpečení. Sú to najchudobnejší ľudia, nepomôžu im žiadne ich tučné kontá, lebo takýto už lásku poznajú  len k majetku a mamonu. Hanba!!! Tvoju Božiu lásku, pomoc a požehnanie si za to nekúpia ani očistenie svojej duši.
Človek by mal trošku rozmýšľať, že žiadne Bio neexistuje. To je môj názor. Najzdravšie je to, čo si dopestujeme sami a s Tvojou Božou pomocou a požehnaním. Veď aj červík vie, že ktoré jabĺčko je bez chémie, len do toho sa zahryzne!
Otče Bože ďakujem, že nám vždy dáš vedieť, čo je pre naše duše to najlepšie a tak isto aj pre naše fyzické zdravie. Ďakujem Ti za Tvoju lásku k našim dušiam, za všetko čo pre nás robíš, za Tvoje denno denné dary. Milujem Ťa celou dušou.
Pani Laura ďakujem za váš vzácny čas, za vašu námahu, že každým dňom pribúdajú Božie pravdy na tejto vzácnej Božej stránke v mojom pomenovaní "Biblia" aj Vladkovi, ktorý vám pomáha vo vašom ťažkom poslaní Božieho proroka na tejto zemi.
s láskou
Elena

 

Lukáš|27.01.16
Ďakujeme Pane Bože ako sa stále o nás staráš. Toľko Božích odkazov je to naozaj veľký dar aspoň pre mňa určite. Veľká vďaka za každé slovko, ktoré nám cez pani Lauru pane Bože zošleš. ĎAKUJEME !
 

Margita|27.01.16
Ďakujem PANE BOŽE za dôležité upozornenia pre naše zdravie. Až sa mi rozum pozastavuje čo všetko dokážu ľudia urobiť pre peniaze, mamon, ale Ty OTECKO náš nás vždy varuješ od nebezpečenstva, ktoré nám hrozí. Tisíc krát TI BOŽINKU ďakujem.
Pani Laura Vám patrí nekonečná vďaka lebo bez Vás by sme boli stratení. Pozdravujem aj Vás pán Vladimír a ďakujem.
S úctou, láskou a pokorou Margita
 

Eva z Nitry|28.01.16
Ďakujeme Ti Otče Bože za túto dôležitú informáciu, ktorou nás vystríhaš pred otravou. Myslím, že za všetkým je iba honba za mamom. Je to síce lákavé, keď sú v obchodoch krásne mandarínky a aj banány ale keby sme do nich videli tak by sme ich určite nekupovali. Je to však veľmi smutné, že vedome sa to postrekuje látkami, ktoré majú otravný vplyv na organizmus človeka. Musíme sa držať toho, že máme konzumovať iba to čo rastie v našich zemepisných šírkach, aj keď bohužiaľ aj to nemusí byť vždy zdravé. Ešte raz veľká vďaka aj Vám pani Laura, že pre nás preberáte tieto dôležité rady a odkazy od nášho Otecka.
Eva
 

Elena|28.01.16
Bože Otče ďakujem Ti za Tvoje varovné slová, čo sa bude diať po požití na oko vábivých ovocných plodov, lenže presiaknutých do poslednej bunky nebezpečnou chémiou. Takže ďalší akože zdravý produkt zo zdravovedy. Otecko nebeský bez tvojich Božích právd, varovaní, bez Tvojho daru nám ľuďom proroka Laury by nás vyvracalo ako muchy po biolite.
Klam, podvod, podlosť, nenásytnosť, honba za peniazmi, závisť, nenávisť.................... toto nás vedie do záhuby.
Stratili sme vieru, lásku, pokoru, obetavosť, pomoc jeden k druhému ..................... čo má vystihovať človeka.
Bože Otče nekonečné ďakujem za všetko a za všetkých, pani Laura aj vám ďakujem, že stále myslíte na nás, aj napriek vyčerpanosti, zaneprázdnenosti, vždy ste nám na pomoci. Vladko ďakujem aj vám, lebo pri každom prepisovaní Božieho odkazu na túto prenádhernú pravdivú stránku  diktujete slovíčko po slovíčku pani Laure, aby Božie slová boli prístupné k čítaniu pre všetkých nás.
Bože Otče nadovšetko Ťa milujem.
Elena

 

renáta | 22.10.2014
Drahý, láskavý Bože, ďakujem za objasnenie účinkov kávy, ktoré je absolútne úžasné.
Pán Boh nám denne ponúka lieky pre naše telá a my si vôbec neuvedomujeme, čo všetko je pre naše telo osožné. Nikto v celom vesmíre...celom nekonečne, by predsa nemohol geniálnejšie vymyslieť fungovanie nášho tela a určiť na každú chorobu dostupný, neškodiaci liek...jedine náš Pán Boh. Účinky kávy sú pre mňa príjemným prekvapením, skôr som čakala, že sa budem musieť môjho obľúbeného nápoja vzdať. Vďaka Pane, že nám dopraješ tie príjemné pocity pri jej pití bez strachu z jej doteraz propagovaných účinkov.
Kto po čítaní odpovedí a odkazov od láskavého Pána Boha ešte stále pochybuje o ich pravosti, je blázon.
Drahá pani Laura, vedzte, že len vďaka Vám sme my - návštevníci tejto stránky šťastní, lebo ste nám ukázali cestu ku šťastiu, cestu k Pánu Bohu. Ďakujem.
 

Renata R.| 22.10.2014
Strašne Ťa milujem Otecko môj za túto dobrú správu. Veľmi sa teším a ďakujem Ti za tento nápoj, ktorý milujem a bez výčitiek svedomia ju budem piť a prosiť Ťa Bože o jej silné účinky ďakujem. Laurinka ďakujeme za dobré zvesti a pri pití kávy s pánom Vladimírom Vám prajem dobrú chuť.
Renata
 

Helka | 23.10.2014
Tento príspevok ohľadom kávy ma neskutočne potešil. V práci keď začínam smenu káva nesmie chýbať. Keď som pracovala v kvetinárstve si pamätám ako neskutočne navodila jej vôňa a dúšky dobrý pocit v tele a hneď sa mi dobre pracovalo. ĎAKUJEM TI BOŽE ako dokonale je nastavené všetko v prírode, v nás len škoda, že si toho nevážime a dokážeme ničiť nielen prírodu ale aj samých seba a myslíš aj na to, aby sa príroda regenerovala, aby sme sa aj my regenerovali, sme takí maličkí a Ty neskutočne dokonale pripravený nám pomôcť, aby sme sa zachránili.....Dúfam pani Laura, že máte pre nás pripravených veľa takýchto odpovedí ako je káva, napríklad o chlebe, vode, o úplne obyčajných veciach. Všetky príspevky sú neskutočne zaujímavé aj keď niekedy pre mňa ťažšie zrozumiteľné ale podstata vždy jasná. ĎAKUJEM za to, čo pre nás robíte.....

 

jaroslav|06.04.16  20:08
Dakujem Pane Bože za tento odkaz. Dakujem aj Danielovy za jeho trefné poznámky za ktorými je čistá pravda. Ja som tiež čerpal božie pravdy z tejto božej stránky, všetkému som veril, príjmal som božie rady moje duši tak ako sú napísane aj keď som robil chyby, a keď mi Pán Boh povedal že som zlý skazený a hriešny tak sa mi to nepáčilo a urobil som najväčšiu chybu v živote a to že moja duša preklínala P.Lauru , a hlavne porušil božie prikázanie. Keď mi bolo rozprávane krásne tak mi to pasovalo ale opak som nezvládol počúvať. Je pravda že ľudia odpadlíci medzi ktorých patrím aj ja , ked sklamali Pána Boha alebo ho nepočúvali, nadalej čerpali pravdy zo stránky aj ked sa im predtým niečo nepáčilo. Je to doslova špekulanstvo. Priznám sa aj ja čitam Božiu stránku ale ne so zámerom sa teraz vyhnúť rakoviny alebo nejakej inech choroby kedže svojim konaním som dostal trest a to je kliatba duše naspáť. Viem že od kedy mám kliatbu naspäť, môj život skončil. viem že sa mi dariť nebude. ani zdravitne ani finančne ani inak.Skončil som . Davajte si na to pozor som vám živím príkladom ako sa da posrať celý život a hlavne lásku Božiu. Milujte svojho blížneho a hlavne pestujte v sebe lásku, pokoru, a vdaku Pánu Bohu za všetko živé,neživé či každý úspech. Pane bože som nikto, ODPUSŤ MI MOJE ZLIHANIE.PANI LAURA ODPUSTITE MI

 

Dana K.|06.04.16  22:28
Ďakujem Ti pane Bože láskavý za ďaľšiu cennú radu pre nás všetkých,receptúry,modlitby, Božie kréda za napomenutia od Teba,kde nám dávaš znova pomocnú ruku pre nás síce bolestivé, ale účinnné, aby sme pochopili čo pochopiť máme a stali sa dobrými, silnými,milujúcimi,pevnými vo viere v Tvoju všemohúcnu silu a lásku.Som Ti veľmi vďačná môj Bože... za vedenie intuiíciu za pocity za pani Lauru za pána Vladimíra za veľa, za všetko čo je! Milujem Ťa!

 

Margita|06.04.16  23:34
ĎAKUJEM TI PANE BOŽE za ďaľšiu radu pre naše zdravie. ŠALVIA + Vitamín C,Mak, majonéza, ovocné šťavy, horčica balenie mäsa a iné dôležité informácie pre zachovanie nášho zdravia, to sú rady na nezaplatenie. Ale nesmierne dôležité je aby sme si toto ozdravenie nášho tela aj zaslúžili aby sme prosili nášho BOHa aj o požehnanie k týmto pokrmom. Láska k Jedinému Bohu, pokora, vďačnosť, dobroprajnosť, dobročinnosť by mala byť v našich srdciach samozrejmosť, ktoré nám zaistia od BOHa požehnanie. Tieto cnosti však mnohí nemajú a preto ľahko naletia satanovi a jeho prisluhovačom. Prajem všetkým čitateľom tejto Božej stránky, aby im náš VŠEMOHÚCI JEDINÝ BOH žehnal aby pochopili pravdu, silu cností, kto dáva i berie dych života, aké sú BOŽIE zákony a aby dokázali z úprimného srdca prosiť nášho PÁNA BOHA o odpustenie.
PANE BOŽE zo srdca ďakujem TI za všetko a prosím o odpustenie.
Vás pani Laura a Vladimír pozdravujem a ďakujem za Vašu silu, pomoc a trpezlivosť.
S láskou, úctou a pokorou Margita