Veľká vďaka

Eva H | 10.03.2018

Pane Bože láskavý, ľúbim ťa a ďakujem Ti za dar, že mi pani Laura sprístupnila celú stránku. Som šťastná a od radosti mi bolo do plaču. Môžem povedať, že som túto noc už pokojne spala. Trápila som sa a hnevala na seba, pretože som pochybila a nahnevala som drahého Otecka. Celé dni som rozmýšľala a hľadala kde som pochybila a verte, že som našla a spomenula si na mnohé pochybenia. Lebo nikto nie je bez viny a neomylný.
Keď mi pán Vladko telefonoval a povedal, že mám odobratú možnosť prezerať celú stránku, lebo som schybila a aby som sa nehnevala na pani Lauru. Vedela som stopercentne, že na ňu sa hnevať nebudem, pretože nemám žiadne právo sa na ňu hnevať, pretože ona je dobrý človek, priamy a úprimne miluje Pána Boha a učí aj nás. Veď všetky jej zamyslenia, ktoré vkladá na stránku sú prenádherné a popretkávané láskou k nášmu Otcovi nebeskému. To mi náš láskavý Otecko poslal upozornenie, že keď chcem kráčať s ním životom ďalej mám sa zastaviť a zamyslieť nad svojim konaním. Bolo to iba medzi ním a mnou. Verte, že to boli tie najhoršie dni a noci. Drahý môj Bože som veľmi šťastná a vážim si to, že si mi dal šancu kráčať s Tebou ďalej. Veľmi ťa ľúbim a sľubujem, že sa budem snažiť zo všetkých síl aby som Ťa nesklamala. Ešte raz Vám ďakujem pani Laura a pán Vladko. Veľmi si Vás vážim . Nech Vás Pán Boh ochraňuje.

Pridať nový príspevok