SLOVÁ VAŠEJ DUŠEVNEJ ODOZVY Z POŠTY OD VÁS

23/12/2013 16:33

Ďakujem Vám všetkým milí čitatelia za Vašu lásku k Bohu a prejavenú vďaku k Božej pomoci a k Božím odkazom odoslaným našim láskavým a milostivým Pánom Bohom pre Vás. S láskou Vaša Laura

  1. Ján  4.1.2014  

    Dobrý deň Pani Laura.
    Jeden dobrý človek nechal odkaz na Váš link v rubrike o zdraví.
    Veľmi prijemne ma oslovila samotná Vaša stránka, veľmi pekná. Taktiež hlavne Váš prístup k samotnému Pánu Bohu a naopak ku cirkvi. Lebo presne takto to vnímam aj ja a veľmi ma to potešilo, že Pán Boh prostredníctvom Vás to takto definoval, ako ste o tom písala.
    Modlím sa za Vás. Držím prsty pri napĺňaní vášho posolstva. Ján z Londýna

  2. Jana  23.12.2013

    Vrúcna vďaka nášmu milostivému Bohu za jeho nádherné slová a vám pani Laura i vášmu manželovi prajem pokojné a Bohom požehnané sviatky.

  3. Anikó  23.12.2013

    Milá pani Laura a pán Vladimír. Želám Vám pokojné a láskyplné prežitie Vianočných sviatkov v kruhu najbližších, veľa zdravia a šťastia aj naďalej a z úprimného srdca prosím nášho Pána, aby Vás zachoval ešte dlho dlho rokov, aby ste mohla sprostredkovať Jeho liečebné receptúry, dobré rady do života a pomôcť tak mnohým ľuďom. S láskou, Anikó 

  4. Júlia  20.12.2013

    Pani Laura. Vaše modlitby sú také krásne, že nič také som doteraz nečítala. Prosím Vás porozmýšľajte a vydajte knihu Modlitieb aj v jazykoch. Ľudia na celom svete by sa modlili s láskou tieto modlitby. Ďakujem Bohu že ste. Veľa šťastia p. Laura Vám aj manželovi. 

  5. Oľga  19.12.2013  

    Milá rodinka pán Vladko a pani Laurika. Úvodom Vám vopred ďakujem za prijatie písma od nášho drahého Otca Pána Boha, za Vašu snahu mi pomôcť. Prepáčte ak ruším týmito riadkami, ale mi nedalo, aby som sa vopred neprihovorila s týmito slovami. Verím, že na môj problémik mi náš drahý Pán Boh dá rozriešenie, ktoré ma trápi už dosť veľa rokov. Ešte raz ďakujem, ďakujem a zvelebujem Pána Boha, som rada, že som až tak blízko k nemu, k Vám pani Laurika, pán Vladko sa dostala. Nosím Vás všetkých v srdiečku, mám Vás všetkých rada. Prajem Vám ku sviatkom veľa, veľa Božského požehnania. Nech Vás Pán Boh vedie vždy a stále na správnych miestach. Nech Vám dá veľa zdravíčka, čo je najvzácnejšie, pokoja a lásky čo je veľmi potrebné do života. Prajem Vám pod stromček nejaký srdcumilovný darček. Tak isto nech Vás náš Otče Pán Boh vedie až po celú dobu v roku 2014. Ľúbim Vás s Pánom Bohom  Oľga.

  6. Katarína  5.12.2013      

    Ďakujem ti Bože že si mi poslal do cesty svojho služobníka, ktorý mi neskutočne pomáha a prosím ťa aby si mi odpustil všetky moje hriechy. VRÚCNE ŤA PROSÍM ABY SI ZASTAVIL VŠETKO ZLO KONAJÚCE SA NA ZEMI.