Božia stránka - objednavací formulár

Gabriela | 23.03.2018

Chcem pozdraviť všetkých čitateľov Božej stránky. Myslím si, že táto stránka je plná ponaučení, Božích rád, Božích receptov, ktoré nám majú uľahčiť cestu k Bohu, ale aj pomôcť k zdraviu.
Verím, že pani Laura a jej manžel musia čeliť veľkým útokom zloby a nenávisti.. A dokonca musia bojovať s ľudskou hlúposťou, čo je môj prípad.
So strachom a nádejou som vyplnila objednávací formulár na liečbu môjho zdravotného problému. Odoslala som to, musím napísať, že bolo zvýraznené na Božej stránke, že po odoslaní žiadosti treba zavolať. Nezavolala som.
Zavolal mi pán Vladimír, že Pán Boh mi chce pomôcť, ale mám upresniť - ako sa cítim,aby bola správne položená otázka.Veľmi som šťastná, že Pán Boh mi chce dať liečbu (samozrejme mám obavy ako to zvládnem), ale som smutná z toho, že nedokážem prečítať zvýraznenú vetu - zavolať. Niekedy mám pocit akoby som mala zablokovanú časť mozgu.
Uvedomujem si, že títo ľudia robia prácu navyše a keby nás nemali radi tak sa môžu na nás vykašľať. Veľmi som vďačná, že Vás máme na Slovensku. Prosím o prepáčenie, že Vás takto zaťažujem.
S láskou a úctou Gabriela s rodinou

Pridať nový príspevok